http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B ... %BE%D0%B2/

и с този треньор - ТОЛКОВА!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
sandi74 написа:sandi74 написа:Крайно време е да ви бием.2:0
Точна прогноза.Надиграхме ви по всички показатели,2:0 е най-малкото с което се отървахте.Отдавна не бях виждал толкова слаб отбор на Черно море.
Mourinio написа:Само си представете какво щеше да е ако Миро Манолов не беше играл от началото на пролетния полусезон, спаси задника на Сърчо, голям резил щеше да е
зеления написа:sandi74 написа:sandi74 написа:Крайно време е да ви бием.2:0
Точна прогноза.Надиграхме ви по всички показатели,2:0 е най-малкото с което се отървахте.Отдавна не бях виждал толкова слаб отбор на Черно море.
Пич, имам едно предложение: нали Илиян Илиев отива в обичания ни от всички ЛеФски. Що не вземете нашия многоуважаван тренер СЪР ЧЕЧИТО ГЕНОВ. Гарантирам ви, че само за един сезон ще ви направи шампиони ... на Б група.
П.П. Ако тоя идиот остане при нас - гарантирам ви, че следващия сезон ще видите най-слабия Черно море за всички времена.
гарфилд написа:greenpeak написа:Дори не се ядосвам, пия си студената бира, хапвам си хамсиика и зелена салатка, ах защо не ми пука дори?
И аз съм същия.Ракийката,зелена салата,след малко биричка със шишчета.
гарфилд написа:Нека шестте резерви да дремят на пейката.Вече само двама може да влязат,но сигурно ще бъде окло 75-85 минута.
Преди час дадох тази прогноза.84-А И 88-А МИНУТА,СА ДВЕТЕ СМЕНИ.Какво ще видиш,за 2 или за 6 минути,в тия момчета,бе пловдивски мушморок?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта