Лудогорец шампион!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Кой заслужава да е шампион на Б-я???
Довечера ще се види кой заслужава, не крия, че искам това да е Лудогорец. Те заслужават повече, според мен, но, ако ЦСКА не загуби довечера, ще си заслужи титлата. Именно затова е добре, че има такъв пряк двубой, за да се види кой кого 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Подкрепете шампиона !!!
Добре като сте толкова разбирачи,примерно ако Цска влезе във Шл,на коя държава ще се дигне коеф ? На Андора ли не е ли по-хубаво всички наши отбори да са поставени?
Лудогорец много ясно...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- damageplan
- Контакти:
danko_sot написа:damageplan написа:Отбор , чийто играчи употребяват допинг , не заслужава да е шампион .
Даксон да Силва за колко го наказаха??????
Метилхексанамин - за това нещо Кутревски отнесе две години , цска-три месеца .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
- POPCORN
- Контакти:
Обичам Левски написа:Добре като сте толкова разбирачи,примерно ако Цска влезе във Шл,на коя държава ще се дигне коеф ? На Андора ли не е ли по-хубаво всички наши отбори да са поставени?
аз не съм разбирач, ама пък от тебе да подкрепяш ЦСКА пък най-малко съм очаквал.Нещо да не ти е станало от земетресението вчера?Всяка тема ги храниш яко сега призоваваш , ако станат шампиони да ги подкрепят хората.Не е в твой стил

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
MORSKI написа:russia написа:MORSKI написа:...Ха-ха, гузен негонен бягал! Виж как се сети,че точно вие сте отбора! Даже за по-сигурно първо разгонвате пасящия добитък и го разкопавате с мотиките преди да дойде ЦСКА!
Е то не е трудно от злобливият ти и нелеп коментар да се сетишНие за разлика от вас сме нормални хора и не летим в облаците, като си виждаме нивата. Ви обаче не си виждате "армията", която мяза наистина на кочина. Седалките са покъртително зле, входът откъм Сектор "А" е напукан... Да не говорим за коризката, липсата на тоалетни и състоянието на сектора за гости.... Тревата и тя до скоро ви беше покъртително зле
![]()
Ние мотики и добитък нямаме- доколкото знам на вас с другия столичен отбор прякорите са ви на добитъци, така че на "Армията" тези приоми са познати явно, щом говориш как било при нас толкова убеденоМотики ли ви раздват на входа на "Борисовата градина"
Извинявай, но или нямаш представа за състоянието на стадион "Българска армия" или не разбираш от тоалетни. На стадион "Българска армия" има тоалетни. Химически. Две. При необходимост се пуска в действие и пистата.
Новите концесионери на стадион "Българска армия" използват като наръчник "Прекрасната свинарка" от Марти Ларни.
sl321 написа:Лудогорец!
За вас цесекарите ,тия дето са спечелили титлата ( освен вас) са направили далавера.Само вие като спечелите всичко е ОК.
Далавера- не далавера, аз се скъсах тук да пускам теми след оня мач на Лудогорец с Миньор. И до Боби Михайлов пусках теми. Това, което стана в онзи мач е престъпление. Където и да стане в нормална държава с нормален футбол в Европа ще има реакция. То и у нас дори има реакция. Убеден съм, че този мач преля чашата и до голяма степен заради него от БФС-то решиха да намалят А групата на 14 отбора!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Обичам Левски написа:Добре като сте толкова разбирачи,примерно ако Цска влезе във Шл,на коя държава ще се дигне коеф ? На Андора ли не е ли по-хубаво всички наши отбори да са поставени?
Когато Левски вдигаше коефициента на България (сега никой не го прави) червените се правеха на ударени, ревяха или пускаха фойерверки като получавахме гол в Лигата на Шампионите, та някак не се чувствам длъжен да ги подкрепям където и да било. Нещо не ме кефят.
- Обичам Левски
- Контакти:
POPCORN написа:Обичам Левски написа:Добре като сте толкова разбирачи,примерно ако Цска влезе във Шл,на коя държава ще се дигне коеф ? На Андора ли не е ли по-хубаво всички наши отбори да са поставени?
аз не съм разбирач, ама пък от тебе да подкрепяш ЦСКА пък най-малко съм очаквал.Нещо да не ти е станало от земетресението вчера?Всяка тема ги храниш яко сега призоваваш , ако станат шампиони да ги подкрепят хората.Не е в твой стил
Откакто съм съдия все по-често ставам неутрален за другите отбори.Искам Левски да мачка ама като немогат да се ядосвам ли ?

damageplan написа:danko_sot написа:damageplan написа:Отбор , чийто играчи употребяват допинг , не заслужава да е шампион .
Даксон да Силва за колко го наказаха??????
Метилхексанамин - за това нещо Кутревски отнесе две години , цска-три месеца .
Коло Туре го наказаха за 6 месеца за същото вещество. Не ми сравнявай с тениса. Даксон да Силва- 0 месеца. Така че явно в Б-я нещата са малко по-различни и едно наказание от 3 месеца беше нормално, а не защото е за ЦСКА. Сигурен съм, че и и грачи на Левски да бяха хванали с допинг пак щеше да е за 3 месеца най-много наказанието.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]