ivan56 написа:гл.съдия Станислав Тодоров- Шумен
Ами напът ни е. Някой да мине да го вземе, да не се охарчва излишно човека
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ivan56 написа:гл.съдия Станислав Тодоров- Шумен
[/center]ivan56 написа:гл.съдия Станислав Тодоров- Шумен
[/center]marlan написа:Ако има някакви задкулисни игри,мача ще е 1,тъй като дори при Х ако Локо и Литекс направят и те Х,има вариант да се класира Черноморец.(Ако ЦСКА е шампион де).
Казвам го в смисъл че ръководството по някаква причина може да не желае да играе в ЕКТ,например ако не иска УЕФА да им се рови в бакиите.Доколкото знам лиценза за Европа е по-различен от този за България.Колкото до призива "Събев вън",мисля че е безумен на този етап защото по-добре този Чц отколкото никакъв.
защо написа:marlan написа:Ако има някакви задкулисни игри,мача ще е 1,тъй като дори при Х ако Локо и Литекс направят и те Х,има вариант да се класира Черноморец.(Ако ЦСКА е шампион де).
Казвам го в смисъл че ръководството по някаква причина може да не желае да играе в ЕКТ,например ако не иска УЕФА да им се рови в бакиите.Доколкото знам лиценза за Европа е по-различен от този за България.Колкото до призива "Събев вън",мисля че е безумен на този етап защото по-добре този Чц отколкото никакъв.
Лиценза го дава БФС и вече ви го даде, та няма никаква причина да не играете. В България всеки, като се издъни някъде, почват конспиративните теории. А на Монтана хич не са им притрябвали тия точки, ама ако не бият, ще са продали мача, ако бият, ще са ги подпомогнали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта