Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Мнениеот subzero » 12 май 2012 23:47

ivan56 написа:Само който е пристрастен може да каже че няма фал срещу атиф и не само фал а и задължителен жълт картон.За дузпата сега на трезво съм повече на мнение че може да се даде може и да не се даде зависи за кой отбор е,закъсняла реакция на улембо,и все пак доста спорна.На мен друго ми прави впечатление втори мач Христов не играе нищо.Това си е лично мое мнение.Нищо не е загубено ако си вземем двата мача,за левски остават калъфките.Очаквайте следващите мачове пак Пасти,масто и тем подобни черни п.......ки.Надявам се накрая справедливоста да възтържествува.

Ами да,Венци си е дупка втори мач,ама така е...няма начин!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 май 2012 00:02

ivan56 написа:Само който е пристрастен може да каже че няма фал срещу атиф и не само фал а и задължителен жълт картон.За дузпата сега на трезво съм повече на мнение че може да се даде може и да не се даде зависи за кой отбор е,закъсняла реакция на улембо,и все пак доста спорна.На мен друго ми прави впечатление втори мач Христов не играе нищо.Това си е лично мое мнение.Нищо не е загубено ако си вземем двата мача,за левски остават калъфките.Очаквайте следващите мачове пак Пасти,масто и тем подобни черни п.......ки.Надявам се накрая справедливоста да възтържествува.

Еми ... съжалявам , ама нито в прякото предаване , нито на повторенията се вижда нарушение . Играча на Лудогорец играе с топката , след това стъпва на земята . Освен това положението е в другата половина на терена ... не може да се твърди , че това е причината за първия гол .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 май 2012 00:04

subzero написа:

Дупката Венци изработи гола на Черноморец ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 май 2012 00:06

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:

Дупката Венци изработи гола на Черноморец ;)

И дотук....Да не говорим за Литекс ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 май 2012 00:18

subzero написа:И дотук....Да не говорим за Литекс ;)

Дотук ... дотам ... гола си е гол . Осен това на пейката имаше друг нападател . Значи все пак си е вършил работата донякъде .

Прекалено много време и нерви се отдели на този протоколен мач . Пак повтарям - абсолютно никакво значение нямаше за Черноморец и нямаше никаква причина отбора да се хвърля на всяка цена ( освен ако няма нареждане да се играе в полза на друг отбор ... все пак Събев и Титанците са бизнес партньори ) . Бият Локо София и Монтана и печелят 3-то място .

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 13 май 2012 00:34

subzero написа:
Искам си Акаунта написа:
subzero написа:Хахахах. Как,бе човек???? Те отнесли петичка??? :o

Ами когато единия отбор е излязъл да играе футбол , а другите 11 не знаят защо са на терена се получават и такива резултати . Всъщност ако трябва да съм честен 5-та е минималното с което Байерн се отърва . От друга страна се радвам за Борусия . Играят страхотен ФУТБОЛ ... без следа от симулации , без провокации . Дано и догодина са толкова сили . Защото и Байерн трябва да е по-силен за да вземе титлата ;)
п.п Коментатора каза и нещо много интересно . Именно в Дортмунд е най-високата средна посещаемост в Европа . Над 80 000 средно на мач .

[offtopic]Между другото преди години много се кефех на Борусия. Беше по времето когато станаха европейски шампиони,не помня кога е това. Ама много им се кефих. После нещо ми стана и станах от Вердер. Всъщност то си има история,де,ама ще подразня някои фенове на син отбор. ;)[/offtopic]

[offtopic]Борусия винаги са били симпатичен отбор,отделно те от няколко години държат рекорда за посещаемост,а това се дължи на друг един рекорд,който държат също така ако не се лъжа,а именно за най-много продадени сезонни карти,мисля че за този сезон бяха около или над 53000.А рекорда за посещаемост е хубаво да се уточни,че го държат още от преди шампионския сезон миналата година като изпреварват Барселона.В Германия имат един такъв лаф:Като бие Байерн се радват феновете на Байерн,като падне Байерн се радва цяла Германия,а и като цяло за доброто на футбола в страната е,когато Байерн пада и другите отбори печелят.Хубаво е,че и Борусия не се огъна след края на миналия сезон и не продаде най-добрите си играчи на конкурента,защото Байерн имат такава пошла практика да подкукоросват най-добрите играчи на преките им противници да преминават при тях :x :x :x А ми се струва,че един от виновниците кариерата на Юрген Клоп да тръгне нагоре е българин и беше на един мач,на който присъствах.....[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 16:00 часа

Мнениеот petkan » 13 май 2012 00:44

kartago написа:
Обичам Левски написа:Не искам да се заяждам със никого,но не бъдете като Цска вечно някой им пречи да най-великите на света.Според мен вашия защитник игра изключително невежо и изблъска в симуланта бразилец и Пастата се върза.Не бъдете като ЦСКА.Много по-достоен отбор сте

Май само ти не виждаш какво става, а? За 1 минута от мача имаше два фаула на по 10 метра от двете страни на наказателното поле на "Черноморец"! За изравнителния гол на Лудогорец, ОЧЕВАДНО нарушение срещу Шаешу, той остава да лежи на терена, сега вече там си е до морала на играчите на Разград, продължиха и изравниха! Е, да, блъсна го, ама май Пастата само това чакаше нали? Сега тоя пак падна за дузпа, що не му даде жълт картон след като и корнер даже нямаше? Просто не ми се коментира всичко, чичко Паричко си каза думата! Да е жив и здрав разградския бос, с пристанищата му, с прахчетата му, с фафлите му, имаме си нов "тигър" във футболното ни първенство! Поне докато не го гръмнат и тоя.............

Да пукне дано ИЗРОДА домусчиев!
Лично ще се изпикая на гроба му!!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 май 2012 00:56

mad forest написа:И това ли не е червен картон! Удар без топка! И не излизай с това, че грешката за дузпата е изнервила играчите! Добър отбор са, но в Разград никой не ни е надиграл!
Да се готвят ЦСКА, дори и шампиони да дойдат ще бъдат развенчани!

Домусчиев, ти ли си?

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 май 2012 01:03

petkan написа:Да пукне дано ИЗРОДА домусчиев!

Е какво е виновен човека , толкова ... Както работят конкурентите му ( за шампионска титла ) , така и той . Сигурен съм , че няма нищо против Черноморец ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 13 май 2012 01:06

petkan написа:
kartago написа:
Обичам Левски написа:Не искам да се заяждам със никого,но не бъдете като Цска вечно някой им пречи да най-великите на света.Според мен вашия защитник игра изключително невежо и изблъска в симуланта бразилец и Пастата се върза.Не бъдете като ЦСКА.Много по-достоен отбор сте

Май само ти не виждаш какво става, а? За 1 минута от мача имаше два фаула на по 10 метра от двете страни на наказателното поле на "Черноморец"! За изравнителния гол на Лудогорец, ОЧЕВАДНО нарушение срещу Шаешу, той остава да лежи на терена, сега вече там си е до морала на играчите на Разград, продължиха и изравниха! Е, да, блъсна го, ама май Пастата само това чакаше нали? Сега тоя пак падна за дузпа, що не му даде жълт картон след като и корнер даже нямаше? Просто не ми се коментира всичко, чичко Паричко си каза думата! Да е жив и здрав разградския бос, с пристанищата му, с прахчетата му, с фафлите му, имаме си нов "тигър" във футболното ни първенство! Поне докато не го гръмнат и тоя.............

Да пукне дано ИЗРОДА домусчиев!

Много си мек,аз на двамата братя п....... дето решили да е... баща си,както се пее в една песен на Холера,а също така и на Пастата пожелах да се молят за евтаназия :twisted: :twisted:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”