Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот cskarcheto92 » 27 май 2012 12:20

Янис Зику написа:Ако подпишем договори с играчите от Литекс, обещавам ви, че и аз ще имам подпис, който накрая ще се окаже верен.

Не знам какво му харесвате на Присо. Не е типично крило, 1,60см ми мяза около 100 килограма. Друго си е с бързи и млади играчи. Просто на моменти се олива с индивидуалните си пробиви. Същят като Паун, който се мисли за Кристиано Роналдо и едва ли не ще си "поиграе" със защитата и просто ще вкара топката с финес във вратата. Да, ама не..

Карачанаков и Костов трябва да се налагат постепенно. Пичовете се стресираха, когато осъзнаха каква отговорност трябва да поемат. Нещо, което все още не им е по силите, но с правилните указания може да излезе качествен материал от двамата младоци.

Любопитно ми е в каква форма е Анисе. Мисля, че той ще е заместника на Мораес и щом не се отказа от нас 6 месеца, надявам се да се окаже човек поне малко като JR - с голямо сърце, който да е готов на всичко за отбора. Това обаче е с шанс 1 към 100000, защото Мораес е от хората, които рядко идват в България, а бързо си отиват.

Крачунов е доста по-здрав от Грънчов, а и може да бележи с глава, защото има усет пича, а и се пласира много добре. На Грънчов пък му трябва опит, защото изведнъж избухва и се случва в най-важният момент. (Ясно е за какво говоря)

В центъра на терена, след като Черноморец няма да играят в Европа се надявам на Шаешу. Ако ще сме с нови собственици, един такъв трансфер би бил доста по-лесен за извършване, от колкото ако ТИТАН-ите са на власт. Тук идват няколко различни информации за това дали ще сме с нови собственици или не, но ако новината за Георги Миланов и другите пичове е вярна, то значи, че Гришата се е договорил. Нещо, за което искрено се надявам. Човекът натрупа опит в Литекс, направи го няколко пъти шампион, честно или не, надявам се сега да е ред на ЦСКА.

И естествено играч, от който се нуждаем най-много е ляв бек. Ама трябва да е нещо като Дани Алвеш, (добре де, не много добър пример..) който не се притеснява да навлезе по крилото и да центрира, точно както Бандаловски. В нашето първенство май няма такъв, (Фо-Поре?) затова явно ще трябва да се цели на посоки с чужденец.

За вратата - там съм доволен. Райс спаси отбора много пъти, но лаком г*ъ, кръв с*ре. Който е наблюдавал Макенджиев знае, че той не отстъпва кой знае колко по качества на М'Боли, но все пак алжиреца си е класа.

Селекцията май ще трябва да се изгражда евентуално или с играчи от Литекс, или с чужденци, но при втория вариант ще се цели на посоки. Все пак се надявам Бекали да ни изненада приятно за трети път. Този човек просто разполага с машини и се надявам на поне още 1 играч като Зику и Мораес. От "А" група може би освен от Литекс си заслужават Велев от Берое, Терзиев от Черноморец и Стефано Кунчев от Славия.

За ляв бек може да се вземе Александър Александров - Алекс от Черно Море. Може да играе във всяка позиция като защитник, пък и има плашещия вид на Дани Алвеш :)
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот msm » 27 май 2012 12:35

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:да има логика точно това да е имал в предвид борисов, като привлече брат му.но пък от друга страна си мисля дали няма да му излезе скъпо да им плаща на двамата. бруно няма да се навие да дойде с малка заплата, а жуниор си каза че ще иска увеличение. лично на мен ще ми бъде интересно да ги видя заедно. а някой има ли информация за бруно-какво се случва с него последните години :?:

ВИЗИТКА на Бруно Мораеш:

Бруно Мораес е роден на 7 юли 1984 година и беше част от състава на Жозе Моуриньо, който триумфира в Шампионската лига през 2004 година. Тогава Бруно Мораес играе и във втория мач с Реал Мадрид в груповата фаза, както и в срещата с Манчестър Юнайтед от елиминациите. Освен за Порто Бруно е играл още за Сантос, Витория Сетубал, Рио Аве, а през 2010 година подписва с румънския Глория Бистрица. Миналата година отива в португалския Навал, а през юли парафира с Униао Лейрия. Бруно Мораес е два пъти шампион с Порто на Португалия - 2004, 2007, веднъж печели Шампионската лига през 2004 година.

В момента е свободен агент, след като неговия Униао Лейрия фалира. Бразилският нападател ще струва 0 лв. и 0. стотинки на ръководството на „червените“, докато, разбира се, не постави исканията си за заплата.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 май 2012 15:11

Боже, опази! Анисе го гледах - много слаб футболист! Не си заслужаваше целия този труд...
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 май 2012 15:18

самият факт че е играл за порто когато отбора беше в най-силните си години говори че има качества. друг е въпроса вече колко години са минали от тогава и дали през тези години е играл постоянно. първенството на португалия не е слабо, а до колкото прочетох имената на отборите последните му две години са от лига сагреш. би следвало да не е в лоша форма. а като цяло пък разговора за него тръгна покрай брат му, това определено би го направило щастлив и по-мотивиран и със сигурност би останал.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 май 2012 15:21

Защо пишете за Бруно, новини ли има или просто така?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 май 2012 15:24

не, говорихме за жуниор, и покрай него за бруно, защото борисов намекна че очаква да се случи нещо, което ще задържи със сигурност жуниор при нас. може би има предвит трансфер на брат му :?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 27 май 2012 23:10

Ако всичко по този пъзел се попълни, звездите от настоящия тим на Литекс ще пристигнат в ЦСКА като част от сделката. Планира се евентуалното купуване на трима много класни чужденци.

Звездите на Литекс според мен са - Пиргов предполагам, след като Мболи се маха, Петър Занев, Георги Миланов, Илия Миланов, Николай Бодуров, Галин Иванов, може и Томи Костадинов да се върне, а защо не да разполагаме с бразилско дуо в атака - Мораес/Никасио? (Или евентуално трио, заедно с Бруно Мораес..)

Иначе за чужденците, надявам се да са Асис и Шаешу от Черноморец и Бруно Мораес.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 27 май 2012 23:12

Под термина много класни чужденци се разбира някакви имена предполагам,не местни шафрантии ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 27 май 2012 23:17

Хаха, може и така да е. Според мен обаче Шаешу наистина е класен, като добавим Бруно, а третият може да е пича от Египет, на Стойчо човека.

Иначе забравих да добавя и Никола Колев - просто уникален! Невероятен талант, с него и младите ще имаме може би 50% от бъдещият национален отбор на България.

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 27 май 2012 23:45

Аз се надявам единия чужденец да е Рикардо Лаборде! Ако дойде в ЦСКА ще ни изстреля в съвсем друга орбита! Все едно гледате Мораес, но на 5-а скорост!
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Върни се в “ЦСКА”