Rofles написа:lrlazarov_19 написа:Понеже не съм чел мненията по-назад, искам само да попитам колко човека смениха треньора на Юнайтед тази вечер?Има ли 20 или са повече
Само naduvko и обичайните мишоци излизащи след загуба на Юнайтед начело с лидера си daniel875, но общо взето повечето вярваме в отбора си
Аз също съм за смяна на треньора,не може да се излага така и да продължава да е треньор на МЮ,само защото е БИЛ велик треньор...ако правеше същите неща,но не знаехте какво е постигнал преди,не ми се мисли....САФ е уникален треньор,психолог и всичко останало,но с възрастта почва да се отмива гениалността му.Той продължава да е велик,заради всичко което е сторил,но това не са Тотнъм или Челси,ние сме МЮ и не можем да си позволим такива грешки,колкото и малки да са,ние играем при големите и това ни коства победата!Не ме разбирайте погрешно,той е ВЕЛИК,но за МЮ трябва да си гениален,постоянно!Разбирам ви повечето,но не може веднага да определяте кой какъв е,само защото е искал да се смени треньора!Ние сме МЮ и не търпим загуби,борим се за първо място,ШЛ,ФА къп,КШ и много други трофей,затова не можем да си позволим тези грешки!И за последно бих искал да кажа че ако ще сменяме треньора за да има полза от това,няма друг освен Мауриньо
[/center]