Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Мнениеот Dzheff » 22 апр 2012 22:17

leoric написа:То щото играта е наред, затова е тая безпомощност във всичките й аспекти. И у кого е вината, ако не в идола ти? В комоли? В Хенри? В кого? Или да се сменят собственици, директори, играчи, само легендарният да не се пипа, защото вината никога не е негова, а на всички около него. И ако кажеш, че тази игра ти напомня на играта при Рой Еванс... :oops: Изпълнителите са на много, ама много по-ниско ниво от тогавашните. Искаш да кажеш, че Керъл, Даунинг,Хендерсън,Адам,Спиъринг играят като Фаулър, Макманамън, Барнс, Колимор... смешно е, а и е жалко, че изобщо ги сравняваш.

да, смятам че играта е на онова ниво, въпреки че класата на изпълнителите е по-ниска. и това че е компенсирана разликата в класата на индивидуалностите, за да бъде отбора като цяло на същото ниво е благодарение на мениджъра. така смятам и затова го подкрепям... а вие си стискайте палци да падаме, че да го изгонят...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 апр 2012 22:23

1.къде виждаш последователност в отбора,със какво той е израстнал в сравнение от минали години и откъде си сигурен,че следващия сезон ще бъде по-силен от сегашния?

ясно е че след промените в собствеността, директорското тяло, мениджъра и самия състав се очертава една ясна стратегия за развитие на отбора - подмладяване на състава, развитие на школата и работа основно с млади и талантливи играчи, с които да гоним успехи в английската и европейската сцена. мисля че всичко което става в клуба в последната година потвърждава тази тенденция - тава се нарича последователна работа. в момента отбора играе много по-правилно тактически, с много по-ясен стил и много по-привлекателно (особено за хората, които харесват английския футбол като мен) от времето на Улие, Рафа и Ходжсън. нормално е когато се работи последователно без особени сътресения да има градация в резултатите и затова смятам че другия сезон би бил по-успешен с настоящия отколкото с нов мениджър, който ще трябва отново да прави промени и да тръгва от нулата...

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 22 апр 2012 22:33

Dzheff написа:
leoric написа:То щото играта е наред, затова е тая безпомощност във всичките й аспекти. И у кого е вината, ако не в идола ти? В комоли? В Хенри? В кого? Или да се сменят собственици, директори, играчи, само легендарният да не се пипа, защото вината никога не е негова, а на всички около него. И ако кажеш, че тази игра ти напомня на играта при Рой Еванс... :oops: Изпълнителите са на много, ама много по-ниско ниво от тогавашните. Искаш да кажеш, че Керъл, Даунинг,Хендерсън,Адам,Спиъринг играят като Фаулър, Макманамън, Барнс, Колимор... смешно е, а и е жалко, че изобщо ги сравняваш.

да, смятам че играта е на онова ниво, въпреки че класата на изпълнителите е по-ниска. и това че е компенсирана разликата в класата на индивидуалностите, за да бъде отбора като цяло на същото ниво е благодарение на мениджъра. така смятам и затова го подкрепям... а вие си стискайте палци да падаме, че да го изгонят...

Къде съм написал, че искам Ливърпул да пада, за да изгонят легендата? Цитирай някъде, защото аз такова нещо не съм казвал и мога да те уверя, че никога няма да стане, защото за мен Ливърпул е над всеки и всичко, над легенди, над собственици, над треньори, над ВСИЧКИ и НИКОГА няма да искам да пада, за да дойде тоя или оня. Слагаш ми думи в устата, което и показва колко аргументирано се изказваш за всичко. Това, че искам оставка на легендата, не значи, че искам Ливърпул да губи, за да стане това. Нямам против да си стои, но отборът да върви напред, нещо което не се случва. Играем като при Рой, ама не Еванс, а Ходжсън, доказателство, за което са последните 22 мача на легендарния и 22-та мача на Рой. Точките, спечелени и от двамата са РАВНИ, с малката разлика, че мисира нямаше 130 млн. за селекция и подкрепата на собствениците. Живееш в огромна, ама огромна заблуда и ще го проумееш в момента, в който сменят легендата с някой нормален тренер, който си разбира от работата. Дано само не е твърде късно...

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 апр 2012 22:43

leoric написа:
Dzheff написа:

Къде съм написал, че искам Ливърпул да пада, за да изгонят легендата? Цитирай някъде, защото аз такова нещо не съм казвал и мога да те уверя, че никога няма да стане, защото за мен Ливърпул е над всеки и всичко, над легенди, над собственици, над треньори, над ВСИЧКИ и НИКОГА няма да искам да пада, за да дойде тоя или оня. Слагаш ми думи в устата, което и показва колко аргументирано се изказваш за всичко. Това, че искам оставка на легендата, не значи, че искам Ливърпул да губи, за да стане това. Нямам против да си стои, но отборът да върви напред, нещо което не се случва. Играем като при Рой, ама не Еванс, а Ходжсън, доказателство, за което са последните 22 мача на легендарния и 22-та мача на Рой. Точките, спечелени и от двамата са РАВНИ, с малката разлика, че мисира нямаше 130 млн. за селекция и подкрепата на собствениците. Живееш в огромна, ама огромна заблуда и ще го проумееш в момента, в който сменят легендата с някой нормален тренер, който си разбира от работата. Дано само не е твърде късно...

извини ме ако точно ти не си казал подобно нещо, че искаш да падаме за да уволнят Кени, но да кажем 90% от хората които се изказват против него тук поне веднъж се написали подобен бисер тук. зная че не е хубаво да се поставят хората под един знаменател и затова ти се извинявам че съм те приравнил с останалите. и друг път съм казвал че статистиката служи само и единствено, за да докаже нечия тези и за нищо друго. ето и пример за тези които имат фейсбук: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater. от тази снимка и посочената статистика ясно се вижда, че Кени има най-добър старт от мениджърите в последните 20 години :) Колкото тези има статистиката винаги ще може да послужи за тяхното доказване стига човек да знае как да я използва ;)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 22 апр 2012 22:45

Абе не знам каква е статистиката му за най-добър старт, ама сме на път да направим НАЙ-ЛОШИЯТ СИ СЕЗОН ПРЕЗ ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ!

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 апр 2012 22:47

liverpool96 написа:Абе не знам каква е статистиката му за най-добър старт, ама сме на път да направим НАЙ-ЛОШИЯТ СИ СЕЗОН ПРЕЗ ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ!

този виц къде го научи :lol: ако спечелим ФА къп единствените ни по-успешни сезони в последните 10 години ще бъдат 2000/2001 и 2004/2005 ;)

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 22 апр 2012 22:49

С това съм напълно съгласен. Статистиката е най-безсмисленото нещо в спорта, служеща само и единствено за заблуда. Според някои статистики, може Хендерсън да изглежда по-голям от Шави и Иниеста, но на практика не е така.Извинявай и ако съм те засегнал лично, но просто така ги виждам нещата и съм сигурен за себе си, че съм прав, както и ти за теб.

А и, между другото, Хенри си сърба попарата от тая простотия с Мънибола, защото най-скъпият му играч в Бостън, купен по статистики, е пълен провал, както нашите хубавци.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 апр 2012 22:57

leoric написа:С това съм напълно съгласен. Статистиката е най-безсмисленото нещо в спорта, служеща само и единствено за заблуда. Според някои статистики, може Хендерсън да изглежда по-голям от Шави и Иниеста, но на практика не е така.Извинявай и ако съм те засегнал лично, но просто така ги виждам нещата и съм сигурен за себе си, че съм прав, както и ти за теб.

А и, между другото, Хенри си сърба попарата от тая простотия с Мънибола, защото най-скъпият му играч в Бостън, купен по статистики, е пълен провал, както нашите хубавци.

нямаш грижи :) нормално е когато нещата не вървят така както ги искаме всички да сме малко по-чувствителни и когато видим, че някой противоречи на вижданията ни за изход от ситуацията винаги има риск човек да каже нещо което няма да се хареса на другия. аз затова и не ги взимам лично и надълбоко тези приказки и дано и се надявам че по-голямата част от събеседниците ми тук да сте така :) не зная дали е политика на собствениците или беше начин на работа на Комоли, но фактите говорят че трансферите не бяха блестящи и това до голяма степен определя и по-слабите ни резултати във ВЛ от очакваното. аз и затова все още съм на тръни дали ще има нов директор на мястото на Комоли и кой ще е той - това до голяма степен ще определи и дали ще има подобрение в състава. Защото колкото и да ме бъзикате много хора тук че обвинявам всички но не и Кени, аз продължавам да твърдя че Комоли много пречеше на работата на Кени и ако другия сезон има човек който да му помага, а не да пречи може би ще видим нещо доста по-различно. Дали ще е така времето ще покаже, но задължително трябва да се пробва този вариант...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 апр 2012 22:59

Dzheff написа:първа поява на Ливърпул на Уембли след 16 години, първи трофей след 6 години, първи финал след 5 години.... нека да казваме пълната истина нали така ;)

Ами,като сме тръгнали да казваме "истината",да я кажем докрай!Тази "поява" и този "трофей" се дължат на факта,че отборите,които се борят за истинските трофеи(я титлата,я ШЛ,я зона ШЛ) рано-рано пуснаха резервите и се "оттеглиха" от смешния турнир за Купата на Лигата!Нали така?
Купата на Лигата може да бъде утеха само за лузъри.Нищо повече!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 апр 2012 23:00

Dzheff написа:. в момента отбора играе много по-правилно тактически, с много по-ясен стил и много по-привлекателно

ако играехме по-правилно тактически, днес нямаше да загубим...но уви, някои хора като Глен Джонсън не винаги играят по-правилно тактически, или пък просто не могат да играят по-правилно тактически Ице :)

Върни се в “Ливърпул”