ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 01:08

fireblood написа:
ralka_levskarka написа:
fireblood написа:Мисълта ми беше, че аз лично не съм виждал Торес да бие дузпа. Затова ми се струва малко невъзможно точно на финал в ШЛ, при положение че Челси никога не беше печелил купата, да дадат точно на Нандо да бие. :)

Да, напълно си прав, Челси изкачи върха Шампионска Лига, за който мечтаеше от години. Разбираемо е защо не са му дали, психиката му е слаба и ги е било страх, но явно "хлапето" наистина е изпитало супер голямо желание и това е бил върховен момент за него, а всичко се е прецакало. Макар че съм сигурна, че беше ли застанал зад топката, той щеше да я вкара във вратата :). Аз обожавам Фернандо! :mrgreen:

Като знам какво правеше за вас, трудно мога да си представя, че има фен на Ливърпуул, който да го мрази... Аз също бих се радвал да го видя отново с червената фанелка. Ако така е по-добре за него, защо не?

Повярвай, има адски много привърженици на Ливърпул, които го ненавиждат заради думите му, след като напусна. Щом в Англия горят фланелката му, представи си тук.. Познавам хора, които не искат и да чуят за него въпреки нещата, които сътвори.
Много хора забравиха как в първия си сезон в 47 мача вкара 33 гола във всички турнири. Има три хеттрика два от които са в два поредни мача от първенството и то на Анфийлд. Много хора забравиха че подобри рекорда на Нистелрой, за най- много вкарани голове от чужденец през първия му сезон във ВЛ. - 24 гола. А в националния.. забравиха как той им донесе победата на финала срещу Германия с най бързия гол на финал..
[offtopic][vbox]2c48c723[/vbox][/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 21 май 2012 01:45

Първо незнам дали сте прочели цялото интервю с Торес и до колко то е варно, но не е казъл че ще напуска. Второ изрично казва че благодари на феновете за подкрепата и ако не е била тяхната подкрепа, нямало да си възвърне самоувереността. Също така казва че първата половина от сезона му е била много трудна, и вярно бил зле като научил че е резерва но след като взехме ШЛ се чувства прекрасно..

А тези всички перефразирания че нямал подкрепа и т.н са пълна измислица, до колкото може да се съди и за това интервю че е реално

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 21 май 2012 08:08

Историята помни само победителите, а победителите не ги съдят. :)
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 май 2012 09:34

Аз съм сигурен, че думите на Торес са сериозно извадени от контекста на цялото интервю, с цел на някой си тука да му се чете статията. И ако се беше стигнало до още дузпи, със сигурност щеше да бие и той, но просто всичките ни редовни изпълнители бяха на терена и нямаше как да стане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 21 май 2012 11:35

Не ме интересува.Единственото,което знам е ,че сме на върха в Европа.От там нататък другото е чешане на езици.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 21 май 2012 11:58

Това което аз разбрах от интервюто на Торес е че искал да бъде титуляр във важните мачове а той беше резерва Наполи, двата с Барса и двата финала. Освен това специално за финалите Ди Матео можеше да го пусне в 60 минута а не чак като ни вкараха ако не бяха вкарали сигурно нямаше и да влезне. Хубаво Дрогба ни е легенда, но нищо не пречеше да го пусне по-рано както казах към 60м и той доказа още с влизането си че има място в отбора само как ги развитваше, но Ди матео си играеше за хикс или гол в края затова и не искам Ди Матео да остане Абрамович да му дава една торба пари и да си ходи
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 май 2012 12:06

Испанските грандове Барселона и Реал Мадрид честитиха в социалните мрежи титлата на Челси в Шампионска лига. Колосите го сториха в социалните мрежи, като не пропуснаха да уважат сънародниците си Хуан Мата и Фернандо Торес. Ето и част от поздравителните съобщения:

"Поздравления на Челси за първата им титла в Шампионска лига", написа Барса в официалния си Twitter. "Браво на Челси. Новите победители в ШЛ", отбеляза каталунският бранител Жерард Пике. "Поздравления за Челси. Шампионите на Европа", написа президентът на "блаугранас" Сандро Росел.

"Поздравления за двама мои добри приятели Хуан Мата и Фернандо Торес. Браво шампиони..! Робен, не свеждай глава", написа защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос. "Футболна драма II. Браво на Челси и тъжно за Байерн", анализира кратко халфът на "белите" Чаби Алонсо.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 21 май 2012 12:41

Моята прогноза е, че ще назначат Капело и Ди Матео ще е негов заместник. Надявам се и Дзола да влезе в ръководството на клуба. Искам да го виждам с нещо синьо по него... :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Следва продължение...

Мнениеот Бижутера » 21 май 2012 14:57

Дидие Дрогба бе казал няколко месеца след полуфинала с Барселона през 2009-та, че няма да намери покой, докато не донесе на Челси трофея от Шампионската лига. Разбира се, думите на котдивоареца изглеждат съвсем тривиални, тъй като за сините от Лондон тази купа се бе превърнала във фикс идея. Можем да си представим какви емоции са бушували у Дрогба, след като той получи червен картон срещу Манчестър Юнайтед в Москва, при това малко преди лотарията на дузпите. Със сигурност нападателят е усещал, че е извършил едно предателство срещу своите съотборници, което малко по-късно костваше купата на Челси заради едно подхлъзване. Година по-късно Дрогба бе като вулкан от гняв и ярост, готов да залее и унищожи една съдийска бригада от Норвегия. Надали му е било лесно на котдивоареца да преживее случилото се срещу Барса на „Стамфорд Бридж”, но имам усещането, че самият футболист отново е почувствал лична вина за нещастието на Челси, заради пропуските си преди смъртоносния гол на Иниеста.

След въпросния сблъсък с каталунците, Челси сякаш тръгна да залязва от футболния небосклон на Стария континент, тъй като в две последователни години тимът сякаш твърде рано напускаше Шампионската лига. Заговори се, че Дидие Дрогба, Джон Тери, Франк Лампард, Петер Чех, Ашли Коул – всички те са вече просто част от историята на клуба, но е време да отстъпят своите места на други по-млади футболисти, които да започнат свой собствен кръстоносен поход към Златния граал на европейския футбол. За лидерите на Челси почти целият пясък от горната половина на стъкления часовник бе се изсипал в долната му част. Най-неумолимо времето изтичаше за 34-годишния Дрогба. Головете на котдивоареца донесеоха няколко титли и купи на домашната сцена в Англия, но трансферът на Фернандо Торес подсказваше само едно – Челси вече мисли за подмяна на своите заслужили рицари.

Дрогба обаче едва ли е искал да си тръгне от „Стамфорд Бридж”, без душата му да се намира в покой. Случилото се от мача с Валенсия в груповата фаза до последната дузпа в Мюнхен бе един своеобразен апотеоз на нападателя, провокиран от изгаряща отвътре болка, че Дидие няма да чувства вътрешен мир в себе си, ако Челси отново не спечели Шампионската лига. Въпреки че мнозина отдават триумфът на сините в Европа на редица субективни и дори нефутболни фактори (а дори очаквам към тях да бъдат прибавени и още щуротии като съществуването на гравитацията), успехът се дължи само и единствено на футболистите и мениджъра. Роберто Ди Матео успя да мобилизира всеки един играч, да изстиска най-доброто от тях и да капитализира гнева на Дрогба в името на заветната цел. В Байерн пък сбъркаха сериозно, подценявайки възможността да загубят финала. Играчите на Юп Хайнкес не вярваха, че Челси е способен отново да направи мача на живота си. Водени от Дидие Дрогба, лондончани пък играха така, сякаш нямаха капка съмнение, че ще триумфират. И го направиха без да трепнат, без да се плашат от името и историята на противника, от по-многобройната публика на баварците, от това, че са били отписани от специалисти и букмейкъри, от своя кошмар - дузпите и от изтичащия пясък в часовника.

Моментът бе настанал. Челси нямаше как да сгреши, защото финалът в Мюнхен бе като последна страница от последна глава от някоя епична книга, в която има хепиенд. След многобройни перипетии главният герой Дидие Дрогба успява да сложи край на едно приключение продължило 9 години и да се оттегли... или от другия сезон да започне ново такова, защото сините няма да спрат дотук. Най-славната страница бе написана, но със сигурност за Челси ще следва и продължение, защото краят винаги означава начало на нещо ново.

АВТОР - ИЛИЯН ИВАНОВ
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
C'mon Chelsea
Контакти:

Мнениеот C'mon Chelsea » 21 май 2012 15:30

fireblood написа:Моята прогноза е, че ще назначат Капело и Ди Матео ще е негов заместник. Надявам се и Дзола да влезе в ръководството на клуба. Искам да го виждам с нещо синьо по него... :)

Ако Ди Матео остане сам също ще съм доволен. И догодина дубъл !
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Челси”