Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Santiago Munezz » 25 май 2012 16:30

Rivaldo10 написа:
Santiago Munezz написа:Иначе Макриев преди 2 години докато играеше в Ашдод беше в много добра форма,бележеше доста а и има всичките тези качества,които е изборил "сантилиана"...в момента незнам в каква форма е но и той като баща му е болен левскар(баща му ми беше треньор преди и за Левски е готов да умре) Митко е същия...друг е въпроса,че и ние феновете сме готови да умрем за Левски,но... :mrgreen:
да видим каква ще я измъдрим през новия сезон!

Ако беше толкова болен левскар, досега щеше да е в Левски. Три пъти го каниха от клуба, три пъти отказа. ;)

Ако визираш онзи случай от 2009,тогава трансфера му се провали по съвсем други причини с главно действащо лице Тодор Батков.Иначе се беше разбрал с клуба да получава заплата доста по-малка от тая Ашдод! ;) ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 май 2012 16:35

Santiago Munezz написа:Ако визираш онзи случай от 2009,тогава трансфера му се провали по съвсем други причини с главно действащо лице Тодор Батков.Иначе се беше разбрал с клуба да получава заплата доста по-малка от тая Ашдод! ;) ;)

Тогава се изписа, че трансферната сума и най-вече заплатата му са двете спънки, въпроса е доколко може да им се вярва. Може и да си прав, нямам сигурна информация от човек в клуба за този трансфер.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 май 2012 16:36

Rivaldo10 написа:
Santiago Munezz написа:Ако визираш онзи случай от 2009,тогава трансфера му се провали по съвсем други причини с главно действащо лице Тодор Батков.Иначе се беше разбрал с клуба да получава заплата доста по-малка от тая Ашдод! ;) ;)

Тогава се изписа, че трансферната сума и най-вече заплатата му са двете спънки, въпроса е доколко може да им се вярва. Може и да си прав, нямам сигурна информация от човек в клуба за този трансфер.

„Макриев иска в Левски. Аз вече съм го предложил на треньора и тяхното ръководство. Той има предложения, които са по-апетитни, но желанието му е да се завърне в Левски“, сподели импресариото.

хммм :? Как така изведнъж излезе с голямото желание..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 май 2012 16:39

Rivaldo10 написа:
Santiago Munezz написа:Иначе Макриев преди 2 години докато играеше в Ашдод беше в много добра форма,бележеше доста а и има всичките тези качества,които е изборил "сантилиана"...в момента незнам в каква форма е но и той като баща му е болен левскар(баща му ми беше треньор преди и за Левски е готов да умре) Митко е същия...друг е въпроса,че и ние феновете сме готови да умрем за Левски,но... :mrgreen:
да видим каква ще я измъдрим през новия сезон!

Ако беше толкова болен левскар, досега щеше да е в Левски. Три пъти го каниха от клуба, три пъти отказа. ;)

не сме били "вътре" в преговорите и не можем да коментираме с крайно мнение. Това, че не е дошъл преди време при нас, а е избрал варианти с чужди клубове е напълно логично поведение на трезво мислещ човек. Не ми казвайте, че вие на негово място бихте избрали да тъпчете в скапаната А група за несигурна заплата, при положение, че имате възможност да се развивате в чужбина за пари, които са в няколко пъти повече от тук. А за ниво на шампионатите и подреденост в клубовете- да не говорим...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 май 2012 16:44

santiliana написа:
Stanislav_Ivanov написа:Макриев иска в Левски.Не знам до колко,ще е добро попълнение.Какви са ви впечатленията от него,че аз нямам много?

Макриев е от типа на Гонзо. Здрав физически, има страхотен нюх към гола, еднакво добре шутира и с двата крака, както и да бележи с глава, освен това има усета да се пласира в наказателното поле точно където трябва. Умее да "влачи" съперникови бранители на гърба си и притежава нелоша техника. Според мен ще бъде удар, ако си го приберем. Трябва ни и един нападател, тип Гарра, Никасио или онова животно от Жилина (казвам го в добрия смисъл на думата)...

Напълно съм съгласен с теб, само леко допълнение- Макриев е доста по-висок и здрав от Гонзо , но е малко скаран с техниката и не е особено бърз(но при тази физика ако беше бърз и техничен ние нямаше да може да си го позволим ;) ). Иначе типичния таран- много висок и мощен , мачка защитниците На мен малко ми напомня на Киро Миланов( лека му пръст) . Доста далеч е от класата на Дембеле- не се движи много и когато се движи се движи общо взето само по права линия към вратата , не бяга по тъчовете много , не е много комбинативен. Най-големия му плюс е мощната му физика и това че при самото му придвижване сваля центъра на тежестта доста ниско и става много стабилен- много трудно български защитник може да го избута. Много добър е с главата- нещо което на нас много ни куцаше последния полусезон.
Дали ще дойде при нас и дали ще бъде полезен на отбора времето ще покаже. От една страна може да се окаже много полезен ако се налага схема с тежък централен нападател(и) , но ако се налага схема каквато се набляга в последните години с раздвижени и комбинативни нападатели които да си сменят местата и да плетат комбинации според мен не би бил ефективен. Но той е и от този тип нападатели на които разчиташ ако мача се закучи и други отбор се затвори - с глава , с крак , с тяло да създаде нещо.
Напълно съм съгласен с теб че би било много добре да имаме двама централни нападатели - другия по раздвижен , по бърз желателно с черен цвят на кожата ;) . Между другото "онова животното от Жилина" доста е напълнял и е загубил от качествата си- но нещо от този тип - бърз, висок, черен, който да се движи много би бил много полезен.
Отделно според мен би било да се помисли и дали не е зле да остане и Жуниньо- интересен ,комбинативен играч, много бърз, но не е за централен нападател. Ако ще се използва схема с един тежък и един лек нападател би бил полезен.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 25 май 2012 16:45

Rivaldo10 написа:

Ами моята информация е от баща му.Тогава Макриев се бил съгласил заплатата да му падне от 25 хил.евра на месец до 12 хилки при нас,уговорката е била наем до зимата плюс трансферна сума за израелците(незнам цифрата каква е),но Батков в последния момент се е отметнал като е заявил,че няма как да плати исканата от Ашдод сума за наем(на която първо е бил съгласен),тогава баща му беше много разочарован,че няма да го види в Левски!Сега кой крив кой прав незнам,казвам само това което аз съм чул...но съм съгласен,че в момента има много по-удачни варианти за атаката на Левски!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 май 2012 17:53

един като Бангура в тандем с Макриев, а зад тях Шаешу ...
и направил небето синьо!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 май 2012 18:10

За мен цел номер 1 за Левски несъмненое е Шаешу ! Оттам насетне трябва да се мисли с какъв тип атака ще излизаме за да не стане като Арс , т.е да няма един човек , който да го изведе на голова позиция или както се казва -да му я даде на крак .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 25 май 2012 18:29

На Макриев нещо нямам вяра, но както и да е. Иначе и аз искам да видя Шаешу в Левски, само че четох за интерес от страна на Киево към него.
Ако е вярно, надали би предпочел нашето първенство пред Серия "А"...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 май 2012 18:43

като не е Шаешу ще бъде пък някой друг. Не е нужно да ги превъзнасяме толкова тези играчи. По-важно е Илиан да се окаже точния човек за треньор на Левски (а аз съм убеден в това) и да си проведе подготовката както трябва. Каквито и играчи да се вземат, те са "ден до пладне". Особено чужденците. Не повече от 2-3 трябва да са, и то наистина да са качествени. Останалите трябва да са българи. Спекулации ще има доста от тук нататък...
Между другото, дали няма да вземем Диара от Партизан? :?
и направил небето синьо!

Върни се в “Левски”