Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Мнениеот kartago » 13 май 2012 02:04

Devian написа:Между другото не ви ли прави впечатление,че Асис играе слабо,когато има пратеници на отбори,които го следят за трансфер :roll: Според мен днес нарочно симулира контузия,някакси не му се иска да напуска отбора,а е набеден за продажба :?

Не, не, това не може да е реално! Освен това гледах на повторение тази контраатака където го удариха, пак съдийско решение, вярно, че футболиста на Лудогорец игра с топката но влизането си беше отзад и на мен ми се стори, че се контузи там! А и защо да не отиде на по-добри условия?!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 май 2012 02:10

tsonpen написа:Истината е, че този мач го играхте много слабо от само начало и през цялото време. Шоко ви пусна да вкарате гола в началото. Писах мнение и за съдии, нарушения и т.н. в нашия форум, но сега не искам да влизам в спорове, освен това не съм професионалист. Съдията няма как да е фактор в този мач, с тази игра на двата отбора. Очаквах повече от вашия отбор, а Лудогорец ме изненада приятно. Последния мач, който гледах беше Локо Сф - Лудогорец и явно там нашите са се пазили за тежката серия, която имат сега. Макар и да предстои финал за Купата, се хвърлиха с всички сили и бяха в пълен състав. Играха наистина добре, с изключение на няколко пропуски в защита. Ако бяхте на нивото им, можехте да вземете нещо от този мач при конкретните реалности. Но не бяхте и нервите от конкуренцията за мястото ви + широко тиражираните интриантски слухове доведоха до това, че сега да не коментираме футбола в мача, а него го имаше. Мачът беше добър и имате заслуга за това, макар и да не беше ден в който да успеете да покажете възможностите си.
Желая ви успех в битката за участие в ЛЕ!

Айде още един "доброжелател" :o Ама вие за какви се взехте бе??? Я си ходи във вашия форум!
И да не си си и помислял да посещаваш Бургас!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 май 2012 02:12

petkan написа:
tsonpen написа:Истината е, че този мач го играхте много слабо от само начало и през цялото време. Шоко ви пусна да вкарате гола в началото. Писах мнение и за съдии, нарушения и т.н. в нашия форум, но сега не искам да влизам в спорове, освен това не съм професионалист. Съдията няма как да е фактор в този мач, с тази игра на двата отбора. Очаквах повече от вашия отбор, а Лудогорец ме изненада приятно. Последния мач, който гледах беше Локо Сф - Лудогорец и явно там нашите са се пазили за тежката серия, която имат сега. Макар и да предстои финал за Купата, се хвърлиха с всички сили и бяха в пълен състав. Играха наистина добре, с изключение на няколко пропуски в защита. Ако бяхте на нивото им, можехте да вземете нещо от този мач при конкретните реалности. Но не бяхте и нервите от конкуренцията за мястото ви + широко тиражираните интриантски слухове доведоха до това, че сега да не коментираме футбола в мача, а него го имаше. Мачът беше добър и имате заслуга за това, макар и да не беше ден в който да успеете да покажете възможностите си.

Айде още един "доброжелател" :o Ама вие за какви се взехте бе??? Я си ходи във вашия форум!

Остави го, брат, така мисли сега, пристрастен е! Ти виж дай да пуснем малко връзки по обектите, Коцето да помогне да видим къде ще почива Пастата това лято?! :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 16:00 часа

Мнениеот petkan » 13 май 2012 02:16

kartago написа:
petkan написа:
D.Georgiev написа:Написах нещо в нашия форум, ще го напиша и тук. Много сте ми симпатични, искам да си запазите третото място, но днес проблемът беше най-вече в играта ви, а след това в съдията. Да дузпа нямаше, но ви надиграхме и си заслужихме победата. Играта ви не вървеше, не създавахте положения, не владеехте топката. Уважавам и Херо, но не очаквайте той да си признае грешките като треньор в този мач, щом му се е отдала възможност да хвърли абсолютно цялата вина върху съдията.
Напълно заслужихме този резултат, ако не от дузпа, то от многото други положения които създадохме и изтървахме (както винаги). Трябваше да има жълти картони за Деко и Марселиньо, но подоби грешки имаше и в двете посоки. И според мен съдийството не беше на ниво, но това беше един от най-слабите мачове на "Черноморец" от началото на сезона, оттам идваше разликата.

И ти ми беше много симпатичен, но от позицията на какъв ТИ ще ни определяш на кое място да завършим? :o Ами че ние се борихме за второто място бе!!! Хайде заври си симпатиите и снизхождението в ..... А сега обърни изречението, подчертано в червено и сложи "съдията" в началото му! После ми говори, че сте ни надиграли! Водим с 1:0, изравнявате резултата след явно нарушение преди гола, следва най-смешната дузпа на Света! Това надиграване ли беше? Аз въобще не проумявам как нашите момчета успяха да доиграят мач, който и най-големият мечтател вижда, че няма как да бъде спечелен!
Та като си говорим за симпатии, Лудогорец също ми беше симпатичен до средата на пролетния полусезон. Е, сега вече не ми е! Домусчиев си купи титлата. Да ви е честита! 300 000 лв. премия за Миньор е само последната цифра пачки, тръгнала да сменя притежателя си! А колко ли е получил пастата?
Идвате в Бургас да играете финал за купата. НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ!!! Най-вече КОПЕЛЕТО домусчиев!

Аз не, че нямаше да подкрепям Локо Пд на финала, но сега вече съм сигурен, че около мен ще има много, много хора, които ще подкрепят пловдивчани!!!! Адаш, днес колкото и смешна дузпа да дадоха и на ЦСКА, първото полувреме и тях си ги заклаха!

Честно да ти кажа, ЦСКА са ми през оная работа. А че ще помогна с каквото мога (а знаеш, че мога) Локо да се чувстват като у дома си в Бургас, а копелето домусчиев да познае Ада, можеш да бъдеш сигурен!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 май 2012 02:19

kartago написа:
petkan написа:

Остави го, брат, така мисли сега, пристрастен е! Ти виж дай да пуснем малко връзки по обектите, Коцето да помогне да видим къде ще почива Пастата това лято?! :mrgreen:

Къде ще почива? Ами ще почива в мир! Ама и това не е много сигурно ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 май 2012 02:25

Хахахахаха, това за почиването в мир ми хареса! Колкото за Локо Пд, ами и ние скромно ще помогнем с каквото и колкото можем! :roll: :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 май 2012 02:29

kartago написа:Хахахахаха, това за почиването в мир ми хареса! Колкото за Локо Пд, ами и ние скромно ще помогнем с каквото и колкото можем! :roll: :mrgreen:

Аз съм готов и нескромно да им помогна! Толкова го намразих тоя Г-н Дому...опс.....Амфетамин :o

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 13 май 2012 02:29

kartago написа:
Devian написа:Между другото не ви ли прави впечатление,че Асис играе слабо,когато има пратеници на отбори,които го следят за трансфер :roll: Според мен днес нарочно симулира контузия,някакси не му се иска да напуска отбора,а е набеден за продажба :?

Не, не, това не може да е реално! Освен това гледах на повторение тази контраатака където го удариха, пак съдийско решение, вярно, че футболиста на Лудогорец игра с топката но влизането си беше отзад и на мен ми се стори, че се контузи там! А и защо да не отиде на по-добри условия?!

Имаше някъде новина,че на жена му много и харесало в Бс и не искала да мърда никъде ;) Колкото до контраатаките,и двете падания на наши футболисти Асис и Шаешу бяха подминати от Пастата с лека ръка,по това време имаше и игра с ръка на защитник от Лудогорец пред наказателното им поле при един карамбол,в който беше намесен и Паланков,но и него съдията лежерно подмина,ама след като няма фалове срещу нашите играчи,трябваше да им покаже картони,но как да го стори,като щеше да стане повече от очевадно,че свири в едната посока,при положение,че подобни падания на футболисти на Лудогорец бяха възнаграждавани с нарушения и дузпи :x :x Но станалото станало,някой може ли да каже как изглежда картината с наказаните и висящите преди важните мачове с Локо Сф и Монтана.Жалко,че не мога да присъствам,но ако тази пародия от съдийски назначения и отсъждания продължи и в следващите два мача предлагам да прекратим мачовете или най-малкото съдията да си получи заслуженото дали по време на мача или след него няма значение.Аз лично без замисляне бих излежал Пастата :x :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 май 2012 02:34

Devian написа:
kartago написа:

Имаше някъде новина,че на жена му много и харесало в Бс и не искала да мърда никъде ;) Колкото до контраатаките,и двете падания на наши футболисти Асис и Шаешу бяха подминати от Пастата с лека ръка,по това време имаше и игра с ръка на защитник от Лудогорец пред наказателното им поле при един карамбол,в който беше намесен и Паланков,но и него съдията лежерно подмина,ама след като няма фалове срещу нашите играчи,трябваше да им покаже картони,но как да го стори,като щеше да стане повече от очевадно,че свири в едната посока,при положение,че подобни падания бяха на футболисти на Лудогорец бяха възнаграждавани с нарушения и дузпи :x :x Но станалото станало,някой може ли да каже как изглежда картината с наказаните и висящите преди важните мачове с Локо Сф и Монтана.Жалко,че не мога да присъствам,но ако тази пародия от съдийски назначения и отсъждания продължи и в следващите два мача предлагам да прекратим мачовете или най-малкото съдията да си получи заслуженото дали по време на мача или след него няма значение.Аз лично без замисляне бих излежал Пастата :x :x

Утре ще ти кажа, че днес, ако искаш ми вярвай, толкова ядосан не съм бил от години! Който не ми се изпречи с него само не се скарах днес заради това настроение! Все още не може да ми мине, поне запазих до колкото можах добрия тон (или поне така си мисля), но......полудях и като показваха как изкарваха Херо с полиция от терена и показаха г-н Домусчийски как "рипаше" и той, и пак се замислих! Абе тоя до онзи ден не го знаехме, че и от футбол взел вече да разбира, че и се "ядосва" чак?! Абе странни работи! Като студент дрънках една песничка, "Карнавал" се казваше, че там припева е: "Всеки иска да прави по нещо, всъщност никак не може да прави!"

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 13 май 2012 02:51

kartago написа:
Devian написа:
kartago написа:Не, не, това не може да е реално! Освен това гледах на повторение тази контраатака където го удариха, пак съдийско решение, вярно, че футболиста на Лудогорец игра с топката но влизането си беше отзад и на мен ми се стори, че се контузи там! А и защо да не отиде на по-добри условия?!

Имаше някъде новина,че на жена му много и харесало в Бс и не искала да мърда никъде ;) Колкото до контраатаките,и двете падания на наши футболисти Асис и Шаешу бяха подминати от Пастата с лека ръка,по това време имаше и игра с ръка на защитник от Лудогорец пред наказателното им поле при един карамбол,в който беше намесен и Паланков,но и него съдията лежерно подмина,ама след като няма фалове срещу нашите играчи,трябваше да им покаже картони,но как да го стори,като щеше да стане повече от очевадно,че свири в едната посока,при положение,че подобни падания бяха на футболисти на Лудогорец бяха възнаграждавани с нарушения и дузпи :x :x Но станалото станало,някой може ли да каже как изглежда картината с наказаните и висящите преди важните мачове с Локо Сф и Монтана.Жалко,че не мога да присъствам,но ако тази пародия от съдийски назначения и отсъждания продължи и в следващите два мача предлагам да прекратим мачовете или най-малкото съдията да си получи заслуженото дали по време на мача или след него няма значение.Аз лично без замисляне бих излежал Пастата :x :x

Утре ще ти кажа, че днес, ако искаш ми вярвай, толкова ядосан не съм бил от години! Който не ми се изпречи с него само не се скарах днес заради това настроение! Все още не може да ми мине, поне запазих до колкото можах добрия тон (или поне така си мисля), но......полудях и като показваха как изкарваха Херо с полиция от терена и показаха г-н Домусчийски как "рипаше" и той, и пак се замислих! Абе тоя до онзи ден не го знаехме, че и от футбол взел вече да разбира, че и се "ядосва" чак?! Абе странни работи! Като студент дрънках една песничка, "Карнавал" се казваше, че там припева е: "Всеки иска да прави по нещо, всъщност никак не може да прави!"

Не знам за тебе,ама като гледах как го дърпаха Херо с нетърпение очаквах,как с опакато ще свали по един шапкар,аз лично ако бях на негово място щях да го направя в този момент и собственоръчно щях да удуша Толумбата от Перник :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”