Kolec написа:brossy написа:Защо изобщо се занимавате с този ненормалник.Преди години помните ли как "Сливен даваше точки на отборите,а после ЦСКА си ги взимаше обратно.А Стойчо беше треньор.И защо ставаше шампион ,а в Европа го биеха като "Маче от дирек".това за мен е корумпиран треньор и много добре знае защо е в ЦСКА точно в този момент.И защо Бате Венци се надупи,защо Черно Море излезе като на тренировка с резервите и защо Локо Пд не играха както срещу Левски,Лудогорец и Литекс.Това за мен е директива която цели ЦСКА да е шампион.
Струва ми се че някои говори много наизуст... кои са биели като мачете у дерек? БАТЕ, Беверен, Тампере, Спартак Търнава, Жилина? Кои евро гранд? На Стойчо не му върви в ЕКТ, първо отпаднахме от Блекбърн след два страхотни мача с общ резултат 5:5 После паднахме от Галатасарай ... така че Когато вие евроидиоти успеете да победите някои "гранд" от сорта на Тампере тогава ми говорете за "биене като мачете у дерек"
А по тема - Навсякъде го има това. Защо никои не ревна като бат Венци всеки мач ревеше от съдията?
За тези отбори за които споменаваш Левски не е бил шампион същата година.А за Галатасарай знаем как в 10 мин. резултата беше 2:0 и турците спряха да се морят,както беше и с Блекбърн те водеха 1:3 и ви бяха отписали.А и нещо друго кажи ми последните 10 год. колко пъти ЦСКА е продължавала повече от Левски в Евро турнирите.освен последната заради това,че ЦСКА се включи по късно от Левски