Фитнес съвет - Протеин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Фитнес съвет - Протеин

Мнениеот MuFc1878 » 08 май 2012 19:18

Мускулът расте и докато спиш. Съня тук е много важен ;) Храната също. Всичко е навързано и не бива да се лишаваме от нищо.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 май 2012 19:21

Голд Стандарт Хидро - коричката на ..............
Но само с протеин не става :)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 08 май 2012 19:21

Ехеее, 48 см. ръка? Какво направи бе, човек? Това да не е Арнолд. :mrgreen: Кардиото е може би най-важното от цялото фитнес занятие. Без кардио лишаваш сърцето си от нужния кислород, което води до забавяне на интензивните процеси в кръвоносната система. Един вид се обездвижваш и ставаш едно напомпано чучело, което пери ръце докато ходи.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 08 май 2012 19:22

MuFc1878 написа:Мускулът расте и докато спиш. Съня тук е много важен ;) Храната също. Всичко е навързано и не бива да се лишаваме от нищо.

Мускулът расте докато си почиваш и храниш, а съня е най-важната почивка. ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 май 2012 19:23

Впрочем има хора, които казват, че фитнес маниаците били комплексари :lol: Ами аз не искам да съм 60 килограмова гейка или 150 кг шопар....

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 08 май 2012 19:32

liverpool96 написа:Ехеее, 48 см. ръка? Какво направи бе, човек? Това да не е Арнолд. :mrgreen: Кардиото е може би най-важното от цялото фитнес занятие. Без кардио лишаваш сърцето си от нужния кислород, което води до забавяне на интензивните процеси в кръвоносната система. Един вид се обездвижваш и ставаш едно напомпано чучело, което пери ръце докато ходи.

Защо ехекаш? 48 см. не е кой знае какво и се прави даже и без стероиди. Моята цел в момента е тази 48 и смятам, че ако съм здрав, догодина лятото ще съм я изпълнил.
На Арнолд му е много повече от 48!!! Правиш толкова кардио в зависимост от резултатите, които гониш. Ако ти харесва да си "едно напомпано чучело, което пери ръце докато ходи", правиш по-малко, ако искаш да си манекенски тип, правиш повече. Аз лично с яко кардио, диета и много л-карнетин и фетбърни за 6 месеца съм свалял от 105 на 85!!! Тялото е пластелин и можеш да го променяш, само да имаш воля и вяра!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 08 май 2012 19:34

Ами не че нещо, но това "манекенско" тяло го гоня. :mrgreen:

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 08 май 2012 19:39

liverpool96 написа:Ами не че нещо, но това "манекенско" тяло го гоня. :mrgreen:

Значи ще го догониш! С много труд, няма шанс да ти избяга!!! ;)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 08 май 2012 20:58

pehopeho написа:Не съм го пил този продукт и за това няма да му давам оценка, но като гледам етикета, в 44 грама се съдържат 22 грама протеин, демек 50 %. Вярно е, че има и други неща в матрицата, но аз лично в момента пия един на BioTech "Brutal muscle on", който в 60 грама матрица съдържа 46,2 грама протеин (77%) и го комбинирам с един продукт на Nutrabolics "Fighters food", който освен всичко друго има и протеин 33%. И задължително креатин!!! Взел съм един 100% чист креатин и го взимам два пъти дневно (преди и след тренировка) по 5 грама (понякога препълвам лъжичката и идват малко повече :) ). Протеин пия сутрин, след ставане от сън със закуската, след тренировка и преди лягане. Като знай, че съм 93 килограма в момента, а казват, че протеина се взима 1-2 грама на килограм телесна маса. По-скоро 2 грама!!! Сиреч, ако пиеш по-малко - файда йок!!! И да знаеш, че повече от 30 грама на веднъж е безполезно да взимаш. Чувал съм, че организма е в състояние да усвои около 30 грама (27 ако трябва да съм точен) и приемите не трябва да са на по-малко от 3 часа. Останалото само отива в кенефа. Демек ако си 110 кила мутант, трябва да взимаш по 220 грама на 24 часа, с интервал минимум от три часа между приемите, прави 7/8 приема. Което ще рече, че трябва да ставаш и в 1/2 през нощта, после в 4/5 пак и така!!!
Моят съвет е да си пиеш протеинчето, но така както трябва иначе няма да има голям ефект. Ако не ти стигат паричките, събери и тогава взимай, недей да пестиш от количеството за да ти стига за целия месец примерно. И задължително КРЕАТИН!!! Само имай предвид, че трябва да са ти здрави бъбреците!!! Ако имаш някакви бъбречни проблеми креатин не барай. И го пий с много вода. 2/3 литра на ден. И най-важното, резултатите идват с много труд и вяра, ако си вярваш, правиш чудеса.
П.П. На колегата дето по горе е написал, че като спреш протеина и ставаш дроб, бих му казал да не говори глупости! Това да не ти са стероиди, че да изпадаш в анаболен катарзис. Няма нужда да се излиза от цикъл т.н. Естествено човешкото тяло и в частност мускулите са така създадени, че ако не се ползват дълго време започват да изчезват. Поради тази причина, хора които са били дълго време в кома са с атрофирали мускули. Точно заради това яка тренировка всеки ден (всеки свободен ден) и напрежение на макс и мускулите ще растат! Хайде успех на всички трениращи!!!

Два въпроса имам.
1. Знаеш ли, че BioTech се меси в България?
2.Намери ми поне три предимства да си тъпчеш мускулите с креатин, който задържа отпадъчни продукти от енергииния синтез на клетката(по-известно като "задържане на вода при прием на креатин")?

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 08 май 2012 21:49

[offtopic]liverpool96, какво ти е съотношението ръст - тегло?[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”