Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Adramelech » 12 апр 2012 01:42

milen.hristov написа:Ако визираш професорът по право , то и Аз ще съм по-добър от него

Разбрахме, че си по-добър и от половината играчи в отбора, да се чуди човек, как Бащицата и хората около него не са те забелязали и направили я играч, я треньор :lol:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 12 апр 2012 07:40

scooool написа:
blue avalanche написа:
amstel_beer написа:Двама централни нападатели и един ц. защитник плюс двама вътрешни халфове и отбора е окомплектован.
п.п Райков задължително титуляр от есента. :roll:

Нали сме "договорили" Р.Колев...уж...

Искам наши момчета Домовчийски - мисля, че е евтин сега,Макриев може би като беше млад го подлъгаха с пари, иначе си го имам за наш.Пелето и Росен Колев са добре дошли както и Велев, и Хичо.Райков титуляр от сега и Радо също.

И смятай, че тия ако ги съберат, Европа нема да видиме скоро.... Макариев, Вакареев и некакви такива измисленяци... Малко момчета имаме в школата, та да ги дириме тия...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 апр 2012 09:22

santiliana написа:незнам, може и да бъркам, но Гаджев си е наш и наистина милее за Левски. Друг е въпроса, че малко си позволява да дава воля на емоции и да прибързва с изказвания. Но личи, че е изнервен от неуспехите, докато на онова македонско ла~но Бездарко- му е все тая. Както и на Грийн и Мулдер...

Само дето "чуждия" Мюлдер сигурно пробягва повече километри по време на мач от "нашия" Гаджев.Дето много го боляло,че падаме!Като си спомням мача с Миньор,направо се беше превил от "болка"!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 апр 2012 09:26

Adramelech написа:
milen.hristov написа:Ако визираш професорът по право , то и Аз ще съм по-добър от него

Разбрахме, че си по-добър и от половината играчи в отбора, да се чуди човек, как Бащицата и хората около него не са те забелязали и направили я играч, я треньор :lol:

А,може би,milen.hristov,всъщност,е Хр.Йовов...Или Вл.Гаджев?Знае ли човек кой се крие зад някакво си име в Интернет?

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 12 апр 2012 09:27

blue avalanche написа:
Adramelech написа:

А,може би,milen.hristov,всъщност,е Хр.Йовов...Или Вл.Гаджев?Знае ли човек кой се крие зад някакво си име в Интернет?

Хахаха, е откъде толкова време за писане, нали има тренировки, лагери, мачове... :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 апр 2012 10:29

venger написа:
blue avalanche написа:А,може би,milen.hristov,всъщност,е Хр.Йовов...Или Вл.Гаджев?Знае ли човек кой се крие зад някакво си име в Интернет?

Хахаха, е откъде толкова време за писане, нали има тренировки, лагери, мачове... :mrgreen:

"Председателят на Упра­вителния съвет на Левски Иво Тонев замина за Пра­вец, за да е до отбора. Както е известно, сините бяха пратени там, за да сплотяват колектива след четирите поредни издънки в първенството (3 загуби и 1 равенство).

Лагерът не е наказателен, ако е такъв, и аз съм наказан. Просто трябва да подобрим формата си", каза пред агенция Стан­дарт Тонев.

В града на Тодор Жив­ков възпитаниците на Ясен Петров и Викторио Павлов тренират по два пъти на ден. На облекчен режим се готви Кристовао Рамос. Той получи кон­тузия в кръста при равен­ството 1:1 с Локомотив София."
:twisted:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 апр 2012 11:01

plamen_ol написа:
blue avalanche написа:
Theos написа:Ако Черноморец се навият да продават играчи, мисля ,че Терзиев и Шаешу са добра опция да ги вземем.

Те ще се навият да продават,но не на Левски.

Те и на Левски ще се навият, ама за пари, не за стотинки.

"Ръководството на Черноморец постави твърда цена за продаж­бата на новата си звезда Шаешу. 25-годишнияг халф прави фурор с представянето си в ма­човете през пролетта и заедно с Асис е новият лидер в лагера на „акулите". Към него ве­че има реално проявен интерес от Турция, Азербайджан и Чехия.

След консултация с президента Митко Съ­бев оперативният ръководител Пламен Киряков е заковал цена пред всички преговарящи точно в размер на 700 000 евро. Допълнител­но условие е при под­писване на договора цялата сума да бъде платена наведнъж. Бургаският клуб изпит­ва остър недостиг от финансови средства и всяко едно постъпле­ние е особено важно за Черноморец. "
Как ти се струва?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 апр 2012 11:44

"Предлагат на "сините" бразилци, пише "Тема спорт"

Мениджърът Мирчо Ди­митров ще предложи бра­зилски и аржентински напа­датели на Левски. От близо месец агентът, заедно с Джери Перейра, е в латино­американските страни, къ­дето наблюдава футболис­ти.

Преди години именно той, заедно с Перейра, доведоха на "Георги Аспару­хов" триото Жеан Карлос, Зе Соарес и Жоазинъо. От тях само първият разоча­рова и Левски не си изби па­рите от трансфера. Други­те двама бяха с основна заслуга за спечелената през 2009-а година шампионска титла, която е последна засега за сините."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Левски си хареса Асис, разкрива "Труд"

“Левски” ще пита “Черноморец” за цената на Луривал Асис, който вече е стрелец №2 на “А” група с 10 гола.

През зимната пауза “сините” можеха да вземат бразилеца за стотина хиляди евро.

Но първо се хвърлиха без успех за Жужу (предпочел турския “Карабиюк”), а после и за Анисе Абел, разчекнат в момента между ЦСКА и “акулите”. Напролет Асис показа още по-добра форма и нищо чудно “Черноморец” да иска поне 200 000 евро.

Атакуващият халф обаче вече е на 28 години, така че едва ли може да се приеме и като инвестиция. В същото време Асис до 25-годишен е бил полупрофесионалист, а в последните 2 сезона преди да дойде в “А” група, няма вкаран гол.

Вече втори трансферен период “Левски” следва в селекцията Димитър Димитров. Сиреч - Херо ги води без пари, “Герена” тръгва да ги купува. Затова няма да е изненадващо, ако “сините” се насочат към още две нашумели “акули” - Аетиф Шаешу и Яник Боли.

“Левски” ударно търси нови за атакуващото каре в лятната селекция. Тръгват си Дарко Тасевски, Христо Йовов, Тони Калво, под известен въпрос е оставането на Даниел Младенов, Симеон Райков и Иван Цветков.

Така за офанзивата остават няколко “бебета”, Кристовао Рамос и Жуниньо, чиито права още не са откупени. Преговори със “Славия” още не са започнали, засега бразилецът е само под наем.

А ще трябват и двама вътрешни халфове, след като и Владимир Гаджев ще бъде продаден, а доказан опорен полузащитник в отбора просто няма.

[b]Ударно се “рови” из Франция, където са харесани двама играчи за средната линия - дефанзивен и атакуващ.[/b]"

Потребителски аватар
genius
Контакти:

Мнениеот genius » 12 апр 2012 12:33

Тонев, Тонев...кви са тези лагери по 4-5 звездни хотели? Тези мърльовци заслужават някъде на бунгала, дето има топла вода по половин час на ден! Що не ги качи на Белмекен примерно? Питай Гришата, той ги знае тези работи..

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 апр 2012 12:43

blue avalanche написа:"Предлагат на "сините" бразилци, пише "Тема спорт"
Левски си хареса Асис, разкрива "Труд"
Ударно се “рови” из Франция, където са харесани двама играчи за средната линия - дефанзивен и атакуващ."

Лично аз, предпочитам да вкарат в отбора юноши, отколкото да взимат съмнителни чужденци, но явно това няма да стане. За това вариантът за бразилци не е лош, още повече, че там всеки втори е футболист. Няма да е лошо да ползват услугите на бивши играчи на Левски и да се допитат до тях. Лусио си е в Бразилия (май), може да го ползват, като скаут приимерно (а и съм сигурен, че не би имал нищо против), Бардон си е във Франция и не веднъж е казал, че е готов да помогне на Левски и е предлагал играчи (поне според медиите), така че ако ще ровят из Франция, нищо не им пречи да се допитат и до него. Асис ще е добро попълнение, но едва ли ще го вземем.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”