Хитът в Шампионската лига прати хора за Шаешу
Пратеници на кипърския АПОЕЛ (Никозия) ще гледат играта на новата звезда на Черноморец Аатиф Шаешу по време на днешния мач с “Ботев” (Враца). Двамата емисари на четвъртфиналиста в Шампионската лига от вчера са в Бургас, информира “Меридиан Мач”.
Шаешу е сред най-актуалните чужденци в “А” група през тази пролет. Той прави силно впечатление с изявите си. Цената на играча е поне 600 000 евро. Кипърците са наясно с исканата от “акулите” сума. Те са дали да се разбере, че тя не е проблем за тях, стига да харесат Шаешу.
Интерес към френския футболист на Черноморец не липсва. Анталияспор също иска играча с марокански корени, а се говори, че и “Левски” не е безразличен към качествата му.
Медиите за Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Медиите за Черноморец
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
cena62 написа:Хитът в Шампионската лига прати хора за Шаешу
Пратеници на кипърския АПОЕЛ (Никозия) ще гледат играта на новата звезда на Черноморец Аатиф Шаешу по време на днешния мач с “Ботев” (Враца). Двамата емисари на четвъртфиналиста в Шампионската лига от вчера са в Бургас, информира “Меридиан Мач”.
Шаешу е сред най-актуалните чужденци в “А” група през тази пролет. Той прави силно впечатление с изявите си. Цената на играча е поне 600 000 евро. Кипърците са наясно с исканата от “акулите” сума. Те са дали да се разбере, че тя не е проблем за тях, стига да харесат Шаешу.
Интерес към френския футболист на Черноморец не липсва. Анталияспор също иска играча с марокански корени, а се говори, че и “Левски” не е безразличен към качествата му.
Калпазанчо, тия да не са твойте хора, дет са напивахте снощи в "Хепи"

Не го продаваме още

[center]
[/center]

-
- Контакти:
Пожелахте да говори: Димитър Димитров - Херо
http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/v ... _Hero.html
http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/v ... _Hero.html
- hristo1306
- Контакти:
Благодаря и аз ! Гледах го с огромен интерес / ако бъда честен и сълзи пророних / Но Херо е най - големия ! Дано сбъдне мечтите си - медал и участие в ЕТ с "Черноморец". От все сърце му го желая, а това ще бъде и радост за Бургас ! За синия е за зеления - за целия Бургас !
hristo1306 написа:Благодаря и аз ! Гледах го с огромен интерес / ако бъда честен и сълзи пророних / Но Херо е най - големия ! Дано сбъдне мечтите си - медал и участие в ЕТ с "Черноморец". От все сърце му го желая, а това ще бъде и радост за Бургас ! За синия е за зеления - за целия Бургас !
Само че той сподели преди няколко месеца мечтата - да стане шампион с Черноморец! Засега му се изплъзва

[center]
[/center]

Ами аз пък не искам нафтекс да влезе в А група . Да си стоят там където са следващите 53 години !
El greco написа:Ами аз пък не искам нафтекс да влезе в А група . Да си стоят там където са следващите 53 години !
Айде пак

[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
El greco написа:Ами аз пък не искам нафтекс да влезе в А група . Да си стоят там където са следващите 53 години !
Ми ... аз те подкрепям напълно . Имайки предвид , че сегашния Черноморец Поморие на практика е Нафтекс

Дори и от "Б" група да изпаднат

Петьо ,аз не мразя никой , нямам ли право да кажа какво мисля ??? Все пак сме свободни хора . Както виждаш не използвам никакви определения и епитети по - ничии адрес .
Без да съм някакъв пророк ще кажа ,че ще влязат Етър и Ботев . Нафтата нямат нито игрови , нито финансов потенциал . А и чувам , вече от второ място , че шефовете им не искат .
Без да съм някакъв пророк ще кажа ,че ще влязат Етър и Ботев . Нафтата нямат нито игрови , нито финансов потенциал . А и чувам , вече от второ място , че шефовете им не искат .