Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Гонг , защо мълчите за стюардите, ножовете, палките и тн???

Мнениеот pampi » 25 май 2012 19:00

percival написа:
Никой не казва ,че от агитката на ЦСКА не са виновни! Стюардите би трябвало да следят за реда на стадиона ,а не да хвърлят,заканват и бият феновете на който и да е било отбор.Още повече да го правят пред погледа на полицията и камерите ! След което да има медийно затъмнение и налагане на цензура и заплахи от тая същата полиция !
Боко тикво малко ти остана !

Повтарям отново, стюардите НЯМАТ право по закон да използват груба физическа сила. Дори за един удар с палка от тяхна страна може да ги съдите. Кой какво е хвърлял и какво е чупил е отделен въпрос. Полицията нека най-накрая си свърши работата!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 25 май 2012 19:05

Има тема за инцидента и нека не се оклоняваме от тази ,а тя е защо медиите мълчат ?
Защо и кой нареди цензурата ? В полицейска държава ли живеем ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"

Мнениеот tsonpen » 25 май 2012 19:11

Bourgas написа:Не, не искам никой да се избива, физически и да се избиват и комплекси, както правите в момента всичките. ДО преди една година никой не ви чу, влязохте в "А" група по заобиколен начин, направихте дубъл и се надухте. Аз осъждам работата на вашите стюарди, ако са били хората безпричинно. И да, гостували са много други агитки в Бургас, с които няма проблеми. Хора, с които и бира можеш да седнеш да пиеш. Но към вас имаше ли нападки като дойдохте, не се сещам, аз бях в сектора до вас в онзи студ и вятър. Докато ние бяхме бая псувани и какво ли не в Разград. Уважение за уважение.

Стюардите не са били безпричинно, но работата е там, че въобще нямат право да бият. С това съм напълно съгласен - не трябва да бият, колкото и да е трудно, трябва да се удържат когато хулиган откърти винкел и го запрати по тях - не трябва да замерват хулигана със същия винкел. Когато виждат, че хулиган взривява бомбичка под инвалидна количка на дете, не трябва да отмъщават. Когато бомбичка гърми в краката им, не трябва да удрят. Сигурен съм, че е трудно при толкова много рецидивисти насреща, но е работа на полицията и съда да въдворява ред, отмъщението няма място. И следващия път се надявам полицаите да изземят функцииите на стюардите и арестите да са много повече. Законите важат и в клетката!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 25 май 2012 19:12

kartago написа:
Neron написа:Малоумник как левскарите не почнаха да трошат стадиона в Ловеч когато имаше проблеми преди влизането бре?На вас все нещо ви е криво.Що други хора не се оплакаха че са имали проблеми в Разград а само вие или това пак е световна конспирация срещу вашето отборче и феновете му?

Вече няколко мнения ти чета и се чудя, колко трябва да е безочлив човек за да го пише това?! Пуканката, не пише само за ЦСКА, а по принцип! И ти каза, като има виновни фенове, ами да ги наказват, да ги изкарат от стадиона, но не всички са ЛУМПЕНИ по презумпция! Ваши фенове като убиха момче и обезобразиха момиче някой да е казал, че всички фенове на "Левски" са такива?! Ваша беше първата идея да изпочупите седалки и да запалите сектор! Даже ръководителите на отбора тогава защитиха феновете?! Ето това е странното! Преди седмица феновете на Локо Пд обезобразиха стадион "Лазур"! Защо?! Какво им пречеше? Сега се оказва, че пак тука ще играят мачовете си за ЛЕ! Навсякъде има мърша, това ти казва Пуканката! Няма цвят, няма отбори! Но и не може покрай сухото да гори и суровото! Който си е виновен да си го отнесе, но не всички "под ножа", защото хората са различни!!!

Явно толкова и помниш... За убития човек, се доказа, че не са виновни фенове на Левски и че бомбичката е дошла от агитката на ЦСКА (колко е вярно е друг въпрос), за Гергана - от кога сектор Г се води левскарски или забрави, че е станало там?

Малко е смешен червения плач, при положение, че седмица преди мача се заканваха как щели да отидат и да разбият всичко, как навлизане в стадиона целят полицаи и стюарди, как мятат бомби и факли по обикновени хора и как тръгват да нахлуват след края на мача... но видиш ли, те били малтретираните. То само заради това, че сте метнали бомбичка, която е паднала до дете инвалид, сте си не за бой, а не знам и аз за какво...

Същото беше и на Герена. 40-50 малоумника почнаха да чупят и после пак друг им бе виновен.

За случката в Разград, едва ли някой ще тръгне да бие който и да било, ако няма основателна причина.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 25 май 2012 19:12

percival написа:Има тема за инцидента и нека не се оклоняваме от тази ,а тя е защо медиите мълчат ?
Защо и кой нареди цензурата ? В полицейска държава ли живеем ?

Защото няма нужда да се обръща внимание на олигофренските ви изпълнения, за които, може би, не е имало съвсем адекватен отговор. Но да се правите на герои и мъченици и следващия път да се отличите с поредното си безумие... И за всичко това трябва пък и да бъдете удостоени с медийно внимание?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Въоръжени стюарди бият публиката в "Сектор Г" в Разград

Мнениеот ralka_levskarka » 25 май 2012 19:13

Феновете на Левски защитиха привържениците на ЦСКА и нападнаха Домусчиев

Националният фенклуб на Левски донякъде защити привържениците на ЦСКА. Причина за изявлението от страна на „сините“ привърженици станаха появилите се информации за нападнати и пребити „червени“ фенове след края на мача с Лудогорец в Разград.

Ето и цялата декларация на Националния клуб на привържениците на Левски:

НКП ЛЕВСКИ изразява острото си възмущение от случилото между т.нар. „стюарди“ и гостуващи фенове на стадиона в Разград по време и след решителния мач за титлата.

Шокирани сме, както от действията на една група ретро мутри, така и от бездействието на уплашената селска милиция.

Всички знаете какво е отношението ни към „червените“ ни приятелки, но охраната на спортните събития касае всички нас.

Предупреждаваме Делиорманския дерибей Кирил Домусчиев, че ако при мач в Разград се постъпва по този начин срещу привържениците на Левски, ние ще вземем необходимите мерки. Не ни карайте да идваме подготвени!

Въпрос към Министър Цветанов: След като за една запалена факла има съд, то какво следва да получи мутрата с желязо и нож в ръка за посегателството над футболна агитка, била тя и червената? Припомняме, че не за такива стюарди се говореше на Кръглата маса.

Очакваме да предприемете незабавни мерки, нали обичате да се самосезирате.

Национален клуб на привържениците на Левски
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 май 2012 19:17

[offtopic]Много хубаво, че имаме подкрепата на феновете на "Левски", обаче пак не са пропуснали да напишат простотии в декларацията - преди дербито беше "червената пасмина", сега пък "Всички знаете какво е отношението ни към „червените“ ни приятелки..." Разбирам такива глупости да се пишат във форуми като този, ама чак пък в декларацията на Националния фенклуб...[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Мнениеот Red_Pride » 25 май 2012 19:28

заради тези мутряги изгоряха обикновените фенове на Лудогорец,не знам след тези събития ще ходят по гостуванията
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 май 2012 19:38

MORSKI написа:а какъв го дървят вашите "културни" фенове да искат да влизат на терена след мача? Или може би те с мирни намерения?
Василе кого заблуждаваш? Ако си бяха седяли мирно нямаше никой да им посегне... Но нее да се покажем като големите мъже... То още преди мача не бяха закани, че ще им троиште стадиона не бяха чудесии...
И вие като леввскарите почнхате да искате спраедливост за наркоманчета и дилъри....

какво пък те забулждавам тебе бе..въобще не ме такова за вас в тоя форум.вие тука 90% сте откачалки и комплексари.аз ви говоря ,че не е редно стюард да има нож и палка и да бие и да реже пръсти и на влизане да те бия с тупаници по лицето вие тука ми се радвате,че са ги били..от коя агитка всички фенове са културни бе?Във вашата агитка всички ли са културни а?Не ми се правте на интересни и на луди!няма какво ти обеснвам,няма ме разбереш и ти си толкова .... колкото повечето тука!Аз искам да ходя на мач и да си гледам спокойно мача, а не някакви мутряги да ми режат пръста, да ме бият с палки при положение,че нямам никаква вина!И полицията да ги гледат все едно нищо не става и всичко е мир и любов!
Последна промяна от POPCORN на 25 май 2012 19:44, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 май 2012 19:41

ralka_levskarka написа:Феновете на Левски защитиха привържениците на ЦСКА и нападнаха Домусчиев

Националният фенклуб на Левски донякъде защити привържениците на ЦСКА. Причина за изявлението от страна на „сините“ привърженици станаха появилите се информации за нападнати и пребити „червени“ фенове след края на мача с Лудогорец в Разград.

Ето и цялата декларация на Националния клуб на привържениците на Левски:

НКП ЛЕВСКИ изразява острото си възмущение от случилото между т.нар. „стюарди“ и гостуващи фенове на стадиона в Разград по време и след решителния мач за титлата.

Шокирани сме, както от действията на една група ретро мутри, така и от бездействието на уплашената селска милиция.

Всички знаете какво е отношението ни към „червените“ ни приятелки, но охраната на спортните събития касае всички нас.

Предупреждаваме Делиорманския дерибей Кирил Домусчиев, че ако при мач в Разград се постъпва по този начин срещу привържениците на Левски, ние ще вземем необходимите мерки. Не ни карайте да идваме подготвени!

Въпрос към Министър Цветанов: След като за една запалена факла има съд, то какво следва да получи мутрата с желязо и нож в ръка за посегателството над футболна агитка, била тя и червената? Припомняме, че не за такива стюарди се говореше на Кръглата маса.

Очакваме да предприемете незабавни мерки, нали обичате да се самосезирате.

Национален клуб на привържениците на Левски

това е най-нормалното нещо.мача си е мач.съперничеството си е съперничество но и правилата са си правила!И когато мислиш обективно, разумно и безпристрастно, не може да кажеш на бялото черно!Аз затова направих темата.Не защото са бити привържениците на ЦСКА!Много добре ги знам какви са.Има и нормални момчета има и лупмени, но навсякъде е така!Въпроса е да се спазват правилата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”