Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот cena62 » 22 апр 2012 11:26

Хитът в Шампионската лига прати хора за Шаешу

Пратеници на кипърския АПОЕЛ (Никозия) ще гледат играта на новата звезда на Черноморец Аатиф Шаешу по време на днешния мач с “Ботев” (Враца). Двамата емисари на четвъртфиналиста в Шампионската лига от вчера са в Бургас, информира “Меридиан Мач”.

Шаешу е сред най-актуалните чужденци в “А” група през тази пролет. Той прави силно впечатление с изявите си. Цената на играча е поне 600 000 евро. Кипърците са наясно с исканата от “акулите” сума. Те са дали да се разбере, че тя не е проблем за тях, стига да харесат Шаешу.

Интерес към френския футболист на Черноморец не липсва. Анталияспор също иска играча с марокански корени, а се говори, че и “Левски” не е безразличен към качествата му.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 апр 2012 11:29

cena62 написа:
Хитът в Шампионската лига прати хора за Шаешу

Пратеници на кипърския АПОЕЛ (Никозия) ще гледат играта на новата звезда на Черноморец Аатиф Шаешу по време на днешния мач с “Ботев” (Враца). Двамата емисари на четвъртфиналиста в Шампионската лига от вчера са в Бургас, информира “Меридиан Мач”.

Шаешу е сред най-актуалните чужденци в “А” група през тази пролет. Той прави силно впечатление с изявите си. Цената на играча е поне 600 000 евро. Кипърците са наясно с исканата от “акулите” сума. Те са дали да се разбере, че тя не е проблем за тях, стига да харесат Шаешу.

Интерес към френския футболист на Черноморец не липсва. Анталияспор също иска играча с марокански корени, а се говори, че и “Левски” не е безразличен към качествата му.

Калпазанчо, тия да не са твойте хора, дет са напивахте снощи в "Хепи" :o Я веднага да им биеш дузпата!!! :o
Не го продаваме още :twisted:
[center]Изображение[/center]

NEFTOCHIMIC1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIC1962 » 22 апр 2012 22:33

Пожелахте да говори: Димитър Димитров - Херо
http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/v ... _Hero.html

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 апр 2012 22:52

Благодаря ти нафта!
Гледам и се кефя :P

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 22 апр 2012 23:17

Благодаря и аз ! Гледах го с огромен интерес / ако бъда честен и сълзи пророних / Но Херо е най - големия ! Дано сбъдне мечтите си - медал и участие в ЕТ с "Черноморец". От все сърце му го желая, а това ще бъде и радост за Бургас ! За синия е за зеления - за целия Бургас !

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 00:14

hristo1306 написа:Благодаря и аз ! Гледах го с огромен интерес / ако бъда честен и сълзи пророних / Но Херо е най - големия ! Дано сбъдне мечтите си - медал и участие в ЕТ с "Черноморец". От все сърце му го желая, а това ще бъде и радост за Бургас ! За синия е за зеления - за целия Бургас !

Само че той сподели преди няколко месеца мечтата - да стане шампион с Черноморец! Засега му се изплъзва :(

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 23 апр 2012 00:15

Ами аз пък не искам нафтекс да влезе в А група . Да си стоят там където са следващите 53 години !

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 00:19

El greco написа:Ами аз пък не искам нафтекс да влезе в А група . Да си стоят там където са следващите 53 години !

Айде пак :o :o :o Сякаш нещо зависи от теб.... Радвай се на победата бе Коце! Стига с тая злоба ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 апр 2012 00:21

El greco написа:Ами аз пък не искам нафтекс да влезе в А група . Да си стоят там където са следващите 53 години !

Ми ... аз те подкрепям напълно . Имайки предвид , че сегашния Черноморец Поморие на практика е Нафтекс ;)
Дори и от "Б" група да изпаднат :mrgreen:

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 23 апр 2012 00:37

Петьо ,аз не мразя никой , нямам ли право да кажа какво мисля ??? Все пак сме свободни хора . Както виждаш не използвам никакви определения и епитети по - ничии адрес .
Без да съм някакъв пророк ще кажа ,че ще влязат Етър и Ботев . Нафтата нямат нито игрови , нито финансов потенциал . А и чувам , вече от второ място , че шефовете им не искат .

Върни се в “Черноморец”