Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот kirchaka » 01 май 2012 00:39

Rofles написа:
lrlazarov_19 написа:Понеже не съм чел мненията по-назад, искам само да попитам колко човека смениха треньора на Юнайтед тази вечер? :) Има ли 20 или са повече :)

Само naduvko и обичайните мишоци излизащи след загуба на Юнайтед начело с лидера си daniel875, но общо взето повечето вярваме в отбора си :)

Аз също съм за смяна на треньора,не може да се излага така и да продължава да е треньор на МЮ,само защото е БИЛ велик треньор...ако правеше същите неща,но не знаехте какво е постигнал преди,не ми се мисли....САФ е уникален треньор,психолог и всичко останало,но с възрастта почва да се отмива гениалността му.Той продължава да е велик,заради всичко което е сторил,но това не са Тотнъм или Челси,ние сме МЮ и не можем да си позволим такива грешки,колкото и малки да са,ние играем при големите и това ни коства победата!Не ме разбирайте погрешно,той е ВЕЛИК,но за МЮ трябва да си гениален,постоянно!Разбирам ви повечето,но не може веднага да определяте кой какъв е,само защото е искал да се смени треньора!Ние сме МЮ и не търпим загуби,борим се за първо място,ШЛ,ФА къп,КШ и много други трофей,затова не можем да си позволим тези грешки!И за последно бих искал да кажа че ако ще сменяме треньора за да има полза от това,няма друг освен Мауриньо ;)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ShtrudeL
Контакти:

Мнениеот ShtrudeL » 01 май 2012 00:39

Света не свършва..WE ALL FOLLOW MANCHESTER UNITED ! :P
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 01 май 2012 00:40

Сити този сезон ви разбиха с 6:1 и то на вашия "Олд Трафорд" е кажете ми не заслужават ли да станат шампиони. Ето това искам да чуя от някой фен на Юнайтед Сити показаха характер макар и да загубиха точките си, а Юнайтед най-вече с любезното съдействие на съдиите си спечелиха някои от мачовете.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 май 2012 00:41

Значи някак си мисля, че просто САФ истиска максимума от играчи като Парк, Карик, дори великана Гигс, и е време вече да си тръгнат за доброто на Юнайтед. Ако Гигс го беше грижа за Юнайтед може би щеше да се оттегли на върха, а той остава за още и още един сезон. В момента аз не го гоня, но той трябва да отиде да предава опита си на юношите, видя се че вече не може да се противопостави на далеч по-свежи от него играчи. Добре нека остане за още един сезон, но той да му е последен. Велик, е но трябва да последва примера на Кантона оттегли се на върха !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
PhilippeCoutinho
Контакти:

Мнениеот PhilippeCoutinho » 01 май 2012 00:42

Веднъж да стискам палци за отбор със червени тениски и той да се издъни ;) Жалко за Ман.Юнайтед,голям отбор са но им трябват няколко нови попълнения.
Последна промяна от PhilippeCoutinho на 01 май 2012 00:42, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/70ed75d219271c3fa5426e601ee9c908/tumblr_merb5e0M6h1r5vp1oo1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 май 2012 00:42

lrlazarov_19 написа:И само да отбележа, че въпреки победата Манчини отново доказа, че няма никакви топки... По-страхливи смени не бях виждал :)

Брат,каквото и да стане докрая,Манчини си заслужи категорично мястото поне за още 1 сезон!
Страхотен мениджър,много хитър и находчив-типично по италиански,лично аз адмирирам неговият стремеж и кураж,да влезе в психологическа битка със сър Алекс...и така като гледам,вероятно той ще е първият мениджър,който би могъл да излезе победител в този спор!

пп:Къде са прословутите "амуниции",за които сър Алекс,така разпалено говореше?! :oops:
Парк,Гигс и Уелбек,а?...

ПП:Сър Алекс,си спомням твърдо заявяваше,относно развръзката преди дербито:"Дори и 1 точка да сме пред Сити,това би било перфектно"
Е,г-н Фъргюсън,точките бяха дори с две повече,но явно вечните приказки с "ние имаме опит","ние сме били 10-ки пъти в подобни ситуации"...е в крайна сметка,трябват и изпълнителите,а с 37+годишни играчи,sorry,но тези номера вече,все по-трудно минават...
Едно е Норич,друго е Сити...
Последна промяна от smoothc на 01 май 2012 00:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 май 2012 00:47

Значи ей ние първо сме от Манчестър Юнайтед, не от САФ нали ? Очевидно, е че той ще се оттегли някога, но всяко начало с края си. Затова според мен той ще се оттегли на върха, а именно другия сезон, когато си мисля, че ще направим нещо велико, а тогава и сегашните млади играчи ще са по-опитни.. И когато САФ се оттегли ние оставаме от Манчестър Юнайтед и така .. Трябва да приемем сега, че играта не върви, но не трябва да спираме да вярваме. За мен Манчестър Юнайтед ще се изправи и ще покаже дяволската мощ истински другия сезон дори и този да не спечелим ВЛ.
Последна промяна от Rofles на 01 май 2012 00:48, променено общо 2 пъти.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 01 май 2012 00:48

smoothc написа:
lrlazarov_19 написа:И само да отбележа, че въпреки победата Манчини отново доказа, че няма никакви топки... По-страхливи смени не бях виждал :)

Брат,каквото и да стане докрая,Манчини си заслужи категорично мястото поне за още 1 сезон!
Страхотен мениджър,много хитър и находчив-типично по италиански,лично аз адмирирам неговият стремеж и кураж,да влезе в психологическа битка със сър Алекс...и така като гледам,вероятно той ще е първият мениджър,който би могъл да излезе победител в този спор!

пп:Къде са прословутите "амуниции",за които сър Алекс,така разпалено говореше?! :oops:
Парк,Гигс и Уелбек,а?...

Под "амуниции" той имаше предвид психо-игрички :) Иначе за Манчини изобщо не мога да се съглася с теб този път... Това е човек, който вече на 2 пъти този сезон не удържа на думата си...
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 01 май 2012 00:49

Айде пак се започна с искането на оставката на САФ :lol: :shock:
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 01 май 2012 00:50

Edwin написа:Айде пак се започна с искането на оставката на САФ :lol: :shock:

И все ще се намери един като теб..... :?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”