Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 11:21

ЧерноМореВарна написа:Защо не започнете отнякъде? Защо не настоявате да се спре това бутане и подпиране с всички средства? Чак и на мен ми стана жал да ви гледам смешковците. Оставете я тази грандоманщина най-сетне, не сте никакъв гранд, може би грандче? Повечето ви успехи се дължат на това, че цялата футболна машина - БФС, институции, медии, лобита, ви бутат, бутат напред. И всеки път в края на лятото - посърнали муцки - истината лъсва - смешници.

Пич много си закъснял. Две седмици си чакал този провал на Левски и се чудя как от снощи изтърпя чак досега да ни кажеш, че сме смешници... трябваше още снощи след мача, както си му е реда...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот ЧерноМореВарна » 20 авг 2009 11:21

Абе, има хора, които смятат, че играе с раничка под фланелката. Според вас вярно ли е?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 авг 2009 11:22

Нямам думи за Тодор Батков!Този човек не разбра ли,че за да получиш,първо трябва да дадеш!Левски в момента има един дефанзивен халф,който днес беше изключително жалък!Не може който и да било отбор да има само един дефанзивен халф!Видя се,че това момче Генев е на светлинни години от Рабех,ако ще циганина да е изпил 500 уиски!Левски няма втори десен бек!Това е пълен идиотизъм!Да нямаш абсолютно никаква резерва не на един,а на няколко поста!Ами какво да кажа за Гонзо?Той каза,че нямате нужда от футболисти браво,бе,това издава голяма липса на компетентност!Жоро Христов просто не е за Левски.Бардон е голям футболист,но не е за дефанзивен халф.И накрая,много добро впечатление ми направи Дебрецен,играха със самочувствие и всяка атака завършваше с удар-ето това трябваше да прави Левски,но не би.Искам да запитам бай Ганьо,как Дебрецен с два пъти по-малък бюджет има футболист като Боднар да речем,а сините нямат?Много въпроси без отговор!Жалко,че България днес загуби!Дано утре победи,но както се казва в един роман на Х.К.,с надежда,но без мечти!Все пак успех на реванша!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Пак ще отпаднем!

Мнениеот ЧерноМореВарна » 20 авг 2009 11:23

момчета, спокойно, има ивтори мач ;) Мустака снощи каза да не се притеснявате, отивате за победа :lol: :lol: :lol:

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 20 авг 2009 11:28

Не мога да повярвам...толкова ли сте заблудени и не виждате че тея изпълнители не стават за голям футбол!!!!!!Докога ще се търпят не знам.....

yasen
Контакти:

Трансферната политика и Батков

Мнениеот yasen » 20 авг 2009 11:29

Нямах никакво намерение да пиша тази тема, най-вече заради малодушието на голяма част от българите. Просто вече ми омръзна от хора, които са тотално деградирали и загубили мисловната си дейност. След първия мач с Баку имаше толкова негативни мнения и оценки, колкото и сега. След втория мач срещу Баку имаше толкова възхвали, колкото когато бихме Киево. Според мен, това не е хубаво да величаем и да плюем, и то в рамките на 2-3 седмици. Това е характерна черта на всички нас.
Защо не се замислим за ТРАНСФЕРНАТА ПОЛТИКА И РЕШЕНИЯТА НА БАТКОВ?! Аз писах тема още след Нова Година, когато трябваше да се гради отбор за новия сезон за евротурнирите. Тогава, а не сега! А иначе умирам от яд, когато, чуя Батков да казва "за какво да вземам футболисти, да играят с Беласица ли?" Значи, този човек е ясно, че няма никакви познания от футбол. Щом той чака да си осигурим мачове в Европа, за да купи футболисти, значи нищо добро не ни чака. А сега щом така обеща, защо взехме Ортега и Симонович? За какво ни е поредния офанзивен играч като Симонович, още повече, че той няма да играе скоро, защото "не бил готов физически"... ами за какво тогава го взехме. На Левски му трябваше играч тип "Мурад Хидиуед", който да замести Гаджев и да бяхме взели под наем Камбуров или Платини, така или иначе отборите им не са ангажирани в Европа и щяха да ни дадат поне един от тези двамата за ЕКТ. Тоя Ортега го взехме, защото е по-евтин, Симонович е без пари. Е това ли са футболистите на Батков за Европа?! Сегашните най-добри футболисти на Левски са именно играчи, които са се обигравали поне 6 месеца, а не да дойдат направо и да почнат силни мачове - това са Тасевски, Жо, Зе и т.н. Така, че ходовете на Батков са нефутболни.
И още нещо... спрете да плюете по Йовов, защото той е един от играчите, които имат класа и харизма да правят силни мачове. Йовов, Бардон, Тасевски, Петков, Топузаков, Жоазиньо, Зе Соареш, Гаджев, Рабех - това са играчите, които правят и знаят как да правят в Левски... другото е пълнеж! Йовов може да направи и ги прави често такива отигравания, които и най-големите световни звезди правят. Йовов си е класа, а снощи той създаде 1-2 положения в полето на Дебрецен, като се разхождаше из полето им както си поиска, това кой друг от Левски го може?! Но това не трябва да го оневинява за поредния безумен пропуск...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 11:30

z_to написа:ОФ ДОБРЕ, ЧЕ НЕ Е В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ, ЧЕ ТОМИСЛАВ, ВАЛЬО, СТЕФАН, АЗ И ОЩЕ И ОЩЕ ВЕЧЕ НА ВАЛЕРЯН ЩЯХМЕ ДА Я ПОДКАРАМЕ.
ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗДИГНЕМ ПЛАКАТ - ЙОВОВ, МАХНИ СЕ - МОЛИМ ТЕ .

То се видя какво стана с плакатите "Велев ВЪН".. сега гледам, че тези, които недоволстваха от Велев почват да плюят и Достанич. Няма угодия, замислете се какви фенове сте щом атакувате нашите играчи. Нали феновете уж са 12-тия играч на отбора?

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 20 авг 2009 11:31

delpi написа:
ЧерноМореВарна написа:Защо не започнете отнякъде? Защо не настоявате да се спре това бутане и подпиране с всички средства? Чак и на мен ми стана жал да ви гледам смешковците. Оставете я тази грандоманщина най-сетне, не сте никакъв гранд, може би грандче? Повечето ви успехи се дължат на това, че цялата футболна машина - БФС, институции, медии, лобита, ви бутат, бутат напред. И всеки път в края на лятото - посърнали муцки - истината лъсва - смешници.

Пич много си закъснял. Две седмици си чакал този провал на Левски и се чудя как от снощи изтърпя чак досега да ни кажеш, че сме смешници... трябваше още снощи след мача, както си му е реда...

Виж, кво, не искам ей така ви плюя, щото сте левскарчета. Макар, че за мнозина е достатъчно основание. Казвам "смешници", защото си бяха смешници. И аз пак казвам, докато не спрат, вие да се дърпате, те да ви бутат...тъй ще е.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Трансферната политика и Батков

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 11:33

Чухте ли снощи как Наско Сираков се присмя на изказването на Батков, че отбора е допуснал грешки в тактически план... Прав е Наско... Какво разбира Тодор от тактика??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 11:35

ЧерноМореВарна, признай си, че снощи си се пукнал от кеф по време и след края на мача и да приключваме!

Кой кой дърпа и бута? Дай доказателства. И аз мога да кажа, че вашия отбор се ръководи от мафиотска организация, но не мога да го докажа. Нали?

Върни се в “Архив”