На коя партия симпатизирате ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На коя партия симпатизирате ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: На коя партия симпатизирате ?

Мнениеот Madridist » 15 апр 2011 21:29

stannn написа:Самата отметка не е правилно формулирана. Аз предложих да се сложи отметка. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗАЩОТО НЕ ХАРЕСВАМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ, а не тази с БКП.

Приемам забележката. Просто анкетата има ограничение до 10 отговора, също така преди да пусна анкетата, видях,че няколко човека написаха, че сегашните партии са наследници на БКП и затова не симпатизират на никоя от тях. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 16 май 2012 23:33

Имам националистически възгледи но АТАКА просто не е моята партия.Сами си се закопаха с редица грешки вътре в партията и в публичните си изяви.БНС-Гвардия на Боян Расате също са ми някакви позьори с бръснати глави и IYI символи.ВМРО на Красимир Каракачанов ми допадат но просто не са достатъчно популярни сред хората а и те има какво още да оправят.Няма такава националистически настроена партия в България,която да ме грабне за постоянно.Подчертавам,че не съм краен националист но има сфери,в които се налага голяма доза крайност.Като националист съм против социалистическата(комунистическа) БСП(наследничка на БКП) и турската ДПС.Дано с тези ми няколко изречения съм внесъл малко повече "светлина" относно моите политически нагласи и предпочитания.

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 17 май 2012 07:39

БСП
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 17 май 2012 10:03

Абе ГЕРБ и тук е мнозинство :mrgreen: :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 17 май 2012 10:31

Бижутера написа:Абе ГЕРБ и тук е мнозинство :mrgreen: :mrgreen:

за чалгаджиите, за хората които пишат в Д.н Б.алон, за тези, които не могат да прочетат случващото се, за които е нормално един полу-идиот да е министър на вътр. работи, да се отстранява министър защото защитава нав. интерес (Трайков) -
да, за такива като тях и като теб, Бижутер - точно ГЕРБ е партията.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 17 май 2012 10:34

Blue_Girl написа:Гласувах за Герб!
:P

ето един пример

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2012 11:41

Про, казал си преди година, че си за Синята коалиция, как гледаш на огромната простащина да се разруши коалицията и кого подкрепяш към днешна дата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 17 май 2012 11:53

към днешна дата бих гласувал за Кунева - нормалност, не-баналност, все пак някакви послания, ангажимент на публични позиции да се назначават хора, за които има дебат, критерии.
естествено и от там не могат да се изключат "изненади"

иначе за сините - моя дългогодишна слабост, освен идея и емоциите, които свързваме с тая идея, трябва да има и хора,
които да могат да я носят, да я продават. а това го няма.
Естественото развитие е един ден да се върна като избирател към тях.
но сега гласовете са скъпи. Просто идиотите от ГЕРБ трябва да бъдат свалени, като това не дава предимство на социалисти или карикатури като Яне, Волен и т.н.
абе сложно уравнение..

ти как виждаш нещата?

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 17 май 2012 12:25

Божичко има гласове за ДПС :shock:
Всичките партии не харесвам, но със сигурност ще гласувам на изборите догодина.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2012 12:32

Pro-European написа:към днешна дата бих гласувал за Кунева - нормалност, не-баналност, все пак някакви послания, ангажимент на публични позиции да се назначават хора, за които има дебат, критерии.
естествено и от там не могат да се изключат "изненади"

иначе за сините - моя дългогодишна слабост, освен идея и емоциите, които свързваме с тая идея, трябва да има и хора,
които да могат да я носят, да я продават. а това го няма.
Естественото развитие е един ден да се върна като избирател към тях.
но сега гласовете са скъпи. Просто идиотите от ГЕРБ трябва да бъдат свалени, като това не дава предимство на социалисти или карикатури като Яне, Волен и т.н.
абе сложно уравнение..

ти как виждаш нещата?

Не искам да те обидя по никакъв начин, но Кунева... Ако смяташ, че тя предлага идеите, дава посланията и е дясна алтернатива на ГРОБ... Няма как министър в правителствата на Симеон и Доган( в което бяха заедно с Боко) и после Тройната коалиция да бъде дясна... Ако гледаме само чисто политическите и идеологическите критерии, то тя е била в правителство на либералния център и в ляво - центристко такова, сега иска да се позиционира в дясно, просто е несериозно. Тя е поредната креатура на БКП, редом до чалгаджийницата ГРОБ. Аз лично съжалявам много, че съм посочил преди година СДС, че съм гласувал за тях през 2007 на евроизборите. Посочвам този избор, защото тогава двете формации бяха разделени. Резултатите през последните години показват, че това е абсолютно грешната формула. Винаги съм бил привърженик на Костов и ще остана такъв докрай. Обвинявах го единствено за разделението на СДС, но откакто имам възможност да познавам по - дълбоко вътрешните процеси в СДС, мога да кажа, че и единственото ми обвинение към него отпада. А и просто някакси винаги съм гледал като едно цяло на сините, за съжаление, това е било съвършено грешен начин на мислене, произлизащ от недостатъчната ми запознатост с реалността в СДС. В последната година разбрах доста неща за хората в тази партия и мога да кажа, че в нея нормалността почти е изчезнала, с малки изключения, които нямат шанс оттук нататък да бъдат ръководни фактори в нея. Навремето бяха внедрените комунисти и агенти в синята партия, сега са тези на Борисов и Цветанов. Фигури като Иван Сотиров, Борис Марков и т. н. обслужват единствено интереса на ГЕРБ, а той е да няма друга дясна формация, т.е. да има никаква дясна формация, защото милиционерската партия не е такава, в следващия парламент. За съжаление, същото прави и Петър Стоянов, чийто брат е евродепутат от ГЕРБ, а племенникът му е зам. кмет на Пловдив... За мен ДСБ е партията, която единствена има реална програма, предлага реални решения, която има капацитетът да предлага политики, а не хляб и зрелища тип Борисов. Така че ще гласувам с чиста съвест за ДСБ. Редно е да се сложи край на популизма и милиционерщината, но за самите ГЕРБ най - удобният противник е БСП, на първо място защото комунистите нямат абсолютно никакъв капацитет да предлагат политики, на второ, защото са ограничени електорално около хората, които и за куче ще гласуват, стига да е червено, и на трето, защото покровителите на Гоце и Сергей(които разиграват театър в момента) са същите като на Боко. За Кунева си казах мнението, поредният проект на кукловодите, не че и в СДС навремето не е имало такива индикации за това - множество знакови фигури, които дискредитираха тотално синята идея, но 2012 е различна от 1990, сега всеки може сам да си направи изводите. За едно обаче си прав - ГЕРБ трябва да си отиде, а при сините няма обществена енергия да направят така, че това да стане факт. Боко и Цецо просто работят силно подривно, нормално, все пак са ченгета. И в това не влагам обида към редовите полицаи или нещо подобно, а към онези, работилите "за България" навремето...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Свободна зона”