milen.hristov написа:Ако визираш професорът по право , то и Аз ще съм по-добър от него
Разбрахме, че си по-добър и от половината играчи в отбора, да се чуди човек, как Бащицата и хората около него не са те забелязали и направили я играч, я треньор
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
milen.hristov написа:Ако визираш професорът по право , то и Аз ще съм по-добър от него
scooool написа:blue avalanche написа:amstel_beer написа:Двама централни нападатели и един ц. защитник плюс двама вътрешни халфове и отбора е окомплектован.
п.п Райков задължително титуляр от есента.
Нали сме "договорили" Р.Колев...уж...
Искам наши момчета Домовчийски - мисля, че е евтин сега,Макриев може би като беше млад го подлъгаха с пари, иначе си го имам за наш.Пелето и Росен Колев са добре дошли както и Велев, и Хичо.Райков титуляр от сега и Радо също.
santiliana написа:незнам, може и да бъркам, но Гаджев си е наш и наистина милее за Левски. Друг е въпроса, че малко си позволява да дава воля на емоции и да прибързва с изказвания. Но личи, че е изнервен от неуспехите, докато на онова македонско ла~но Бездарко- му е все тая. Както и на Грийн и Мулдер...
Adramelech написа:milen.hristov написа:Ако визираш професорът по право , то и Аз ще съм по-добър от него
Разбрахме, че си по-добър и от половината играчи в отбора, да се чуди човек, как Бащицата и хората около него не са те забелязали и направили я играч, я треньор
blue avalanche написа:Adramelech написа:milen.hristov написа:Ако визираш професорът по право , то и Аз ще съм по-добър от него
А,може би,milen.hristov,всъщност,е Хр.Йовов...Или Вл.Гаджев?Знае ли човек кой се крие зад някакво си име в Интернет?
venger написа:blue avalanche написа:А,може би,milen.hristov,всъщност,е Хр.Йовов...Или Вл.Гаджев?Знае ли човек кой се крие зад някакво си име в Интернет?
Хахаха, е откъде толкова време за писане, нали има тренировки, лагери, мачове...
plamen_ol написа:blue avalanche написа:Theos написа:Ако Черноморец се навият да продават играчи, мисля ,че Терзиев и Шаешу са добра опция да ги вземем.
Те ще се навият да продават,но не на Левски.
Те и на Левски ще се навият, ама за пари, не за стотинки.
blue avalanche написа:"Предлагат на "сините" бразилци, пише "Тема спорт"
Левски си хареса Асис, разкрива "Труд"
Ударно се “рови” из Франция, където са харесани двама играчи за средната линия - дефанзивен и атакуващ."
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino и 20 госта