Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Sisi 1914 » 21 май 2012 21:00

BLUE CHAMPIONS написа:
Sisi 1914 написа:Не вярвам, че ще паднем от Светкавица!
Ле ни зове, пак!
:P

Чул те Господ Сиси, въпреки, че целта е да бием, а не да не загубим ;)

Мисля, че футболистите в синьо няма да подценят мача.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 21:04

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Новакът в Евредивизие Цволе проявява интерес към двамата холандски футболисти на Левски – Сержиньо Грийн и Дъстли Мюлдер, научи Гонг.

Цволе спечели промоция за Ередивизие и ще стяга сериозна лятна селекция.

Двамата футболисти на Левски са набелязани от асистент треньора на Цволе Яп Стам.

Договорът на Грийн с Левски изтича в края на юни и той ще може да напусне клуба като свободен агент.

Халфът дори не тренира с първия състав на Левски през последния месец.

През декември, миналата година, Мюлдер преподписа договора си с Левски за още една година, до лятото на 2013-а.

Нали има тема за трансферите,бре?

То уж тема и за новия ни треньор има, човекът вече решения си взема, ама тя заключена седи..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 21 май 2012 21:06

BLUE CHAMPIONS написа:
blue avalanche написа:Нали има тема за трансферите,бре?

Ми той от къде да знае. Човека я беше заключил и беше казал всичко да се пльоска тук в спам темата :mrgreen:

И тук ни върши работа.
Аз лично ще чета само тази тема.
Други не са ми нужни!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 21:08

Sisi 1914 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
blue avalanche написа:Нали има тема за трансферите,бре?

Ми той от къде да знае. Човека я беше заключил и беше казал всичко да се пльоска тук в спам темата :mrgreen:

И тук ни върши работа.
Други не са ми нужни!
8-)

Не е така Сиси, всичко става един голям миш- мач и човек да се чуди за трансфери ли да чете, за ръководство ли или за новият треньор. То като ще е така, давай тука и мачовете от А група и ЛЕ да се коментират.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 21 май 2012 21:28

ralka_levskarka написа:
Sisi 1914 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ми той от къде да знае. Човека я беше заключил и беше казал всичко да се пльоска тук в спам темата :mrgreen:

И тук ни върши работа.
Други не са ми нужни!
8-)

Не е така Сиси, всичко става един голям миш- мач и човек да се чуди за трансфери ли да чете, за ръководство ли или за новият треньор. То като ще е така, давай тука и мачовете от А група и ЛЕ да се коментират.

Обърни внимание на горния пост...човекът явно наистина е зает. Да се чуди човек как още не ми е изтрит коментара в темата за "ултрасите".
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 май 2012 22:07

ralka_levskarka написа:
blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Новакът в Евредивизие Цволе проявява интерес към двамата холандски футболисти на Левски – Сержиньо Грийн и Дъстли Мюлдер, научи Гонг.

Цволе спечели промоция за Ередивизие и ще стяга сериозна лятна селекция.

Двамата футболисти на Левски са набелязани от асистент треньора на Цволе Яп Стам.

Договорът на Грийн с Левски изтича в края на юни и той ще може да напусне клуба като свободен агент.

Халфът дори не тренира с първия състав на Левски през последния месец.

През декември, миналата година, Мюлдер преподписа договора си с Левски за още една година, до лятото на 2013-а.

Нали има тема за трансферите,бре?

То уж тема и за новия ни треньор има, човекът вече решения си взема, ама тя заключена седи..

Рали кое решение е взел Илиан, ама със статия го покажи, а не какво е казал Тонев. Самият Илиан в момента си казва, че е част от Берое, а не от Левски. Тема за актуалният треньор на Левски има

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 22:10

milen.hristov написа:То уж тема и за новия ни треньор има, човекът вече решения си взема, ама тя заключена седи..

Рали кое решение е взел Илиан, ама със статия го покажи, а не какво е казал Тонев. Самият Илиан в момента си казва, че е част от Берое, а не от Левски. Тема за актуалният треньор на Левски има[/quote]
:o
Кое е част? Сърцето му може, но той вече не е треньор на беройци ;) Още от мача с Левски.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 21 май 2012 22:12

milen.hristov написа:Рали кое решение е взел Илиан, ама със статия го покажи, а не какво е казал Тонев. Самият Илиан в момента си казва, че е част от Берое, а не от Левски

Ако от време на време се интересуваше от ставащото около Левски, може би нямаше да пропуснеш новината, че Илиан напусна Берое преди мача на Герена, а в момента се занимава със селекцията и програмата за подготовката за предстоящия сезон. Новините за това не са много, но ги има. Например тази вечер гонг публикуваха информация, че не е особено доволен от досегашното представяне на Диамунтен.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 май 2012 22:20

DrAvalanche написа:
milen.hristov написа:Рали кое решение е взел Илиан, ама със статия го покажи, а не какво е казал Тонев. Самият Илиан в момента си казва, че е част от Берое, а не от Левски

Ако от време на време се интересуваше от ставащото около Левски, може би нямаше да пропуснеш новината, че Илиан напусна Берое преди мача на Герена, а в момента се занимава със селекцията и програмата за подготовката за предстоящия сезон. Новините за това не са много, но ги има. Например тази вечер гонг публикуваха информация, че не е особено доволен от досегашното представяне на Диамунтен.

Беше зает да се моли Гонзо да се провали,СС да се върнат и ЦСКА да станат шампиони...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 май 2012 22:26

DrAvalanche написа:

Да и го прави от Варна нали. Поинтересувай се къде е сега г-н Илиев.
Колко интервюта е дал като треньор на Левски и кой е и ще бъде написан за мача със Светкавица като треньор

Върни се в “Левски”