Dzheff написа:leoric написа:То щото играта е наред, затова е тая безпомощност във всичките й аспекти. И у кого е вината, ако не в идола ти? В комоли? В Хенри? В кого? Или да се сменят собственици, директори, играчи, само легендарният да не се пипа, защото вината никога не е негова, а на всички около него. И ако кажеш, че тази игра ти напомня на играта при Рой Еванс...

Изпълнителите са на много, ама много по-ниско ниво от тогавашните. Искаш да кажеш, че Керъл, Даунинг,Хендерсън,Адам,Спиъринг играят като Фаулър, Макманамън, Барнс, Колимор... смешно е, а и е жалко, че изобщо ги сравняваш.
да, смятам че играта е на онова ниво, въпреки че класата на изпълнителите е по-ниска. и това че е компенсирана разликата в класата на индивидуалностите, за да бъде отбора като цяло на същото ниво е благодарение на мениджъра. така смятам и затова го подкрепям... а вие си стискайте палци да падаме, че да го изгонят...
Къде съм написал, че искам Ливърпул да пада, за да изгонят легендата? Цитирай някъде, защото аз такова нещо не съм казвал и мога да те уверя, че никога няма да стане, защото за мен Ливърпул е над всеки и всичко, над легенди, над собственици, над треньори, над ВСИЧКИ и НИКОГА няма да искам да пада, за да дойде тоя или оня. Слагаш ми думи в устата, което и показва колко аргументирано се изказваш за всичко. Това, че искам оставка на легендата, не значи, че искам Ливърпул да губи, за да стане това. Нямам против да си стои, но отборът да върви напред, нещо което не се случва. Играем като при Рой, ама не Еванс, а Ходжсън, доказателство, за което са последните 22 мача на легендарния и 22-та мача на Рой. Точките, спечелени и от двамата са РАВНИ, с малката разлика, че мисира нямаше 130 млн. за селекция и подкрепата на собствениците. Живееш в огромна, ама огромна заблуда и ще го проумееш в момента, в който сменят легендата с някой нормален тренер, който си разбира от работата. Дано само не е твърде късно...