Берое - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Берое - Черно море

Мнениеот Mourinio » 05 май 2012 22:21

Стефан Генов: С тези футболисти – толкова

http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B ... %BE%D0%B2/

:mrgreen:

и с този треньор - ТОЛКОВА!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 май 2012 22:28

sandi74 написа:
sandi74 написа:Крайно време е да ви бием.2:0

Точна прогноза.Надиграхме ви по всички показатели,2:0 е най-малкото с което се отървахте.Отдавна не бях виждал толкова слаб отбор на Черно море.

Пич, имам едно предложение: нали Илиян Илиев отива в обичания ни от всички ЛеФски. Що не вземете нашия многоуважаван тренер СЪР ЧЕЧИТО ГЕНОВ. Гарантирам ви, че само за един сезон ще ви направи шампиони ... на Б група. :mrgreen:
П.П. Ако тоя идиот остане при нас - гарантирам ви, че следващия сезон ще видите най-слабия Черно море за всички времена.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 май 2012 22:36

Преди няколко кръга,още след гостуването на ЦСКА казах-вече сме екскурзианти.Казах го и преди мача с Берое-отиваме да ни нашарят задниците с 3:0,но гредите и пропуските им са ни спасили от пълен разгром.Това е безхаберие.Този път няма как да се говори за младите,за юношите - Капитанов едва ли е виновен,а влезлите в 84 и в 88 минути Николов и А.Илиев също нямат роля за загубата.Тя се корени в АБСУРДНОТО настроение което се създава в отбора(за това и Генов има вина),абсурдните преквалифицирания,безумните напълни да играят играчи вън от всякаква форма какъвто е Божилов примерно,или Симеон Симеонов....някакви кански напъни да са вечни титуляри в едни безсмислени мачове където може да се пуснат млади момчета като А.Илиев и Бекир Расим,но не.И тъй - безсмислен мач,който знаехме,че ще загубим,загубиха го дъртите,част от които си заминават лятото,не играха младите - ---- извода,просто едно голямо НИЩО днес.Най-неприятното е,че шефовете толерират това екскурзиантство и игра без особено желание,алармирах и след мача с Локо Пд - не е нормално Жоро Илиев и Камазола да имат по 50% грешни подавания като знаем как играят...И тука вина имат разбира се и някои фенове,които подкрепят това,аплодисменти за ОЛИМПИЙЦИТЕ...аз обаче олимпийци не подкрепям!Мене ми трябват победители в зелено-бяло,които дори и в безсмислени мачове отиват и побеждават,издигат имиджа на клуба,лузърите - вън от Черно Море,олимпийците също!И това,че евентуално играят млади(някога,защото сега НЕ играят) пак не значи да толерираме загуби,от тях също трябва да се изискват победи,за да знаят къде се намират!Иначе ще им стане много удобно да губят без да им се трие сол на главата....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 05 май 2012 22:45

Само си представете какво щеше да е ако Миро Манолов не беше играл от началото на пролетния полусезон, спаси задника на Сърчо, голям резил щеше да е
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 май 2012 22:48

Mourinio написа:Само си представете какво щеше да е ако Миро Манолов не беше играл от началото на пролетния полусезон, спаси задника на Сърчо, голям резил щеше да е

Не мога да приема,че всичката сила на отбора са Миро Манолов и Росен Колев!!!Този отбор е ДЕМОТИВИРАН и играе пу*кенската от гостуването на ЦСКА до ден днешен!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 май 2012 22:50

зеления написа:
sandi74 написа:
sandi74 написа:Крайно време е да ви бием.2:0

Точна прогноза.Надиграхме ви по всички показатели,2:0 е най-малкото с което се отървахте.Отдавна не бях виждал толкова слаб отбор на Черно море.

Пич, имам едно предложение: нали Илиян Илиев отива в обичания ни от всички ЛеФски. Що не вземете нашия многоуважаван тренер СЪР ЧЕЧИТО ГЕНОВ. Гарантирам ви, че само за един сезон ще ви направи шампиони ... на Б група. :mrgreen:
П.П. Ако тоя идиот остане при нас - гарантирам ви, че следващия сезон ще видите най-слабия Черно море за всички времена.

Прав му път на Илиан в Леwcки.Берое не е Илиан,просто Илиан е един от треньорите водили Берое и нищо друго.А вие от доста време нямате треньор който поне малко да разбира от футбол.Каквото ви е ръководството такива са ви и треньорите.

zeleniq
Контакти:

Мнениеот zeleniq » 05 май 2012 22:56

Винаги съм се стремял да подкрепям играчи/треньори независимо от всичко, ама Генов верно почна да ме дразни вече. Догодина трябва промяна, щотооо за 100-годишнината най-много да в канала..

САМО ЧЕРНО МОРЕ !

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 05 май 2012 23:01

гарфилд написа:
greenpeak написа:Дори не се ядосвам, пия си студената бира, хапвам си хамсиика и зелена салатка, ах защо не ми пука дори :mrgreen: ?

И аз съм същия.Ракийката,зелена салата,след малко биричка със шишчета. :lol:
гарфилд написа:Нека шестте резерви да дремят на пейката.Вече само двама може да влязат,но сигурно ще бъде окло 75-85 минута. :(

Преди час дадох тази прогноза.84-А И 88-А МИНУТА,СА ДВЕТЕ СМЕНИ.Какво ще видиш,за 2 или за 6 минути,в тия момчета,бе пловдивски мушморок?
:roll:

аз бях из града и в муола - хвърлих само един поглед на лайвскора към 40-тата и 80-тата минути ... по-спокоен по време на мач не съм бил :-) после погледнах само съставите, минутите на мача и смените ... учудващо пак останах спокоен :-) много ниско падаме в емоционалната скала с тази апатия :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 05 май 2012 23:04

Да не ви пука ;p мача беше пределно ясен...всъщност всички мачове след контузиите на основни играчи бяха ясни ! Ние един контузен титуляр не можем да заместим,какво остава за цели 5ма ? Хайде погледнете реално на нещата и спрете да се ядосвате ... Дали на 6-7-8-9-10 място ...все едно и също ;)
В момента сме без половин отбор,нямаме качествени резерви които да заместят контузените! Има хора от отбора които лятото задължително трябва да си тръгнат ...

Честита победа на Берое и това е! Едва ли ще им е много весело след като и те не са цъфнали и вързали но все пак... победата си е победа ;)

САМО ЧЕРНО МОРЕ
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 май 2012 23:14

Аз съм съгласен с това....ама за КЪВ Х*Й ми играят Симеон Симеоновци,Божилов(който е тотално демотивиран)?Защо не се пусне Бакир Расим и Атанас Илиев?!?!Трябва ли да гледам как се мардосват разни на терена и да ми се говори амииии това са играчите?Като не искат да се раздават - ехей я пейката,сядаш на нея,набиват ти се трески в гъза и така.Ние обаче имаме вечни титуляри,както и да играят-титуляри...А това за основните играчи - на оназ ми работа да ги разправя Генов.2-ма са извън строя,Миро и Росен....Марлон си беше тотална дупка и в действителност е по-добре,че не играе(като крило говорим),а Паломино си беше резерва на Миро,тъй,че айде моля....Илиян например беше твърд титуляр в отбора до 6-7 кръг,докато бяхме в 3-ката,че и 1-ви дори...

Върни се в “Черно море”