kartago написа:Devian написа:Между другото не ви ли прави впечатление,че Асис играе слабо,когато има пратеници на отбори,които го следят за трансфер

Според мен днес нарочно симулира контузия,някакси не му се иска да напуска отбора,а е набеден за продажба

Не, не, това не може да е реално! Освен това гледах на повторение тази контраатака където го удариха, пак съдийско решение, вярно, че футболиста на Лудогорец игра с топката но влизането си беше отзад и на мен ми се стори, че се контузи там! А и защо да не отиде на по-добри условия?!
Имаше някъде новина,че на жена му много и харесало в Бс и не искала да мърда никъде

Колкото до контраатаките,и двете падания на наши футболисти Асис и Шаешу бяха подминати от Пастата с лека ръка,по това време имаше и игра с ръка на защитник от Лудогорец пред наказателното им поле при един карамбол,в който беше намесен и Паланков,но и него съдията лежерно подмина,ама след като няма фалове срещу нашите играчи,трябваше да им покаже картони,но как да го стори,като щеше да стане повече от очевадно,че свири в едната посока,при положение,че подобни падания на футболисти на Лудогорец бяха възнаграждавани с нарушения и дузпи

Но станалото станало,някой може ли да каже как изглежда картината с наказаните и висящите преди важните мачове с Локо Сф и Монтана.Жалко,че не мога да присъствам,но ако тази пародия от съдийски назначения и отсъждания продължи и в следващите два мача предлагам да прекратим мачовете или най-малкото съдията да си получи заслуженото дали по време на мача или след него няма значение.Аз лично без замисляне бих излежал Пастата