Фитнес съвет - Протеин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фитнес съвет - Протеин
Мускулът расте и докато спиш. Съня тук е много важен
Храната също. Всичко е навързано и не бива да се лишаваме от нищо.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Голд Стандарт Хидро - коричката на ..............
Но само с протеин не става
Но само с протеин не става
- liverpool96
- Контакти:
Ехеее, 48 см. ръка? Какво направи бе, човек? Това да не е Арнолд.
Кардиото е може би най-важното от цялото фитнес занятие. Без кардио лишаваш сърцето си от нужния кислород, което води до забавяне на интензивните процеси в кръвоносната система. Един вид се обездвижваш и ставаш едно напомпано чучело, което пери ръце докато ходи.
- liverpool96
- Контакти:
MuFc1878 написа:Мускулът расте и докато спиш. Съня тук е много важенХраната също. Всичко е навързано и не бива да се лишаваме от нищо.
Мускулът расте докато си почиваш и храниш, а съня е най-важната почивка.
Впрочем има хора, които казват, че фитнес маниаците били комплексари
Ами аз не искам да съм 60 килограмова гейка или 150 кг шопар....
liverpool96 написа:Ехеее, 48 см. ръка? Какво направи бе, човек? Това да не е Арнолд.Кардиото е може би най-важното от цялото фитнес занятие. Без кардио лишаваш сърцето си от нужния кислород, което води до забавяне на интензивните процеси в кръвоносната система. Един вид се обездвижваш и ставаш едно напомпано чучело, което пери ръце докато ходи.
Защо ехекаш? 48 см. не е кой знае какво и се прави даже и без стероиди. Моята цел в момента е тази 48 и смятам, че ако съм здрав, догодина лятото ще съм я изпълнил.
На Арнолд му е много повече от 48!!! Правиш толкова кардио в зависимост от резултатите, които гониш. Ако ти харесва да си "едно напомпано чучело, което пери ръце докато ходи", правиш по-малко, ако искаш да си манекенски тип, правиш повече. Аз лично с яко кардио, диета и много л-карнетин и фетбърни за 6 месеца съм свалял от 105 на 85!!! Тялото е пластелин и можеш да го променяш, само да имаш воля и вяра!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
- liverpool96
- Контакти:
Ами не че нещо, но това "манекенско" тяло го гоня. 
liverpool96 написа:Ами не че нещо, но това "манекенско" тяло го гоня.
Значи ще го догониш! С много труд, няма шанс да ти избяга!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
pehopeho написа:Не съм го пил този продукт и за това няма да му давам оценка, но като гледам етикета, в 44 грама се съдържат 22 грама протеин, демек 50 %. Вярно е, че има и други неща в матрицата, но аз лично в момента пия един на BioTech "Brutal muscle on", който в 60 грама матрица съдържа 46,2 грама протеин (77%) и го комбинирам с един продукт на Nutrabolics "Fighters food", който освен всичко друго има и протеин 33%. И задължително креатин!!! Взел съм един 100% чист креатин и го взимам два пъти дневно (преди и след тренировка) по 5 грама (понякога препълвам лъжичката и идват малко повече). Протеин пия сутрин, след ставане от сън със закуската, след тренировка и преди лягане. Като знай, че съм 93 килограма в момента, а казват, че протеина се взима 1-2 грама на килограм телесна маса. По-скоро 2 грама!!! Сиреч, ако пиеш по-малко - файда йок!!! И да знаеш, че повече от 30 грама на веднъж е безполезно да взимаш. Чувал съм, че организма е в състояние да усвои около 30 грама (27 ако трябва да съм точен) и приемите не трябва да са на по-малко от 3 часа. Останалото само отива в кенефа. Демек ако си 110 кила мутант, трябва да взимаш по 220 грама на 24 часа, с интервал минимум от три часа между приемите, прави 7/8 приема. Което ще рече, че трябва да ставаш и в 1/2 през нощта, после в 4/5 пак и така!!!
Моят съвет е да си пиеш протеинчето, но така както трябва иначе няма да има голям ефект. Ако не ти стигат паричките, събери и тогава взимай, недей да пестиш от количеството за да ти стига за целия месец примерно. И задължително КРЕАТИН!!! Само имай предвид, че трябва да са ти здрави бъбреците!!! Ако имаш някакви бъбречни проблеми креатин не барай. И го пий с много вода. 2/3 литра на ден. И най-важното, резултатите идват с много труд и вяра, ако си вярваш, правиш чудеса.
П.П. На колегата дето по горе е написал, че като спреш протеина и ставаш дроб, бих му казал да не говори глупости! Това да не ти са стероиди, че да изпадаш в анаболен катарзис. Няма нужда да се излиза от цикъл т.н. Естествено човешкото тяло и в частност мускулите са така създадени, че ако не се ползват дълго време започват да изчезват. Поради тази причина, хора които са били дълго време в кома са с атрофирали мускули. Точно заради това яка тренировка всеки ден (всеки свободен ден) и напрежение на макс и мускулите ще растат! Хайде успех на всички трениращи!!!
Два въпроса имам.
1. Знаеш ли, че BioTech се меси в България?
2.Намери ми поне три предимства да си тъпчеш мускулите с креатин, който задържа отпадъчни продукти от енергииния синтез на клетката(по-известно като "задържане на вода при прием на креатин")?
- christian825
- Контакти:
[offtopic]liverpool96, какво ти е съотношението ръст - тегло?[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]