Само "червените" могат да ни представят достойно в Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: Само "червените" могат да ни представят достойно в Европа

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2012 09:10

Aйде, свършихте "аргументите" ( кавичките са напълно уместни ) ... И почнахте с персоналните атаки. :lol:
Още малко и на бой ще скочите ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 май 2012 10:33

Вие си имате по- хубава тема- Дали въобще ще участвате в Европа.Там си смятайте имате ли шанс нямате ли ? Какво ми дрънкате за хилядолетия и четвъртфинали.Темата е за предстоящия сезон няма какво да спамите за "славните успехи"на Левски.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 май 2012 10:36

THE G.A.M.E написа:Aйде, свършихте "аргументите" ( кавичките са напълно уместни ) ... И почнахте с персоналните атаки. :lol:

Колегата ми взе думите от устата.Понеже темата на "предаването" е , че "червените" са отбора, който може да ни представи достойно в Европа през сезон 2012-2013, не мога да схвана, защо феновете на ДС клуба се вълнуват толкова. Какво общо има техният отбор с евротурнирите сезон 12-13г ? Стига ревахте бе, вие мъже ли сте? 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 май 2012 10:42

pampi написа:
THE G.A.M.E написа:Aйде, свършихте "аргументите" ( кавичките са напълно уместни ) ... И почнахте с персоналните атаки. :lol:

Колегата ми взе думите от устата.Понеже темата на "предаването" е , че "червените" са отбора, който може да ни представи достойно в Европа през сезон 2012-2013, не мога да схвана, защо феновете на ДС клуба се вълнуват толкова. Какво общо има техният отбор с евротурнирите сезон 12-13г ? Стига ревахте бе, вие мъже ли сте? 8-)

Ами,защото,всъщност НЕ МОЖЕТЕ да ни представите достойно в Европа!При положение,че в България не се представяте достойно...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 май 2012 10:45

blue avalanche написа:
pampi написа:

Ами,защото,всъщност НЕ МОЖЕТЕ да ни представите достойно в Европа!При положение,че в България не се представяте достойно...

Браво! Добре си се "аргументирал"... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 май 2012 11:47

Плоскитети шеги са повече от неуместни!Какво играем се вижда по- класирането.Селекция както обикновенно ще си направим по - добра от вашата.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 май 2012 12:22

Аз честно казано не очаквам изобщо някой български отбор в близкото бъдеще да ни представи "достойно" в Европа... :roll:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 11 май 2012 13:33

Udoji90 написа:Аз честно казано не очаквам изобщо някой български отбор в близкото бъдеще да ни представи "достойно" в Европа... :roll:

Някой очакваше ли да отстраним Динамо Москва? Някой очаквал ли е, че след първия мач през пролетния полусезон, сега сме на 2 победи от титлата? Някой очаквал ли е, че ще бием Ливърпул на "Анфийлд"? Някой очаквал ли е, че ще отсраним дейставащия европейски клубен шампион Аякс, който е бил истински хегемон в Европа и света по онова време? Някой очаквал ли е, че ще остраним Нотингам Форест, който 2 години поред печели КЕШ, а ние го побеждаваме на 2 пъти с по 1:0 и като домакин и гост, с тотална доминация на терена? Някой очаквал ли е, че ще отсраним още един действащ европейски шампион - Ливърпул? Очаквал ли е някой такива успехи? ЦСКА е орисан да сваля от престола царе, да развенчава фаворити!!! ЦСКА е евробоецът на България и го е доказал 10-тки пъти, колкото и на някои да не им се иска!!! И затова, ЦСКА ще играе в шампионска лига, поради простата причина, че е орисан да се представя достойно в Европа! Аз лично не смятам отпадане от Стяуа като неуспех, и те са като нас - Румънския ЦСКА в общи линии! Сигурен съм, че ако стигнем плейофа стадиона ще се пука по шевовете и ще ги накараме да напълнят гащите още първия мач!
Последна промяна от Morgause на 11 май 2012 15:07, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 май 2012 14:26

Morgause написа:
Udoji90 написа:Аз честно казано не очаквам изобщо някой български отбор в близкото бъдеще да ни представи "достойно" в Европа... :roll:

Някой очакваше ли да отстраним Динамо Москва? Някой очаквал ли е, че след първия мач през пролетния полусезон, сега сме на 2 победи от титлата? Някой очаквал ли е, че ще бием Ливърпул на "Анфийлд"? Някой очаквал ли е, че ще отсраним дейставащия европейски клубен шампион Аякс, който е бил истински хегемон в Европа и света по онова време? Някой очаквал ли е, че ще остраним Нотингам Форест, който 2 години поред печели КЕШ, а ние го побеждаваме на 2 пъти с по 1:0 и като домакин и гост, с тотална доминация на терена? Някой очаквал ли е, че ще отсраним още един действащ европейски шампион - Ливърпул? Очаквал ли е някой такива успехи? ЦСКА е орисан да сваля от престола царе, да развенчава фаворити!!! ЦСКА е евробоецът на България и го е доказал 10-тки пъти, колкото и на някои да не им се иска!!! И затова, ЦСКА ще играе в шампионска лига, поради простата причина, че е орисан да се представя достойно в Европа! Аз лично не смятам отпадане от Стяуа като неуспех, и те са като нас - Румънския ЦСКА в общи линии! Сигурен съм, че ако стигнем плейофа стадионе ще се пука по шевовете и ще ги накараме да напълнят гащите още първия мач!

А някой вярвал ли е,че Динамо Тб ще спечели КНК?
А някой вярвал ли е,че Магдебург ще спечели КНК?
А някой вярвал ли е,че Слован ще спечели КНК?
А някой вярвал ли е,че Уест Хям ще спечели КНК?
A някой вярвал ли е,че Ипсуич ще спечели Купата на УЕФА?
И къде са тези "евробойци" сега?
"Сигурен съм, че ако стигнем плейофа стадионе ще се пука по шевовете и ще ги накараме да напълнят гащите още първия мач!"
Кои са тези,дето ще "напълнят гащите"?Ако имаш инфо за жребия,казвай...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2012 14:48

Morgause написа:ЦСКА е евробоецът на България и го е доказал 10-тки пъти, колкото и на някои да не им се иска!!!

Я посочи поне един път през последните 20-на години ? ... :lol:

Morgause написа:И затова, ЦСКА ще играе в шампионска лига, поради простата причина, че е орисан да се представя достойно в Европа!

В близките 100-на години няма да видите групи на Шампионска лига. ;)

Ако ме опровергаете, публично обещавам да не се занимавам повече с футбол ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “ЦСКА”