eelche написа:dreben23 написа:Никога не...
Ах,Стойчо колко жалко е да си чорбар...Все някой ви пречи Стойчо,все синьото БФС,все има директиви Стойчо,как едва ли не Уефа и Фифа искат да ви закрият,как отбори като Пирин,Вихрен,Ботев Пловдив,Сливен,Черноморец (Бс) си чакат задълженията от вас и гният по долните дивизии,как за употреба на допинг ви дават смешни наказания по 3 месеца,половината от които фактичтески не се играе футбол,как се уреждат мачове и се правят Казански афери,как феновете ви са дрогирани наркомани,а стадиона ви прилича на кочина,как авторитетни задокеански списания ви обявяват за абсолютно нефункциониращ клуб,как обиждахте един от най - големите си футболисти Бербатов и как го зачеркнахте след само 1 мач загубен в последните минути,как крадете чужди юноши и едва ли не ги представяте за свои открития,как живеете с някакви измислени полуфинали преди повече от 30 години,да не говорим,че злобата която бълват половината ви фенове е толкова гнусна спрямо отбора на Левски и то тя е толкова непредизвикана и безпричинна,как най-големия ви гуру е ГА (без коментар)...ах,колко жалко е да си чорбар

Знаеш ли кое ще е най-жалкото, понеже повдигна въпроса- да се класирате за евротурнирите тая година!
Темата е вече безсмислена, настоявам да бъде изтрита, докато не съм напсувал някого!

Да ви таковам в неграмотниците, не знаете къде се слага една запетая дори, камо ли някой препинателен знак или определителен член, а нямате срам да се излагате! Аман от хлапетии!

А после защо се дрогирали и не знам си какво, ами възпитай го малко, драги родителю, как да се изразява в обществото, как да води спор дори! Бийте се, трепете се за някакви измислени каузи. Аз ви оставям и ще чакам с нетърпение цирка, който предстои!
Все се надявам разумът да надделее и от Миньор да не направят тази глупост, защото един мач обезсмисля целия сезон за доста отбори, но вие си знаете най-добре каква е вашата кауза. На всичко отгоре никъде не съм наблягал, че темата се касае за този мач, ама колкото и да ви го повтаря човек- няма смисъл...

Жалко, че феновете на футбола днес ще изпитат голяма горчилка, която ще остане завинаги там някъде в гърлото, аз вече съм го изпитвал, иначе нямаше да ви пиша подобни глупости, просто ми писна да следя всяка година първеснтвото и да гледам простотии по терена, а и най-вече извън него - омръзна ми да вадят агитки с палки и ритници, омръзна ми да се пише и чете кой на кого счупил главата или клубния автобус и какво ли още не, кое момиче или момче е било убито, докато гледа любимия си отбор, кой съдия бил осакатен от нечии мутренски гардове, кой футболист си извадил атрибута пред обществото, кой кмет не може да осигури една линейка за мач (смешна работа), а се бият после в гърдите какво били направили; какво сте направили- опозорихте името на клуба и своето собствено име.
Приятен ден, наслаждавайте се на купона! Само се чудя защо ли само от гонг си затраяха за новината?! Нито дума по въпроса не обелват!