Искам догодина да видя Юнайтед така:
Де Хея
Джоунс Видич Евра
Скоулс Гигс/Карик
Валенсия Кагава/Гьотце Йънг/Нани
Рууни Фалкао
Кой ще наследи номер 9 в Манчестър Юнайтед?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: Кой ще наследи номер 9 в Манчестър Юнайтед?
SUPERSTAR написа:Хунтелаар вчера вкара гол номер 42 за сезона в всички турнири.Още някой ако ми се изцепи че бил слаб нападател.Чудно ми е,щом в Шалке вкарва толкова много голове(където си имат и Раул и онзи черничкия) то в Юнайтед какво ще прави
И Торес вкарваше по 50 гола на сезон в Л'пул ама .. ? Жоро Метала и той вкарваше за Ботев, ама като дойде в Левски .. ? В отборите, от които не се иска да направят много няма такова напрежение както в Юнайтед и по-големите отбори.. Това не е гаранция , че ще вкара 40 при нас.
- manutd legeng
- Контакти:
http://www.sportabg.com/drugi/top/43694 ... t-berbatov
вече и британците ги досрамя!
Вижте на Берба статистиката най-отдолу-какво ли щеше да е ако беше играл още 5-6 мача?!
вече и британците ги досрамя!
Вижте на Берба статистиката най-отдолу-какво ли щеше да е ако беше играл още 5-6 мача?!

t0bl3ro_bg написа:SUPERSTAR написа:Хунтелаар вчера вкара гол номер 42 за сезона в всички турнири.Още някой ако ми се изцепи че бил слаб нападател.Чудно ми е,щом в Шалке вкарва толкова много голове(където си имат и Раул и онзи черничкия) то в Юнайтед какво ще прави
И Торес вкарваше по 50 гола на сезон в Л'пул ама .. ? Жоро Метала и той вкарваше за Ботев, ама като дойде в Левски .. ? В отборите, от които не се иска да направят много няма такова напрежение както в Юнайтед и по-големите отбори.. Това не е гаранция , че ще вкара 40 при нас.
Да де, ама Хунтелаар си е доказан голаджия и всеки един мач, в който го гледаш (ако си го гледал въобще в последно време, с изключение на няколкото мача в ЛЕ) оставя впечатлението, че знае какво да прави. А може би най-важното знае как да бележи.
Някои хора го считат за издънка или онзи тип играчи, които имат един силен период (в Аякс) и от там не му се получава, но истината е, че в Реал игра твърде малко, а в Милан беше трети избор след Бориело и Индзаги.
Но дали ще се впише точно в стила на Юнайтед - не знам. Предвид, че Рууни получава всичката свобода на терена, а и при наличието на един Нани, който не обича да подава много и чести изпортва положения - то по-скоро Хунтелаар ще остава изолиран.
Иначе, ако зависеше от мен - бих искал Хунтелаар в любимия си отбор. Веднага разменям Марио Гомес за него. :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Проблемът за мен е,че в момента Фъргюсън всъщност не разполага с нито един класен нападател,какво да говорим за 4. Чичарито е посредствен и глупав, Уелбек няма и грам талант, а Рууни,колкото и да го харесвам вече не е същият, а дори не бих го нарекъл и нападател в последно време.
twizted написа:Проблемът за мен е,че в момента Фъргюсън всъщност не разполага с нито един класен нападател,какво да говорим за 4. Чичарито е посредствен и глупав, Уелбек няма и грам талант, а Рууни,колкото и да го харесвам вече не е същият, а дори не бих го нарекъл и нападател в последно време.
Уелбек има доста талант мога да ти кажа

Rofles написа:twizted написа:Проблемът за мен е,че в момента Фъргюсън всъщност не разполага с нито един класен нападател,какво да говорим за 4. Чичарито е посредствен и глупав, Уелбек няма и грам талант, а Рууни,колкото и да го харесвам вече не е същият, а дори не бих го нарекъл и нападател в последно време.
Уелбек има доста талант мога да ти кажаРууни тоя сезон се бори да стане голмайстор така, че смятам го за нападател. Играе зад нападателя т.е участва винаги в наказателното поле и съответно вкарва голове.
Не знам-не го харесвам някак това момче Уелбек-много пропуски прави,не може да играе с гръб към вратата.Дано се развие повече, но на нас ни трябва 'клиничен' голмайстор, какъвто нямаме.
twizted написа:Rofles написа:twizted написа:Проблемът за мен е,че в момента Фъргюсън всъщност не разполага с нито един класен нападател,какво да говорим за 4. Чичарито е посредствен и глупав, Уелбек няма и грам талант, а Рууни,колкото и да го харесвам вече не е същият, а дори не бих го нарекъл и нападател в последно време.
Уелбек има доста талант мога да ти кажаРууни тоя сезон се бори да стане голмайстор така, че смятам го за нападател. Играе зад нападателя т.е участва винаги в наказателното поле и съответно вкарва голове.
Не знам-не го харесвам някак това момче Уелбек-много пропуски прави,не може да играе с гръб към вратата.Дано се развие повече, но на нас ни трябва 'клиничен' голмайстор, какъвто нямаме.
Точно такъв голмайстор трябва, нещо като Игуаин, аз това го казвам от миналия сезон ..

-
- Контакти:
Радамел Фалкао или Хълк

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Фалкао струва поне едни 40 милиона,а САФ такива пари за един играч не е давал,и няма да даде 

[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]