milen.hristov написа:Ръководството на Левски ще се опита да вземе крилото на Миньор Перник Милен Василев, разбра "7 дни спорт". От известно време скаутите на сините следяха под лупа изявите на ботевградчанина с екипа на жълто-черните. 23-годишният футболист има 28 мача в "А" група от началото на сезона, в които е вкарал 4 попадения и е асистирал за пет. Интерес от Левски към Василев имаше още през зимата, но в крайна сметка до трансфер не се стигна. Ръководните фактори в Миньор отказаха коментар за евентуален трансфер на Василев, като самият играч също не желае да говори по темата. Звездата на Милен Василев изгря в Сливен. Той бе взет там от Драголюб Симонович, който обяви, че е платил за него трансферна сума от 120 лева на Първа атомна Козлодуй.
- Всеки би се радвал да играе в един от софийските грандове. Има време, дано съм направил впечатление и ме наблюдават. Всичко ще си дойде по реда - заяви наскоро Василев, който призна, че в семейството му са фенове именно на сините. - Баща ми е голям левскар. Обади ми се и ме поздрави за гола, който вкарах на Левски на Герена преди време - признава още Василев.
От Миньор със сигурност ще поискат не малка сума, за да се разделят със своя играч. Очаква се развитие по трансфера да има в края на тази седмица, тъй като двете страни ще финализират разговорите след последните шампионатни срещи в сряда.
И това си го "пляснал" в ТАЗИ тема,защото...?