Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 май 2012 18:46

фифи перото написа:не могат или..не искат ;)

Добра забележка ... ;)
Значи, можем спокойно да обобщим, че не ни трябват играчи без самосъзнание !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 май 2012 18:55

то пък като имахме изключително "съзнателните" играчи, плод на изключителния интелект на Георги, все купи и успехи жънехме...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 май 2012 19:10

Вече започна вторият ужасен период от годината, когато всякакви драскачи и писачи дразнят тънката и чувствителна струна на фенската душа.
"...Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!..."
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 май 2012 19:17

Сега прочетох следната новина: "Според информациите, от Борусия Дортмунд са готови да продадат Кагава за 20 милиона евро. Само преди две години “жълто-черните” купиха Кагава от Серезо Осака срещу 350 000 евро."
Това се казва сделка. Това се казва да имаш скаути и да не те е страх да си подадеш носа по-далеч от Кипър и Израел. Сигурен съм, че ако се инвестира малко повече в скаутския отдел, така че скаутите в него да не се притесняват да летят до Латинска Америка или Карибите, примерно, има вероятност и в бг отборите да дойдат нелоши играчи, които после да бъдат продадени за доста повече пари.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 май 2012 19:34

ама вие вярвате, че в Левски има пари ли? Нима не усещате, че всичко е една голяма измама. Дойдоха (УЖ) някакви "хора", на които очите дори не видяхме около стадиона. Единствено Тонев ги отчита пред всички ни, но без никакви резултати. Сложиха стикери с новото лого на една руска банка, праснаха малко латекс в тунела и около съблекалните, туриха там някоя и друга снимка във варианта "кът на отличника" и....това е всичко. То не бяха големи думи, а пък и ние, в желанието си наистина да дойде "СПАСЕНИЕТО", се хванахме като първите будали. И започнахме да си фантазираме какво ли не.А реалността си е такава, че ние сме трети в крайното класиране и вместо да има "вълна от недоволство", едва ли не се радваме, че не сме шести... Какво става с непримиримия левскарски дух и стремежа към върха?! Към това да си най-добрият във всяко едно отношение? Нищо. Напълно нищо. И на "хората" това им е пределно ясно, защото не са дошли да върнат Левски там, където му е мястото, а по препоръката на ББ, с което му правят някаква си своеобразна услуга, с обещание да получат нещо за нея...Но ние продължаваме да си вярваме, че сме "хванали Бога за рога", а в същото време си тънем в мизерията и все по-голямата анонимност на превръщащи се в аутсайдери. Които вече дори не са и блед спомен на някогашен, не толкова отдавнашен, български футболен колос...
Лично аз не вярвам, че нещо хубаво ще се случи в Левски, но го желая с цялата си душа.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 май 2012 19:41

две неща ми се въртят в главата.Първото е следното:
заслужава ли си да вземаме играчи от БГ-първенството.Каква е наистина тяхната класа.
Говоря и за играчите на Херо и на Литекс както и тези на МОрето.
Не искам да обиждам никого -наистина не познавам класата на спряганите за Левски играчи.
Шаешу,Миланов,Колев,Зафиров,Никасио,Фо-поре и другите.
Според мен на Левски му трябва нещо ново и нещо с класа.
Става въпрос за 4-5 класни имена ,но от чужбина.
А работата на Илиан е да направи спойката между юношките,чужденците и Бг-играчите.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 26 май 2012 20:01

zlatan написа:две неща ми се въртят в главата.Първото е следното:
заслужава ли си да вземаме играчи от БГ-първенството.Каква е наистина тяхната класа.
Говоря и за играчите на Херо и на Литекс както и тези на МОрето.
Не искам да обиждам никого -наистина не познавам класата на спряганите за Левски играчи.
Шаешу,Миланов,Колев,Зафиров,Никасио,Фо-поре и другите.
Според мен на Левски му трябва нещо ново и нещо с класа.
Става въпрос за 4-5 класни имена ,но от чужбина.
А работата на Илиан е да направи спойката между юношките,чужденците и Бг-играчите.

Много ми е чудно, дали някой от "прословутото" скаутско звено в момента е в Тулон....

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 май 2012 20:06

от къв зор? То играчи с пари се взимат, ние търсим свободни агенти, около 30-те...
Тулон даже и на картата не го намират скаутите ни...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 26 май 2012 20:23

santiliana написа:
Bobby1177 написа:Отново правя предложението - бих искал да финансирам възстановяването на транспаранта "ЛЕВСКИ - ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС". Тъкмо ще влезе в употреба за новия сезон, може още от ЕКТ през юли.

Първият път не се поде моето предложение, вероятно НФК разполага с достатъчно средства - дано!

Пишете на лична...

то, май само за юли ще трябва, пич. За два мача има ли смисъл?! ;)
Шегувам се. Идеята ти е страхотна, незнам защо не намира разбиране от НФК...

Съгласен съм, ама... к'во да се прави... :)

Сериозно: Как беше изработено напр. новото знаме с Гонзо с маската? Дайте да направим същото, само че за този транспарант...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 май 2012 23:59

ehh написа:Сега прочетох следната новина: "Според информациите, от Борусия Дортмунд са готови да продадат Кагава за 20 милиона евро. Само преди две години “жълто-черните” купиха Кагава от Серезо Осака срещу 350 000 евро."
Това се казва сделка. Това се казва да имаш скаути и да не те е страх да си подадеш носа по-далеч от Кипър и Израел. Сигурен съм, че ако се инвестира малко повече в скаутския отдел, така че скаутите в него да не се притесняват да летят до Латинска Америка или Карибите, примерно, има вероятност и в бг отборите да дойдат нелоши играчи, които после да бъдат продадени за доста повече пари.

Абе,те и Ман Юн имат скаути,ама се набутаха с 10 млн. евро за Бебе...Пък после се чудиха на кого да го шитнат!Да не говорим за скаутите на Ливърпул,дето набутаха отбора с 35 млн. евро за Керъл...Интересно за колко ли ще го продадат?Като гледам пропорциите за Кагава-има няма едно 100-на милиона за Анди...

Върни се в “Левски”