Нека гледа видео на Герена докато му изтече договора,пък да видим после кой ще го купи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:с 10 срещу 4 и аз мога...но те са го правили и 15 срещу 1,тъй,че не е голяма изненада![]()
dunedanetz написа:Като я прочета тая фраза и ми иде да се гръмна. Абе хора, може ли да сте толкова зле - защо постоянно цитирате някви победи от преди 30 години бре??? Хубаво, айде да разделим нещата на два периода:
Период А - до 1990 година и Период Б - след 1990 година. ОК, признавам, че през период А вие имате много по-големи и авторитетни успехи в ЕКТ и това е неуспорим факт. Но през Период Б ние ви превъзхожваме в това отношение поне двойно. Защото 1/4 финал в УЕФА се достига с изиграването на минимум 10 мача, а през период А стигаш 1/2 финал с 5 мача. Ние си имаме нашите черни страници в новата история след 1990 година. Но и вие ги имате. МТК какъв отбор беха? Тулуза какъв отбор беха - предпоследния във Франция, когато играхте с тех. Галатасарай ви отнесе с 6-0 общ резултат, като предишната година ние за малко да ги отстраним. Униженията с Хайдук Кула и гол в поледната секунда - верно победа, ама срамна победа. Така че не ми разправяй глупости.
Айде да се усещаме малко, а? Иде ми да повърна като го чуя това - ние бихме Ливърпул преди 30 години. Евалата, големи сте, ТИТАНични направо. Полубогове. Евалата. А доколкото това, че не сте искали да играете в ШЛ щото сте били слаби - съжалявам ви за това. Ако чакате да станете силни поне колкото Динамо Киев, които почти всяка година са в лигата без малки изключения, то нали се сещаш, че само с БГ мачове нема как да станете толкова силни....
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
ivaka написа:Хайде сега един по-стар левскар да Ви каже момчета, как големия "евробоец ЦСКА" жънеше успехи в Европа.
Лесно с една партия зад гърба си!
В България гаранция за шампионска титла, всяка година.
Отборчета, като Ботев, Миньор, Берое и т.н. винаги правят на ЦСКА, полегнала Тодора.
Реално два или четири истински мача на ЦСКА.
Едната двойка мачове естествено срещу Левски и евентуално едва двойка срещу Локото или Славия.
За тях, пак естествено всички силни футболисти на тези тимове са запас, със специална заповед на Генщаба и лично на Добри Джуров.
Пълно обезглавяване на противника.
Ясни сте ми чорби такива!
И сега още я има тая инерция на полегнала е Тодора от няколко т.нар. чорбарски отборчета.
И понеже Вие сте свикнали така, мислите, че всички са като Вас, щом Левски бие, легнали са му, като на нас чорбарите.
Знаем се не от вчера, вече 30 години Ви гледам гадостите червени.
Ненавиждам, когато не признавате нищо, само щото е от Левски.
Добре, че има свестни и от Вас.
Опитайте се да гледате човешки, ако не можете обективно.
От кумова срама поне кажете едно успех, така както го казваме ние - става въпрос за България, това че сте поставени във Вашия поток го имате от нас.
Затова приказвам!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта