Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 22 май 2012 09:22

milen.hristov написа:Ръководството на Левски ще се опита да вземе крилото на Миньор Перник Милен Василев, разбра "7 дни спорт". От известно време скаутите на сините следяха под лупа изявите на ботевградчанина с екипа на жълто-черните. 23-годишният футболист има 28 мача в "А" група от началото на сезона, в които е вкарал 4 попадения и е асистирал за пет. Интерес от Левски към Василев имаше още през зимата, но в крайна сметка до трансфер не се стигна. Ръководните фактори в Миньор отказаха коментар за евентуален трансфер на Василев, като самият играч също не желае да говори по темата. Звездата на Милен Василев изгря в Сливен. Той бе взет там от Драголюб Симонович, който обяви, че е платил за него трансферна сума от 120 лева на Първа атомна Козлодуй.
- Всеки би се радвал да играе в един от софийските грандове. Има време, дано съм направил впечатление и ме наблюдават. Всичко ще си дойде по реда - заяви наскоро Василев, който призна, че в семейството му са фенове именно на сините. - Баща ми е голям левскар. Обади ми се и ме поздрави за гола, който вкарах на Левски на Герена преди време - признава още Василев.
От Миньор със сигурност ще поискат не малка сума, за да се разделят със своя играч. Очаква се развитие по трансфера да има в края на тази седмица, тъй като двете страни ще финализират разговорите след последните шампионатни срещи в сряда.

И това си го "пляснал" в ТАЗИ тема,защото...?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 май 2012 09:35

Офф ... Милен Василев !?
Че то ако е така, защо да се гони Младенов ?
Дани има далеч по-полезни качества от Василев ... Който си е чист външен халф, но не и крило.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 май 2012 11:15

THE G.A.M.E написа:Офф ... Милен Василев !?
Че то ако е така, защо да се гони Младенов ?
Дани има далеч по-полезни качества от Василев ... Който си е чист външен халф, но не и крило.

И аз не съм впечатлен.И от двамата... :x

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 май 2012 13:15

Като няма риба/пари/ и рака е риба.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 май 2012 14:47

Абе то и този "рак" няма да е безплатен ...
Особено, ако се включат в наддаването и твоите хора.
Не е като да не се е случвало ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 май 2012 21:10

THE G.A.M.E написа:Абе то и този "рак" няма да е безплатен ...
Особено, ако се включат в наддаването и твоите хора.
Не е като да не се е случвало ...

Да си го взимат ония ако желаят и да го мотивира специалиста от село Плоски, може да е новият Костадинов-знае ли човек :mrgreen: Ако ще опираме до такива рахитни "таланти" вкарали ни гол в един порочен мач, то Цецо Тонев спокойно може да свърши същата работа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 май 2012 01:59

Ех, голяма звезда стана това момче, защото ни вкарал гол. То на нас куцо, кьораво и сакато тая година ни вкара, дайте да ги вземем всички наши "палачи".
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 май 2012 02:24

milen.hristov написа:Ръководството на Левски ще се опита да вземе крилото на Миньор Перник Милен Василев, разбра "7 дни спорт". От известно време скаутите на сините следяха под лупа изявите на ботевградчанина с екипа на жълто-черните. 23-годишният футболист има 28 мача в "А" група от началото на сезона, в които е вкарал 4 попадения и е асистирал за пет. Интерес от Левски към Василев имаше още през зимата, но в крайна сметка до трансфер не се стигна. Ръководните фактори в Миньор отказаха коментар за евентуален трансфер на Василев, като самият играч също не желае да говори по темата. Звездата на Милен Василев изгря в Сливен. Той бе взет там от Драголюб Симонович, който обяви, че е платил за него трансферна сума от 120 лева на Първа атомна Козлодуй.
- Всеки би се радвал да играе в един от софийските грандове. Има време, дано съм направил впечатление и ме наблюдават. Всичко ще си дойде по реда - заяви наскоро Василев, който призна, че в семейството му са фенове именно на сините. - Баща ми е голям левскар. Обади ми се и ме поздрави за гола, който вкарах на Левски на Герена преди време - признава още Василев.
От Миньор със сигурност ще поискат не малка сума, за да се разделят със своя играч. Очаква се развитие по трансфера да има в края на тази седмица, тъй като двете страни ще финализират разговорите след последните шампионатни срещи в сряда.

Тоя и за чеп за зеле не става!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 23 май 2012 09:35

Всички разбрахте, че Батков дължи пари на Мъри от трансферите на Домо и Ричард в чужди клубове, но замислихте ли се, защо? Явно в България за да развиеш таланта на някой млад футболист, заради ниската заплата на треньора ли, не знам защо, президента на клуба трябва да ти обещае, че ще получиш процент от евентуален следващ трансфер. Едва тогава треньора се съгласява да налага младока защото знае, че накрая и той ще спечели. Ще се съгласите, че е по-лесно да вземеш готов футболист вместо да се занимаваш да учиш някой младок. :evil:

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 23 май 2012 09:51

Техничен е и е бърз, от такава гледна точка става, но поне една година стабилна работа му трябва, за да е на ниво. Оставете, че е вкарал, като цяло ми се струва, че е по-добре от Младенов на фланга, но не чак толкова. Предпочитам Калво да остане, заедно с Рамос и Райков, както и Жуниор.

Върни се в “Левски”