Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

brossy
Контакти:

Re: Стойчо и съдията

Мнениеот brossy » 26 апр 2012 21:28

Kolec написа:
brossy написа:Защо изобщо се занимавате с този ненормалник.Преди години помните ли как "Сливен даваше точки на отборите,а после ЦСКА си ги взимаше обратно.А Стойчо беше треньор.И защо ставаше шампион ,а в Европа го биеха като "Маче от дирек".това за мен е корумпиран треньор и много добре знае защо е в ЦСКА точно в този момент.И защо Бате Венци се надупи,защо Черно Море излезе като на тренировка с резервите и защо Локо Пд не играха както срещу Левски,Лудогорец и Литекс.Това за мен е директива която цели ЦСКА да е шампион.

Струва ми се че някои говори много наизуст... кои са биели като мачете у дерек? БАТЕ, Беверен, Тампере, Спартак Търнава, Жилина? Кои евро гранд? На Стойчо не му върви в ЕКТ, първо отпаднахме от Блекбърн след два страхотни мача с общ резултат 5:5 После паднахме от Галатасарай ... така че Когато вие евроидиоти успеете да победите някои "гранд" от сорта на Тампере тогава ми говорете за "биене като мачете у дерек"

А по тема - Навсякъде го има това. Защо никои не ревна като бат Венци всеки мач ревеше от съдията?

За тези отбори за които споменаваш Левски не е бил шампион същата година.А за Галатасарай знаем как в 10 мин. резултата беше 2:0 и турците спряха да се морят,както беше и с Блекбърн те водеха 1:3 и ви бяха отписали.А и нещо друго кажи ми последните 10 год. колко пъти ЦСКА е продължавала повече от Левски в Евро турнирите.освен последната заради това,че ЦСКА се включи по късно от Левски

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 26 апр 2012 22:09

Стойчо трайно се нареди /заедно с Гонзо и Стоичков/ в топ 3 на треньорите с изключително висок интелект.Крайно време е неговите подръжници /и това го казвам напълно сериозно/ да го посъветват за спешно и ускорено лечение в реномирана психиатрична клиника,защото заболяването му се развива много скоростно.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София (29.04.12) 17:45ч.

Мнениеот Синьо сърце » 26 апр 2012 22:25

Morgause написа:Армейци, вече са продадени близо 1000 билета за мача, като 800 от тях са изкупени от "Армията"!!! Взимайте билети по най-бързия възможен начин, че може и да не стигнат!

Знаеш ли какво е казал на Александър Македонски един жрец от храма на един далечен оазис в Египет?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 апр 2012 22:35

Синьо сърце написа:
Morgause написа:Армейци, вече са продадени близо 1000 билета за мача, като 800 от тях са изкупени от "Армията"!!! Взимайте билети по най-бързия възможен начин, че може и да не стигнат!

Знаеш ли какво е казал на Александър Македонски един жрец от храма на един далечен оазис в Египет?

Не, кажи ми?
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 апр 2012 22:43

Много ми става приятно като гледам феновете на отбора от Подуяне как го плюят. Камъни се хвърлят по високите дървета! Примери много - Стоичков, Бербатов, Лили Иванова, Иван Костов...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 апр 2012 23:34

Morgause написа:
Синьо сърце написа:

Не, кажи ми?

предполагам :roll:
[offtopic]кзл :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 апр 2012 00:05

Не можа ли да родиш нещо по-оригинално? А отговора го вземи от хлапето-то е младо и надъхано, но мисли повече от доста от вас. Но така е в живота-на малките истината е в устата и я пазят докрай...Замисли се малко...
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 27 апр 2012 00:10

brossy написа:
Kolec написа:
brossy написа:Защо изобщо се занимавате с този ненормалник.Преди години помните ли как "Сливен даваше точки на отборите,а после ЦСКА си ги взимаше обратно.А Стойчо беше треньор.И защо ставаше шампион ,а в Европа го биеха като "Маче от дирек".това за мен е корумпиран треньор и много добре знае защо е в ЦСКА точно в този момент.И защо Бате Венци се надупи,защо Черно Море излезе като на тренировка с резервите и защо Локо Пд не играха както срещу Левски,Лудогорец и Литекс.Това за мен е директива която цели ЦСКА да е шампион.

Струва ми се че някои говори много наизуст... кои са биели като мачете у дерек? БАТЕ, Беверен, Тампере, Спартак Търнава, Жилина? Кои евро гранд? На Стойчо не му върви в ЕКТ, първо отпаднахме от Блекбърн след два страхотни мача с общ резултат 5:5 После паднахме от Галатасарай ... така че Когато вие евроидиоти успеете да победите някои "гранд" от сорта на Тампере тогава ми говорете за "биене като мачете у дерек"

А по тема - Навсякъде го има това. Защо никои не ревна като бат Венци всеки мач ревеше от съдията?

За тези отбори за които споменаваш Левски не е бил шампион същата година.А за Галатасарай знаем как в 10 мин. резултата беше 2:0 и турците спряха да се морят,както беше и с Блекбърн те водеха 1:3 и ви бяха отписали.А и нещо друго кажи ми последните 10 год. колко пъти ЦСКА е продължавала повече от Левски в Евро турнирите.освен последната заради това,че ЦСКА се включи по късно от Левски

Нали, и като бихме Ливърпул в Англия и те бяха с резервите нали ? :mrgreen:

А иначе е лесно да се плюе по човек, които често ти разкатава фамилията! Стойчо е треньор, за разлика от вашите! Кажи ми един българин постигнал нещо зад граница като треньор? "Правилния" футбол дето взе отбор които е играл в ШЛ и отпадна от макета?
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 апр 2012 00:13

Синьо сърце написа:Не можа ли да родиш нещо по-оригинално? А отговора го вземи от хлапето-то е младо и надъхано, но мисли повече от доста от вас. Но така е в живота-на малките истината е в устата и я пазят докрай...Замисли се малко...

[offtopic]не можах :mrgreen: не ме интересува, но сигурно съм го познал :lol: еми, браво на малкия, цска-р е, та за тва и акъла му е в повече :) истината има две страни, твоята е грешна ;) над какво, не си заслужава[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 апр 2012 00:40

шивача написа:
Синьо сърце написа:Не можа ли да родиш нещо по-оригинално? А отговора го вземи от хлапето-то е младо и надъхано, но мисли повече от доста от вас. Но така е в живота-на малките истината е в устата и я пазят докрай...Замисли се малко...

[offtopic]не можах :mrgreen: не ме интересува, но сигурно съм го познал :lol: еми, браво на малкия, цска-р е, та за тва и акъла му е в повече :) истината има две страни, твоята е грешна ;) над какво, не си заслужава[/offtopic]

Не, истината е една. Няма две страни. И няма грешна. Не си заслужава? Ами добре. Така е. Само да те светна- не е цска-р, а армеец и цеденевист, макар ЦДНВ да е само нещо далечно в историята за него. Просто е чист фен на отбора си, без обременяването на съвременните простотии и гаври с историята , без директиви и живо месо...Той и такива като него са бъдещето, чистата любов към отбора и нищо друго! Има ги и сини и червени! Ние с омразата трябва да останем в историята, няма начин. Те ще изградят нещата по друг начин и всичко ще е различно. Те ще поздравяват контузеният противник не с " Умри говедо!", а с аплаузи.Те ще изградят друго отношение и друг свят в дербито. Те са бъдещето, ако искаш се замисляй...

Върни се в “ЦСКА”