Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ

Мнениеот Бижутера » 17 авг 2009 10:27

Аз се чудя защо Рабех още е в отбора?

Нека гледа видео на Герена докато му изтече договора,пък да видим после кой ще го купи :evil: :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: 4 ФЕНА НА ЛЕВСКИ ПРЕБИТИ НА ГАРА ЗАХАРНА ФАБРИКА

Мнениеот Бижутера » 17 авг 2009 10:28

с 10 срещу 4 и аз мога...но те са го правили и 15 срещу 1,тъй,че не е голяма изненада :twisted: :twisted:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Цачев наказа Литекс

Мнениеот Бижутера » 17 авг 2009 10:29

Той не е продаден,под наем е,и ако се представи добре ще си го върнем на Герена!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Re: 4 ФЕНА НА ЛЕВСКИ ПРЕБИТИ НА ГАРА ЗАХАРНА ФАБРИКА

Мнениеот monster1011 » 17 авг 2009 10:45

Бижутера написа:с 10 срещу 4 и аз мога...но те са го правили и 15 срещу 1,тъй,че не е голяма изненада :twisted: :twisted:

Явно е по правилни наши срещу по-неправилни, ама някой ден ще се оправим...

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Re: Тежката артилерия на ЕВРОВОАЙОРИТЕ вече даде залп!

Мнениеот pepino_po » 17 авг 2009 10:47

dunedanetz написа:Като я прочета тая фраза и ми иде да се гръмна. Абе хора, може ли да сте толкова зле - защо постоянно цитирате някви победи от преди 30 години бре??? Хубаво, айде да разделим нещата на два периода:
Период А - до 1990 година и Период Б - след 1990 година. ОК, признавам, че през период А вие имате много по-големи и авторитетни успехи в ЕКТ и това е неуспорим факт. Но през Период Б ние ви превъзхожваме в това отношение поне двойно. Защото 1/4 финал в УЕФА се достига с изиграването на минимум 10 мача, а през период А стигаш 1/2 финал с 5 мача. Ние си имаме нашите черни страници в новата история след 1990 година. Но и вие ги имате. МТК какъв отбор беха? Тулуза какъв отбор беха - предпоследния във Франция, когато играхте с тех. Галатасарай ви отнесе с 6-0 общ резултат, като предишната година ние за малко да ги отстраним. Униженията с Хайдук Кула и гол в поледната секунда - верно победа, ама срамна победа. Така че не ми разправяй глупости.
Айде да се усещаме малко, а? Иде ми да повърна като го чуя това - ние бихме Ливърпул преди 30 години. Евалата, големи сте, ТИТАНични направо. Полубогове. Евалата. А доколкото това, че не сте искали да играете в ШЛ щото сте били слаби - съжалявам ви за това. Ако чакате да станете силни поне колкото Динамо Киев, които почти всяка година са в лигата без малки изключения, то нали се сещаш, че само с БГ мачове нема как да станете толкова силни....

Абе те тия като тебе най -добре да се гръмнат.
Като си толкова запознат припомни ми до тоя 1/4 финал кой силен отбор отстранихте (и моля те не ми казвай Удинезе - предпоследни в Италия, или Артмедия - с 9 продадени титуляри след ШЛ. Влезнахте в ШЛ като отстранихте Киево, дето ги бяха събрали от плажовете и бяха на 5 тренировки преди мачовете с вас.
И моля ви ... историята е една - няма нова или стара история (това определение го чух от вашия феноменален собственик Бай Ганьо и вие се скъсвате да го повтаряте). Има само една история там си пише кой какво и кога е постигнал.
Неуспорим факт е, че по това време имахте толкова много късмет. Ако помислиш безпристрастно поне за момент ще видиш, че е така. Но аз съм сигурен, че няма да го направиш. Защото на теб и такива като теб не ви изнася. И другия път като решиш да се включиш в някоя тема прочети внимателно всички мнения.

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот asenkolev » 17 авг 2009 10:53

За тоя дето стреля с пушката - съд и присъда!!!

Въпреки тоя инцидент, мисля че мача мина спокойно. Доколкото спокойно може да мине този мач. От чисто футболно естество - мача беше 50-50! Левски играха по-добре първото полувреме, Миньор второто имаха много добри моменти. Левски разполага с по-класни играчи и това е нормално и то се видя. Тактиката на Антон Велков с дефанзивната игра обаче поизравни нещата! Малко случайно падна гола за Левски, но пък и Миньор нямаха сериозен удар във врата въпреки добрите атаки. Дузпата трябваше да се пребие, но може би съдята не посмя.
Феновете и на двата отбора се представиха зле. На Миньор агитака, явно трябва да мине повече време в А група, за да върне предишният си облик. Но на Левски агитката определено разочарова. Миналата година бяха много по добре. Голямо пеене целят мач, и то доста песни. Сега се чуваше предимно "Перник на кафево!" А и голям период от мача си траеха. За греста, сигурно не е приятно, но вие първи почнахте с "ремонтите"!!! Айде със здраве, хубаво е че мача беше в началото на сезона и имаше по разкрепостена игра.

И успех в сряда!!!!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 17 авг 2009 11:09

Идеята на поста ми беше, че вие парадирате с някакви успехи отпреди 30 години, които вече почват да избледняват, и младите ви привърженици, освен резултата нищо друго нито помнят, нито знаят, нито имат и представа. Прочели статистиката в някъв вестник - Цска победи Ливърпул преди 30 години, и айде вече влизат у форумите и почват да бълбукат. Аз съм щастлив, че този четвъртфинал го изживях лично и ще го помня винаги. Съперниците не ме интересуват. Слаби, силни, в криза, може и да сме имали късмет, и какво от това - още по-добре за нас :lol: :lol: Само плюете с тая прословута голова разлика 1-17, но разбира се пропускате факта в каква група бяхме и с какви съперници - във всяка друга група взимахме точки, в това може да си сигурен. Но както и да е. Стига сме спорили, няма да се разберем. За мен четвъртфинал в съвременния футбол е много по-стойностно отколкото полуфинал в ония времена, дето се стига полуфинал с 5-6 мача. Защото тия предварителни кръгове, тия коефициенти, поставени, непоставени отбори е точно с цел да се отсеят наште отбори от източна европа и по-бедните страни, та парите винаги да отива в отборите от Англия, Испания, Германия и другите привилигировани страни. За тебе е обратното. На 30 години веднъж да правите пробив, ама да си победил някой велик отбор. Щом така ви харесва - ок. Добре, нема проблем, само не бъди толкоз краен.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 17 авг 2009 11:21

Хайде сега един по-стар левскар да Ви каже момчета, как големия "евробоец ЦСКА" жънеше успехи в Европа.
Лесно с една партия зад гърба си!
В България гаранция за шампионска титла, всяка година.
Отборчета, като Ботев, Миньор, Берое и т.н. винаги правят на ЦСКА, полегнала Тодора.
Реално два или четири истински мача на ЦСКА.
Едната двойка мачове естествено срещу Левски и евентуално едва двойка срещу Локото или Славия.
За тях, пак естествено всички силни футболисти на тези тимове са запас, със специална заповед на Генщаба и лично на Добри Джуров.
Пълно обезглавяване на противника.
Ясни сте ми чорби такива!
И сега още я има тая инерция на полегнала е Тодора от няколко т.нар. чорбарски отборчета.
И понеже Вие сте свикнали така, мислите, че всички са като Вас, щом Левски бие, легнали са му, като на нас чорбарите.
Знаем се не от вчера, вече 30 години Ви гледам гадостите червени.
Ненавиждам, когато не признавате нищо, само щото е от Левски.
Добре, че има свестни и от Вас.
Опитайте се да гледате човешки, ако не можете обективно.
От кумова срама поне кажете едно успех, така както го казваме ние - става въпрос за България, това че сте поставени във Вашия поток го имате от нас.
Затова приказвам!!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 17 авг 2009 11:27

ivaka написа:Хайде сега един по-стар левскар да Ви каже момчета, как големия "евробоец ЦСКА" жънеше успехи в Европа.
Лесно с една партия зад гърба си!
В България гаранция за шампионска титла, всяка година.
Отборчета, като Ботев, Миньор, Берое и т.н. винаги правят на ЦСКА, полегнала Тодора.
Реално два или четири истински мача на ЦСКА.
Едната двойка мачове естествено срещу Левски и евентуално едва двойка срещу Локото или Славия.
За тях, пак естествено всички силни футболисти на тези тимове са запас, със специална заповед на Генщаба и лично на Добри Джуров.
Пълно обезглавяване на противника.
Ясни сте ми чорби такива!
И сега още я има тая инерция на полегнала е Тодора от няколко т.нар. чорбарски отборчета.
И понеже Вие сте свикнали така, мислите, че всички са като Вас, щом Левски бие, легнали са му, като на нас чорбарите.
Знаем се не от вчера, вече 30 години Ви гледам гадостите червени.
Ненавиждам, когато не признавате нищо, само щото е от Левски.
Добре, че има свестни и от Вас.
Опитайте се да гледате човешки, ако не можете обективно.
От кумова срама поне кажете едно успех, така както го казваме ние - става въпрос за България, това че сте поставени във Вашия поток го имате от нас.
Затова приказвам!!!

+1 Много точно мнение.
Изображение

Потребителски аватар
levski-viki
Контакти:

Мнениеот levski-viki » 17 авг 2009 11:29

А БЕ ХОРА ОСТАВЕТЕ ГИ ТИЯ ЧОРБАЛАНИ ТЕ СА ТЕЖКО БОЛНИ... ТО СИ ЛИЧИ ВЪВ ВЕЧНОТО ДЕРБИ ВИНАГИ СМЕ ГИ БИЛИ КАТО МАЧЕ В ДИЕРК (КАКТО КАЗВАШЕ ДЯДО МИ :) :) ) ТАКА ,ЧЕ ДА СИ ЗАВИЖДАТ ...И ДА СЛАГАТ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА :geek:

Върни се в “Архив”