Монтана - Черноморец FT. 2-4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Монтана - Черноморец 23.05.2012 от 16:00 часа

Мнениеот petkan » 21 май 2012 18:29

ivan56 написа:гл.съдия Станислав Тодоров- Шумен

Ами напът ни е. Някой да мине да го вземе, да не се охарчва излишно човека :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 май 2012 18:36

ivan56 написа:гл.съдия Станислав Тодоров- Шумен

Лошо, много лошо. въпреки, че е и международен съдия тоя е и голям престъпник. Преди 2 години ни извади 2 червени в мач с Литекс. Бая бутилки хвърчаха тогава по него, дано сега не ни дава повод. аз в сряда до 17:30 минимум трябва да съм в офиса на разположение, така че за съжаление отпадам. Така се бях нагласил да ходя, само дето типично по каклпазански не проверявам предварително кой ден и в колко часа е мача. Ако беше уикенда - перфе, но сега за съжаление отпадам. Че и в интернет няма да мога гледам, нито да го слушам мача...
[center]Member of Old School Boys [/center]

marlan
Контакти:

Мнениеот marlan » 22 май 2012 00:56

Ако има някакви задкулисни игри,мача ще е 1,тъй като дори при Х ако Локо и Литекс направят и те Х,има вариант да се класира Черноморец.(Ако ЦСКА е шампион де).
Казвам го в смисъл че ръководството по някаква причина може да не желае да играе в ЕКТ,например ако не иска УЕФА да им се рови в бакиите.Доколкото знам лиценза за Европа е по-различен от този за България.Колкото до призива "Събев вън",мисля че е безумен на този етап защото по-добре този Чц отколкото никакъв.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 май 2012 22:45

Работата за утре отива на полупълен или полупразен автобус (зависи от гледната точка :roll: ).... и няколко коли. Квот - такова :| Отиваме и....... дано мача се "играе" ;)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 22 май 2012 23:29

Мача отива към ЕТ за "Литекс" ! Ицо ги награби и те му отговориха с любов :mrgreen: Зъбев и за секс не става - правилно го прецениха БФС, да ни беше президент, поне бившата му жена Петя Славова !!!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 май 2012 08:58

Желая успех на футболистите. Поне заради тези, които ще пътуват ония 1200 км. за да ги подкрепят.
Аз не пътувам с тях и се чувствам зле. Нищо друго не ме задържа в Бургас освен сантимент към семейството ми и в частност, към дъщеря ми.
Друго оправдание нямам, а иначе сърцето и душата ми в момента са раздвоени. :(
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 май 2012 09:50

marlan написа:Ако има някакви задкулисни игри,мача ще е 1,тъй като дори при Х ако Локо и Литекс направят и те Х,има вариант да се класира Черноморец.(Ако ЦСКА е шампион де).
Казвам го в смисъл че ръководството по някаква причина може да не желае да играе в ЕКТ,например ако не иска УЕФА да им се рови в бакиите.Доколкото знам лиценза за Европа е по-различен от този за България.Колкото до призива "Събев вън",мисля че е безумен на този етап защото по-добре този Чц отколкото никакъв.

Лиценза го дава БФС и вече ви го даде, та няма никаква причина да не играете. В България всеки, като се издъни някъде, почват конспиративните теории. А на Монтана хич не са им притрябвали тия точки, ама ако не бият, ще са продали мача, ако бият, ще са ги подпомогнали.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 май 2012 13:31

защо написа:
marlan написа:Ако има някакви задкулисни игри,мача ще е 1,тъй като дори при Х ако Локо и Литекс направят и те Х,има вариант да се класира Черноморец.(Ако ЦСКА е шампион де).

Лиценза го дава БФС и вече ви го даде, та няма никаква причина да не играете. В България всеки, като се издъни някъде, почват конспиративните теории. А на Монтана хич не са им притрябвали тия точки, ама ако не бият, ще са продали мача, ако бият, ще са ги подпомогнали.

Не. При нас проблема е друг и, като, че ли той ( проблема) идва от нежеланието на ръководството ни( или по-точно на един човек живеещ в Австрия) да играем в Юръпа. Сложно и объркано се получава. Не е за телефон, камоли за пред РС. Ако не дочувахме някои неща логиката ни щеше да бъде, като сал в Тихи океан - малка, незначителна и абсурдна откъм оцеляване. Аз обаче заставам твърдо зад следното: " Никой не ни е виновен за изпуснатото трето място ". Сами сме си виновни. Като "самозабравили" се в мачовете за второто място бяхме шамаросани и си седнахме на гъза, ама виж за бронзааа.... :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 23 май 2012 13:42

Успех, акули. И дано късмета е с вас днес . Победа и нищо друго, Херо я заслужава.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 23 май 2012 14:51

АЙДЕЕЕЕ АКУЛИИИИИ ПОБЕДАААА!!

Върни се в “Черноморец”