mistreated написа:AceVentura написа:Толкова ги разбираш, че няма на къде повече.
Пенчев и Салпаров покриваха Матей на посрещане, така че Матей да може да е свободен да атакува - 72% при 30+ топки. Ако Алексиев беше останал, Матей и Салпаров щяха да го покриват, щеше да падне и посрещане и атака. Сервизите на Пенчев бяха най-опасни заедно с тези на Матей, а за сервиза на Тошко Алексиев и дума да не става. С Алексиев губихме 0-3. Най-големия проблем на този отбор е Капитана. Като трябваше да завърши атака при сервиз на Гроцер той я наби в мрежата. Нито веднъж за 4 мача не направи хубава атака, така че топката да падне чисто. За сервизите които сбърка и дума да не става. В момента Българския отбор е Матей Казийски. Друг волейболист сред най-големите нямаме.
Не е нужно да повтаряш думите на Стойчев, за да си мислиш, че разбираш нещо от тази игра! Разбрахме вече какви са били доводите му и аз пак повтарям, че са пълен ШИТ!
Заради едно посрещане на Пенчев ние загубихме изцяло атаката и блока си. Според теб оправдано ли беше??? Аз казвам НЕ, резултата също е в моя полза.
Може да коментираш и излизането на Матей при 18:14 в третия гейм и липсата на всякаква реакция от страна на Радо до 20:18 за немците. Сигурно и там е имало някакви тактически мисли, които явно само той разбра. А може би и ти.
И какъв треньор можеш да си, щом не намираш начин 4 гейма да спреш един единствен играч? Къде са разборите, къде е гледането на статистики и разчитането на атаката му?
Ти май си на заплата при инж или владко. Още по време на Мача на приятелите ми с които бяхме им обясних, всичко това. Ама трябва да си пипал волейболна топка и да имаш нещо в главата за да го разбереш. За да имаш блокада трябва да имаш сервиз, да имаш атака трябва да имаш посрещане. С Алексиев който през цялата си кариера няма сервиз, а подаване и вместо посрещане организира игра с публиката въобще нямаше да стигнем до втората фаза на играта, разбирай атака и блокада. Нямаше го Жеков да търчи като линейка из залата да обира посрещнатите топки и да вдига зад съдията идеална топка на Матей. Като играе Жеков може да си позволим Алексиев, като не играе - неможем. Нищо лично към Тошко, даже бяхме хората които най-силно викахме за него първите мачове, играе със сърце и ме радва. Но събота с него губихме 0-3 с отбора който бяхме.