Мнениеот yasen » 20 авг 2009 11:29
Нямах никакво намерение да пиша тази тема, най-вече заради малодушието на голяма част от българите. Просто вече ми омръзна от хора, които са тотално деградирали и загубили мисловната си дейност. След първия мач с Баку имаше толкова негативни мнения и оценки, колкото и сега. След втория мач срещу Баку имаше толкова възхвали, колкото когато бихме Киево. Според мен, това не е хубаво да величаем и да плюем, и то в рамките на 2-3 седмици. Това е характерна черта на всички нас.
Защо не се замислим за ТРАНСФЕРНАТА ПОЛТИКА И РЕШЕНИЯТА НА БАТКОВ?! Аз писах тема още след Нова Година, когато трябваше да се гради отбор за новия сезон за евротурнирите. Тогава, а не сега! А иначе умирам от яд, когато, чуя Батков да казва "за какво да вземам футболисти, да играят с Беласица ли?" Значи, този човек е ясно, че няма никакви познания от футбол. Щом той чака да си осигурим мачове в Европа, за да купи футболисти, значи нищо добро не ни чака. А сега щом така обеща, защо взехме Ортега и Симонович? За какво ни е поредния офанзивен играч като Симонович, още повече, че той няма да играе скоро, защото "не бил готов физически"... ами за какво тогава го взехме. На Левски му трябваше играч тип "Мурад Хидиуед", който да замести Гаджев и да бяхме взели под наем Камбуров или Платини, така или иначе отборите им не са ангажирани в Европа и щяха да ни дадат поне един от тези двамата за ЕКТ. Тоя Ортега го взехме, защото е по-евтин, Симонович е без пари. Е това ли са футболистите на Батков за Европа?! Сегашните най-добри футболисти на Левски са именно играчи, които са се обигравали поне 6 месеца, а не да дойдат направо и да почнат силни мачове - това са Тасевски, Жо, Зе и т.н. Така, че ходовете на Батков са нефутболни.
И още нещо... спрете да плюете по Йовов, защото той е един от играчите, които имат класа и харизма да правят силни мачове. Йовов, Бардон, Тасевски, Петков, Топузаков, Жоазиньо, Зе Соареш, Гаджев, Рабех - това са играчите, които правят и знаят как да правят в Левски... другото е пълнеж! Йовов може да направи и ги прави често такива отигравания, които и най-големите световни звезди правят. Йовов си е класа, а снощи той създаде 1-2 положения в полето на Дебрецен, като се разхождаше из полето им както си поиска, това кой друг от Левски го може?! Но това не трябва да го оневинява за поредния безумен пропуск...