Лудогорец шампион!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Кой заслужава да е шампион на Б-я???

Мнениеот acmilan » 23 май 2012 13:49

Довечера ще се види кой заслужава, не крия, че искам това да е Лудогорец. Те заслужават повече, според мен, но, ако ЦСКА не загуби довечера, ще си заслужи титлата. Именно затова е добре, че има такъв пряк двубой, за да се види кой кого ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Re: Подкрепете шампиона !!!

Мнениеот Обичам Левски » 23 май 2012 13:49

Добре като сте толкова разбирачи,примерно ако Цска влезе във Шл,на коя държава ще се дигне коеф ? На Андора ли не е ли по-хубаво всички наши отбори да са поставени?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 23 май 2012 13:50

Лудогорец много ясно...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 23 май 2012 13:50

danko_sot написа:
damageplan написа:Отбор , чийто играчи употребяват допинг , не заслужава да е шампион .

Даксон да Силва за колко го наказаха??????

Метилхексанамин - за това нещо Кутревски отнесе две години , цска-три месеца .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 май 2012 13:51

Обичам Левски написа:Добре като сте толкова разбирачи,примерно ако Цска влезе във Шл,на коя държава ще се дигне коеф ? На Андора ли не е ли по-хубаво всички наши отбори да са поставени?

аз не съм разбирач, ама пък от тебе да подкрепяш ЦСКА пък най-малко съм очаквал.Нещо да не ти е станало от земетресението вчера?Всяка тема ги храниш яко сега призоваваш , ако станат шампиони да ги подкрепят хората.Не е в твой стил :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 23 май 2012 13:52

MORSKI написа:
russia написа:
MORSKI написа:...Ха-ха, гузен негонен бягал! Виж как се сети,че точно вие сте отбора! Даже за по-сигурно първо разгонвате пасящия добитък и го разкопавате с мотиките преди да дойде ЦСКА! :lol:

Е то не е трудно от злобливият ти и нелеп коментар да се сетиш :lol: Ние за разлика от вас сме нормални хора и не летим в облаците, като си виждаме нивата. Ви обаче не си виждате "армията", която мяза наистина на кочина. Седалките са покъртително зле, входът откъм Сектор "А" е напукан... Да не говорим за коризката, липсата на тоалетни и състоянието на сектора за гости.... Тревата и тя до скоро ви беше покъртително зле :lol:

Ние мотики и добитък нямаме- доколкото знам на вас с другия столичен отбор прякорите са ви на добитъци, така че на "Армията" тези приоми са познати явно, щом говориш как било при нас толкова убедено :lol: Мотики ли ви раздват на входа на "Борисовата градина" :mrgreen:

Извинявай, но или нямаш представа за състоянието на стадион "Българска армия" или не разбираш от тоалетни. На стадион "Българска армия" има тоалетни. Химически. Две. При необходимост се пуска в действие и пистата.
Новите концесионери на стадион "Българска армия" използват като наръчник "Прекрасната свинарка" от Марти Ларни.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 май 2012 13:52

sl321 написа:Лудогорец!
За вас цесекарите ,тия дето са спечелили титлата ( освен вас) са направили далавера.Само вие като спечелите всичко е ОК.

Далавера- не далавера, аз се скъсах тук да пускам теми след оня мач на Лудогорец с Миньор. И до Боби Михайлов пусках теми. Това, което стана в онзи мач е престъпление. Където и да стане в нормална държава с нормален футбол в Европа ще има реакция. То и у нас дори има реакция. Убеден съм, че този мач преля чашата и до голяма степен заради него от БФС-то решиха да намалят А групата на 14 отбора!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 23 май 2012 13:53

Обичам Левски написа:Добре като сте толкова разбирачи,примерно ако Цска влезе във Шл,на коя държава ще се дигне коеф ? На Андора ли не е ли по-хубаво всички наши отбори да са поставени?

Когато Левски вдигаше коефициента на България (сега никой не го прави) червените се правеха на ударени, ревяха или пускаха фойерверки като получавахме гол в Лигата на Шампионите, та някак не се чувствам длъжен да ги подкрепям където и да било. Нещо не ме кефят.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 23 май 2012 13:54

POPCORN написа:

аз не съм разбирач, ама пък от тебе да подкрепяш ЦСКА пък най-малко съм очаквал.Нещо да не ти е станало от земетресението вчера?Всяка тема ги храниш яко сега призоваваш , ако станат шампиони да ги подкрепят хората.Не е в твой стил :)

Откакто съм съдия все по-често ставам неутрален за другите отбори.Искам Левски да мачка ама като немогат да се ядосвам ли ? :lol:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 май 2012 13:54

damageplan написа:
danko_sot написа:
damageplan написа:Отбор , чийто играчи употребяват допинг , не заслужава да е шампион .

Даксон да Силва за колко го наказаха??????

Метилхексанамин - за това нещо Кутревски отнесе две години , цска-три месеца .

Коло Туре го наказаха за 6 месеца за същото вещество. Не ми сравнявай с тениса. Даксон да Силва- 0 месеца. Така че явно в Б-я нещата са малко по-различни и едно наказание от 3 месеца беше нормално, а не защото е за ЦСКА. Сигурен съм, че и и грачи на Левски да бяха хванали с допинг пак щеше да е за 3 месеца най-много наказанието.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Лудогорец”