BLUE CHAMPIONS написа:Sisi 1914 написа:Не вярвам, че ще паднем от Светкавица!
Ле ни зове, пак!
Чул те Господ Сиси, въпреки, че целта е да бием, а не да не загубим
Мисля, че футболистите в синьо няма да подценят мача.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
BLUE CHAMPIONS написа:Sisi 1914 написа:Не вярвам, че ще паднем от Светкавица!
Ле ни зове, пак!
Чул те Господ Сиси, въпреки, че целта е да бием, а не да не загубим
blue avalanche написа:milen.hristov написа:Новакът в Евредивизие Цволе проявява интерес към двамата холандски футболисти на Левски – Сержиньо Грийн и Дъстли Мюлдер, научи Гонг.
Цволе спечели промоция за Ередивизие и ще стяга сериозна лятна селекция.
Двамата футболисти на Левски са набелязани от асистент треньора на Цволе Яп Стам.
Договорът на Грийн с Левски изтича в края на юни и той ще може да напусне клуба като свободен агент.
Халфът дори не тренира с първия състав на Левски през последния месец.
През декември, миналата година, Мюлдер преподписа договора си с Левски за още една година, до лятото на 2013-а.
Нали има тема за трансферите,бре?
BLUE CHAMPIONS написа:blue avalanche написа:Нали има тема за трансферите,бре?
Ми той от къде да знае. Човека я беше заключил и беше казал всичко да се пльоска тук в спам темата
Sisi 1914 написа:BLUE CHAMPIONS написа:blue avalanche написа:Нали има тема за трансферите,бре?
Ми той от къде да знае. Човека я беше заключил и беше казал всичко да се пльоска тук в спам темата
И тук ни върши работа.
Аз лично ще чета само тази тема.
Други не са ми нужни!
ralka_levskarka написа:Sisi 1914 написа:BLUE CHAMPIONS написа:Ми той от къде да знае. Човека я беше заключил и беше казал всичко да се пльоска тук в спам темата
И тук ни върши работа.
Аз лично ще чета само тази тема.
Други не са ми нужни!
Не е така Сиси, всичко става един голям миш- мач и човек да се чуди за трансфери ли да чете, за ръководство ли или за новият треньор. То като ще е така, давай тука и мачовете от А група и ЛЕ да се коментират.
ralka_levskarka написа:blue avalanche написа:milen.hristov написа:Новакът в Евредивизие Цволе проявява интерес към двамата холандски футболисти на Левски – Сержиньо Грийн и Дъстли Мюлдер, научи Гонг.
Цволе спечели промоция за Ередивизие и ще стяга сериозна лятна селекция.
Двамата футболисти на Левски са набелязани от асистент треньора на Цволе Яп Стам.
Договорът на Грийн с Левски изтича в края на юни и той ще може да напусне клуба като свободен агент.
Халфът дори не тренира с първия състав на Левски през последния месец.
През декември, миналата година, Мюлдер преподписа договора си с Левски за още една година, до лятото на 2013-а.
Нали има тема за трансферите,бре?
То уж тема и за новия ни треньор има, човекът вече решения си взема, ама тя заключена седи..
milen.hristov написа:То уж тема и за новия ни треньор има, човекът вече решения си взема, ама тя заключена седи..
milen.hristov написа:Рали кое решение е взел Илиан, ама със статия го покажи, а не какво е казал Тонев. Самият Илиан в момента си казва, че е част от Берое, а не от Левски
DrAvalanche написа:milen.hristov написа:Рали кое решение е взел Илиан, ама със статия го покажи, а не какво е казал Тонев. Самият Илиан в момента си казва, че е част от Берое, а не от Левски
Ако от време на време се интересуваше от ставащото около Левски, може би нямаше да пропуснеш новината, че Илиан напусна Берое преди мача на Герена, а в момента се занимава със селекцията и програмата за подготовката за предстоящия сезон. Новините за това не са много, но ги има. Например тази вечер гонг публикуваха информация, че не е особено доволен от досегашното представяне на Диамунтен.
DrAvalanche написа:milen.hristov написа:Рали кое решение е взел Илиан, ама със статия го покажи, а не какво е казал Тонев. Самият Илиан в момента си казва, че е част от Берое, а не от Левски
Ако от време на време се интересуваше от ставащото около Левски, може би нямаше да пропуснеш новината, че Илиан напусна Берое преди мача на Герена, а в момента се занимава със селекцията и програмата за подготовката за предстоящия сезон. Новините за това не са много, но ги има. Например тази вечер гонг публикуваха информация, че не е особено доволен от досегашното представяне на Диамунтен.