Мнениеот POPCORN » 25 май 2012 19:38
MORSKI написа:а какъв го дървят вашите "културни" фенове да искат да влизат на терена след мача? Или може би те с мирни намерения?
Василе кого заблуждаваш? Ако си бяха седяли мирно нямаше никой да им посегне... Но нее да се покажем като големите мъже... То още преди мача не бяха закани, че ще им троиште стадиона не бяха чудесии...
И вие като леввскарите почнхате да искате спраедливост за наркоманчета и дилъри....
какво пък те забулждавам тебе бе..въобще не ме такова за вас в тоя форум.вие тука 90% сте откачалки и комплексари.аз ви говоря ,че не е редно стюард да има нож и палка и да бие и да реже пръсти и на влизане да те бия с тупаници по лицето вие тука ми се радвате,че са ги били..от коя агитка всички фенове са културни бе?Във вашата агитка всички ли са културни а?Не ми се правте на интересни и на луди!няма какво ти обеснвам,няма ме разбереш и ти си толкова .... колкото повечето тука!Аз искам да ходя на мач и да си гледам спокойно мача, а не някакви мутряги да ми режат пръста, да ме бият с палки при положение,че нямам никаква вина!И полицията да ги гледат все едно нищо не става и всичко е мир и любов!
Последна промяна от
POPCORN на 25 май 2012 19:44, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !