subzero написа:Искам си Акаунта написа:subzero написа:Хахахах. Как,бе човек???? Те отнесли петичка???

Ами когато единия отбор е излязъл да играе футбол , а другите 11 не знаят защо са на терена се получават и такива резултати . Всъщност ако трябва да съм честен 5-та е минималното с което Байерн се отърва . От друга страна се радвам за Борусия . Играят страхотен ФУТБОЛ ... без следа от симулации , без провокации . Дано и догодина са толкова сили . Защото и Байерн трябва да е по-силен за да вземе титлата
п.п Коментатора каза и нещо много интересно . Именно в Дортмунд е най-високата средна посещаемост в Европа . Над 80 000 средно на мач .
[offtopic]Между другото преди години много се кефех на Борусия. Беше по времето когато станаха европейски шампиони,не помня кога е това. Ама много им се кефих. После нещо ми стана и станах от Вердер. Всъщност то си има история,де,ама ще подразня някои фенове на син отбор.

[/offtopic]
[offtopic]Борусия винаги са били симпатичен отбор,отделно те от няколко години държат рекорда за посещаемост,а това се дължи на друг един рекорд,който държат също така ако не се лъжа,а именно за най-много продадени сезонни карти,мисля че за този сезон бяха около или над 53000.А рекорда за посещаемост е хубаво да се уточни,че го държат още от преди шампионския сезон миналата година като изпреварват Барселона.В Германия имат един такъв лаф:Като бие Байерн се радват феновете на Байерн,като падне Байерн се радва цяла Германия,а и като цяло за доброто на футбола в страната е,когато Байерн пада и другите отбори печелят.Хубаво е,че и Борусия не се огъна след края на миналия сезон и не продаде най-добрите си играчи на конкурента,защото Байерн имат такава пошла практика да подкукоросват най-добрите играчи на преките им противници да преминават при тях

А ми се струва,че един от виновниците кариерата на Юрген Клоп да тръгне нагоре е българин и беше на един мач,на който присъствах.....[/offtopic]