Трябва ли да бъде наказан Миньор???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

stefst
Контакти:

Re: МИНЬОР ИЗЛИЗА С ЮНОШИТЕ - ПОТВЪРДЕНО!!!

Мнениеот stefst » 18 апр 2012 12:23

v.r.s. написа:
kokorz написа:http://www.pernikmedia.net/bg/articles/category5/article3420.html

Тук пише точно обратното !

Тогава от ръководството да излезнат с официална информация, защото навсякъде пише, че ще играем с юношите, а това ще накара много хора да не отидем на стадиона.
Защото не стига безумието да не се изиграе през почивните кръга, а ще е в работен и евентуалното излизане с юношите ще е допълнителна причина хората да нямат желание да отидат на стадиона и гледат цирк.

А може би това искат!!
За 30 години такава пародия не съм виждал

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Миньор излиза с юношите срещу Лудогорец - ПОТВЪРДЕНО!!!

Мнениеот mistreated » 18 апр 2012 12:37

sslevski написа:Прост отговор,защото ги сееш навсякъде.

Кое по-точно е глупост в моето изказване по темата? Би ли се конкретизирал, защото като гледам глупостите ги "сееш" само ти!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 18 апр 2012 12:59

dreben23 написа:Никога не...

Ах,Стойчо колко жалко е да си чорбар...Все някой ви пречи Стойчо,все синьото БФС,все има директиви Стойчо,как едва ли не Уефа и Фифа искат да ви закрият,как отбори като Пирин,Вихрен,Ботев Пловдив,Сливен,Черноморец (Бс) си чакат задълженията от вас и гният по долните дивизии,как за употреба на допинг ви дават смешни наказания по 3 месеца,половината от които фактичтески не се играе футбол,как се уреждат мачове и се правят Казански афери,как феновете ви са дрогирани наркомани,а стадиона ви прилича на кочина,как авторитетни задокеански списания ви обявяват за абсолютно нефункциониращ клуб,как обиждахте един от най - големите си футболисти Бербатов и как го зачеркнахте след само 1 мач загубен в последните минути,как крадете чужди юноши и едва ли не ги представяте за свои открития,как живеете с някакви измислени полуфинали преди повече от 30 години,да не говорим,че злобата която бълват половината ви фенове е толкова гнусна спрямо отбора на Левски и то тя е толкова непредизвикана и безпричинна,как най-големия ви гуру е ГА (без коментар)...ах,колко жалко е да си чорбар :!:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 апр 2012 13:02

eelche написа:

Ах,Стойчо колко жалко е да си чорбар...Все някой ви пречи Стойчо,все синьото БФС,все има директиви Стойчо,как едва ли не Уефа и Фифа искат да ви закрият,как отбори като Пирин,Вихрен,Ботев Пловдив,Сливен,Черноморец (Бс) си чакат задълженията от вас и гният по долните дивизии,как за употреба на допинг ви дават смешни наказания по 3 месеца,половината от които фактичтески не се играе футбол,как се уреждат мачове и се правят Казански афери,как феновете ви са дрогирани наркомани,а стадиона ви прилича на кочина,как авторитетни задокеански списания ви обявяват за абсолютно нефункциониращ клуб,как обиждахте един от най - големите си футболисти Бербатов и как го зачеркнахте след само 1 мач загубен в последните минути,как крадете чужди юноши и едва ли не ги представяте за свои открития,как живеете с някакви измислени полуфинали преди повече от 30 години,да не говорим,че злобата която бълват половината ви фенове е толкова гнусна спрямо отбора на Левски и то тя е толкова непредизвикана и безпричинна,как най-големия ви гуру е ГА (без коментар)...ах,колко жалко е да си чорбар :!:

[offtopic]Баща ти е бил дрогиран наркоман, докато те е правил![/offtopic]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 18 апр 2012 13:24

eelche написа:

Имаш някакви писания за злоба и бла бла бла бла...... сам се ИЗАКА на писанието си :lol: :lol: :lol:
Радвам се, че има такива от противниковия лагер, поне да ми припомнят защо съм избрал тази съдба .....

Потребителски аватар
slays
Контакти:

Мнениеот slays » 18 апр 2012 13:30

mistreated написа:
slays написа:.

Като си тръгнал да даваш оценки на отбора ни, поне да си беше направил труда да погледнеш програмата ни. Мач с Черноморец нямаме, просто защото вече го изиграхме!
Дали сме по-слаби от Литекс и Черноморец не знам, ние все още не сме губили точки от Миньор, Берое и Локо Пд!
Какво значи "100% няма да вземете 3 точки от мача с Левски", вие се имате за някаква суперсила в момента ли? Видяхме ви в последните 4 кръга какво представлявате, днес също ще е интересно какво ще покажете срещу Херо.

По темата: Абсолютна простотия е излизането с юноши, но то кое ли не е в нашия футбол. Поне да не бяха излезнали на терена, като искат да протестират. Защо трябва да се подиграват с децата си?

Първо аз съм от Пловдив и съм от Локо Пловдив. Второ вярно е, че не съм гледал програмата ви, просто си написах мнението като страничен наблюдател, без да целя да се заяждам. Според мен в момента като качества и потенциал ЦСКА отстъпва и на Лудогорец и на Ч-ц. Просто ме дразни защо ревете толкова, ако Миньоро имаха мач с Ч. море или Славия примерно тази тема изобщо нямаше да съществува. Свиркайте си, играйте си, пък каквото стане, стига с тия директиви, заговори и т.н. Ако ЦСКА заслужи да стане шампион ще стане, няма никой толкова да ви попречи, добре го казаха преди мен от вас зависи, ако имате само победи нататък нищо не ви бърка, ама както казах като страничен наблюдател няма да имате само победи. А смятам, че няма да биете Левски, защото на тях тоя мач им осмисля сезона, дори и да не се класират за Европа срещу вас победа ще омилостиви феновете, така че ще ви се хвърлят на кръв.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 апр 2012 13:46

eelche написа:

Знаеш ли кое ще е най-жалкото, понеже повдигна въпроса- да се класирате за евротурнирите тая година! :mrgreen:

Темата е вече безсмислена, настоявам да бъде изтрита, докато не съм напсувал някого! ;) Да ви таковам в неграмотниците, не знаете къде се слага една запетая дори, камо ли някой препинателен знак или определителен член, а нямате срам да се излагате! Аман от хлапетии! :lol: А после защо се дрогирали и не знам си какво, ами възпитай го малко, драги родителю, как да се изразява в обществото, как да води спор дори! Бийте се, трепете се за някакви измислени каузи. Аз ви оставям и ще чакам с нетърпение цирка, който предстои!

Все се надявам разумът да надделее и от Миньор да не направят тази глупост, защото един мач обезсмисля целия сезон за доста отбори, но вие си знаете най-добре каква е вашата кауза. На всичко отгоре никъде не съм наблягал, че темата се касае за този мач, ама колкото и да ви го повтаря човек- няма смисъл... ;) Жалко, че феновете на футбола днес ще изпитат голяма горчилка, която ще остане завинаги там някъде в гърлото, аз вече съм го изпитвал, иначе нямаше да ви пиша подобни глупости, просто ми писна да следя всяка година първеснтвото и да гледам простотии по терена, а и най-вече извън него - омръзна ми да вадят агитки с палки и ритници, омръзна ми да се пише и чете кой на кого счупил главата или клубния автобус и какво ли още не, кое момиче или момче е било убито, докато гледа любимия си отбор, кой съдия бил осакатен от нечии мутренски гардове, кой футболист си извадил атрибута пред обществото, кой кмет не може да осигури една линейка за мач (смешна работа), а се бият после в гърдите какво били направили; какво сте направили- опозорихте името на клуба и своето собствено име.

Приятен ден, наслаждавайте се на купона! Само се чудя защо ли само от гонг си затраяха за новината?! Нито дума по въпроса не обелват! ;)
Последна промяна от dreben23 на 18 апр 2012 13:48, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 апр 2012 13:47

slays написа:Първо аз съм от Пловдив и съм от Локо Пловдив. Второ вярно е, че не съм гледал програмата ви, просто си написах мнението като страничен наблюдател, без да целя да се заяждам. Според мен в момента като качества и потенциал ЦСКА отстъпва и на Лудогорец и на Ч-ц. Просто ме дразни защо ревете толкова, ако Миньоро имаха мач с Ч. море или Славия примерно тази тема изобщо нямаше да съществува. Свиркайте си, играйте си, пък каквото стане, стига с тия директиви, заговори и т.н. Ако ЦСКА заслужи да стане шампион ще стане, няма никой толкова да ви попречи, добре го казаха преди мен от вас зависи, ако имате само победи нататък нищо не ви бърка, ама както казах като страничен наблюдател няма да имате само победи. А смятам, че няма да биете Левски, защото на тях тоя мач им осмисля сезона, дори и да не се класират за Европа срещу вас победа ще омилостиви феновете, така че ще ви се хвърлят на кръв.

Не мисля, че има фен на ЦСКА в момента, който да си мисли, че ще спечелим всички мачове до края. Никъде не съм и прочел такова мнение. Точки ще губим, но това не значи, че няма да станем шампиони. Другите също ще губят, а и имаме преднина от 6 точки все още.
Със сигурност играем по-лошо от Лудогорец и Черноморец и за това има обективни причини. Но във футбола много, ама много често не печелят тези, които играят по-добре.
Каква ти е файдата, че играеш добре и биеш Левски и ЦСКА, като после губиш точки от Берое и Миньор?
Естествено е да реагираме точно за този конкретен мач, при положение, че в него единият участник е основния ни конкурент за титлата. Какво ненормално виждаш в това?

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 18 апр 2012 13:52

dreben23 написа:
eelche написа:

Знаеш ли кое ще е най-жалкото, понеже повдигна въпроса- да се класирате за евротурнирите тая година! :mrgreen:

Радвам се,че не отричаш написаното от мене и сме на 1 мнение по тезите,които съм изказал.Относно класирането на Левски за евротурнирите, прав си може и да ги пропуснем,но по - добре отколкото ново ранно отпадане.Ние може да пропуснем ЕКТ тази година,но ВИЕ СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ВЗЕМЕТЕ ВЕЧНОТО ДЕРБИ,а ако мачовете се играят и до края и титлата :mrgreen:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 18 апр 2012 14:33

eelche написа:Радвам се,че не отричаш написаното от мене и сме на 1 мнение по тезите,които съм изказал.Относно класирането на Левски за евротурнирите, прав си може и да ги пропуснем,но по - добре отколкото ново ранно отпадане.Ние може да пропуснем ЕКТ тази година,но ВИЕ СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ВЗЕМЕТЕ ВЕЧНОТО ДЕРБИ,а ако мачовете се играят и до края и титлата :mrgreen:

Имаше едно заяждане преди години..... "левски в Европа, ЦСКА с Родопа"!
Давам ти задача да започнеш да мислиш за нов рефрен за феновете !!!! Продължаваш да мислиш за мачовете на ЦСКА , но тези на конкурентите, които си ги взимат с бой над юноши , няма значение .

Едните черпят с миди , другите с вафли Винкел , абе простотия до шия!

Върни се в “Миньор”