Още малко и на бой ще скочите ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
THE G.A.M.E написа:Aйде, свършихте "аргументите" ( кавичките са напълно уместни ) ... И почнахте с персоналните атаки.![]()
pampi написа:THE G.A.M.E написа:Aйде, свършихте "аргументите" ( кавичките са напълно уместни ) ... И почнахте с персоналните атаки.![]()
Колегата ми взе думите от устата.Понеже темата на "предаването" е , че "червените" са отбора, който може да ни представи достойно в Европа през сезон 2012-2013, не мога да схвана, защо феновете на ДС клуба се вълнуват толкова. Какво общо има техният отбор с евротурнирите сезон 12-13г ? Стига ревахте бе, вие мъже ли сте?
blue avalanche написа:pampi написа:THE G.A.M.E написа:Aйде, свършихте "аргументите" ( кавичките са напълно уместни ) ... И почнахте с персоналните атаки.![]()
Колегата ми взе думите от устата.Понеже темата на "предаването" е , че "червените" са отбора, който може да ни представи достойно в Европа през сезон 2012-2013, не мога да схвана, защо феновете на ДС клуба се вълнуват толкова. Какво общо има техният отбор с евротурнирите сезон 12-13г ? Стига ревахте бе, вие мъже ли сте?
Ами,защото,всъщност НЕ МОЖЕТЕ да ни представите достойно в Европа!При положение,че в България не се представяте достойно...
Udoji90 написа:Аз честно казано не очаквам изобщо някой български отбор в близкото бъдеще да ни представи "достойно" в Европа...
Morgause написа:Udoji90 написа:Аз честно казано не очаквам изобщо някой български отбор в близкото бъдеще да ни представи "достойно" в Европа...
Някой очакваше ли да отстраним Динамо Москва? Някой очаквал ли е, че след първия мач през пролетния полусезон, сега сме на 2 победи от титлата? Някой очаквал ли е, че ще бием Ливърпул на "Анфийлд"? Някой очаквал ли е, че ще отсраним дейставащия европейски клубен шампион Аякс, който е бил истински хегемон в Европа и света по онова време? Някой очаквал ли е, че ще остраним Нотингам Форест, който 2 години поред печели КЕШ, а ние го побеждаваме на 2 пъти с по 1:0 и като домакин и гост, с тотална доминация на терена? Някой очаквал ли е, че ще отсраним още един действащ европейски шампион - Ливърпул? Очаквал ли е някой такива успехи? ЦСКА е орисан да сваля от престола царе, да развенчава фаворити!!! ЦСКА е евробоецът на България и го е доказал 10-тки пъти, колкото и на някои да не им се иска!!! И затова, ЦСКА ще играе в шампионска лига, поради простата причина, че е орисан да се представя достойно в Европа! Аз лично не смятам отпадане от Стяуа като неуспех, и те са като нас - Румънския ЦСКА в общи линии! Сигурен съм, че ако стигнем плейофа стадионе ще се пука по шевовете и ще ги накараме да напълнят гащите още първия мач!
Morgause написа:ЦСКА е евробоецът на България и го е доказал 10-тки пъти, колкото и на някои да не им се иска!!!
Morgause написа:И затова, ЦСКА ще играе в шампионска лига, поради простата причина, че е орисан да се представя достойно в Европа!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта