Кой ще наследи номер 9 в Манчестър Юнайтед?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
genkov9
Контакти:

Re: Кой ще наследи номер 9 в Манчестър Юнайтед?

Мнениеот genkov9 » 12 апр 2012 13:32

Искам догодина да видя Юнайтед така:

Де Хея

Джоунс Видич Евра

Скоулс Гигс/Карик

Валенсия Кагава/Гьотце Йънг/Нани

Рууни Фалкао

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 13 апр 2012 19:47

SUPERSTAR написа:Хунтелаар вчера вкара гол номер 42 за сезона в всички турнири.Още някой ако ми се изцепи че бил слаб нападател.Чудно ми е,щом в Шалке вкарва толкова много голове(където си имат и Раул и онзи черничкия) то в Юнайтед какво ще прави :)

И Торес вкарваше по 50 гола на сезон в Л'пул ама .. ? Жоро Метала и той вкарваше за Ботев, ама като дойде в Левски .. ? В отборите, от които не се иска да направят много няма такова напрежение както в Юнайтед и по-големите отбори.. Това не е гаранция , че ще вкара 40 при нас.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 13 апр 2012 22:15

http://www.sportabg.com/drugi/top/43694 ... t-berbatov

вече и британците ги досрамя!

Вижте на Берба статистиката най-отдолу-какво ли щеше да е ако беше играл още 5-6 мача?! :geek:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 16 апр 2012 18:16

t0bl3ro_bg написа:
SUPERSTAR написа:Хунтелаар вчера вкара гол номер 42 за сезона в всички турнири.Още някой ако ми се изцепи че бил слаб нападател.Чудно ми е,щом в Шалке вкарва толкова много голове(където си имат и Раул и онзи черничкия) то в Юнайтед какво ще прави :)

И Торес вкарваше по 50 гола на сезон в Л'пул ама .. ? Жоро Метала и той вкарваше за Ботев, ама като дойде в Левски .. ? В отборите, от които не се иска да направят много няма такова напрежение както в Юнайтед и по-големите отбори.. Това не е гаранция , че ще вкара 40 при нас.

Да де, ама Хунтелаар си е доказан голаджия и всеки един мач, в който го гледаш (ако си го гледал въобще в последно време, с изключение на няколкото мача в ЛЕ) оставя впечатлението, че знае какво да прави. А може би най-важното знае как да бележи.

Някои хора го считат за издънка или онзи тип играчи, които имат един силен период (в Аякс) и от там не му се получава, но истината е, че в Реал игра твърде малко, а в Милан беше трети избор след Бориело и Индзаги.

Но дали ще се впише точно в стила на Юнайтед - не знам. Предвид, че Рууни получава всичката свобода на терена, а и при наличието на един Нани, който не обича да подава много и чести изпортва положения - то по-скоро Хунтелаар ще остава изолиран.

Иначе, ако зависеше от мен - бих искал Хунтелаар в любимия си отбор. Веднага разменям Марио Гомес за него. :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
twizted
Контакти:

Мнениеот twizted » 21 апр 2012 10:04

Проблемът за мен е,че в момента Фъргюсън всъщност не разполага с нито един класен нападател,какво да говорим за 4. Чичарито е посредствен и глупав, Уелбек няма и грам талант, а Рууни,колкото и да го харесвам вече не е същият, а дори не бих го нарекъл и нападател в последно време.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 21 апр 2012 10:35

twizted написа:Проблемът за мен е,че в момента Фъргюсън всъщност не разполага с нито един класен нападател,какво да говорим за 4. Чичарито е посредствен и глупав, Уелбек няма и грам талант, а Рууни,колкото и да го харесвам вече не е същият, а дори не бих го нарекъл и нападател в последно време.

Уелбек има доста талант мога да ти кажа ;) Рууни тоя сезон се бори да стане голмайстор така, че смятам го за нападател. Играе зад нападателя т.е участва винаги в наказателното поле и съответно вкарва голове.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
twizted
Контакти:

Мнениеот twizted » 21 апр 2012 10:40

Rofles написа:
twizted написа:Проблемът за мен е,че в момента Фъргюсън всъщност не разполага с нито един класен нападател,какво да говорим за 4. Чичарито е посредствен и глупав, Уелбек няма и грам талант, а Рууни,колкото и да го харесвам вече не е същият, а дори не бих го нарекъл и нападател в последно време.

Уелбек има доста талант мога да ти кажа ;) Рууни тоя сезон се бори да стане голмайстор така, че смятам го за нападател. Играе зад нападателя т.е участва винаги в наказателното поле и съответно вкарва голове.

Не знам-не го харесвам някак това момче Уелбек-много пропуски прави,не може да играе с гръб към вратата.Дано се развие повече, но на нас ни трябва 'клиничен' голмайстор, какъвто нямаме.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 21 апр 2012 18:06

twizted написа:
Rofles написа:

Не знам-не го харесвам някак това момче Уелбек-много пропуски прави,не може да играе с гръб към вратата.Дано се развие повече, но на нас ни трябва 'клиничен' голмайстор, какъвто нямаме.

Точно такъв голмайстор трябва, нещо като Игуаин, аз това го казвам от миналия сезон ..
Изображение[/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 21 апр 2012 18:20

Радамел Фалкао или Хълк 8-) 8-) 8-)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 21 апр 2012 18:23

Фалкао струва поне едни 40 милиона,а САФ такива пари за един играч не е давал,и няма да даде :)
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”