фифи перото написа:не могат или..не искат
Добра забележка ...

Значи, можем спокойно да обобщим, че не ни трябват играчи без самосъзнание !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
фифи перото написа:не могат или..не искат
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
zlatan написа:две неща ми се въртят в главата.Първото е следното:
заслужава ли си да вземаме играчи от БГ-първенството.Каква е наистина тяхната класа.
Говоря и за играчите на Херо и на Литекс както и тези на МОрето.
Не искам да обиждам никого -наистина не познавам класата на спряганите за Левски играчи.
Шаешу,Миланов,Колев,Зафиров,Никасио,Фо-поре и другите.
Според мен на Левски му трябва нещо ново и нещо с класа.
Става въпрос за 4-5 класни имена ,но от чужбина.
А работата на Илиан е да направи спойката между юношките,чужденците и Бг-играчите.
santiliana написа:Bobby1177 написа:Отново правя предложението - бих искал да финансирам възстановяването на транспаранта "ЛЕВСКИ - ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС". Тъкмо ще влезе в употреба за новия сезон, може още от ЕКТ през юли.
Първият път не се поде моето предложение, вероятно НФК разполага с достатъчно средства - дано!
Пишете на лична...
то, май само за юли ще трябва, пич. За два мача има ли смисъл?!![]()
Шегувам се. Идеята ти е страхотна, незнам защо не намира разбиране от НФК...
ehh написа:Сега прочетох следната новина: "Според информациите, от Борусия Дортмунд са готови да продадат Кагава за 20 милиона евро. Само преди две години “жълто-черните” купиха Кагава от Серезо Осака срещу 350 000 евро."
Това се казва сделка. Това се казва да имаш скаути и да не те е страх да си подадеш носа по-далеч от Кипър и Израел. Сигурен съм, че ако се инвестира малко повече в скаутския отдел, така че скаутите в него да не се притесняват да летят до Латинска Америка или Карибите, примерно, има вероятност и в бг отборите да дойдат нелоши играчи, които после да бъдат продадени за доста повече пари.
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, TristaNNN и 8 госта