Кой ще наследи номер 9 в Манчестър Юнайтед?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Кой ще наследи номер 9 в Манчестър Юнайтед?

Мнениеот vasilnv » 06 апр 2012 23:50

Леандро Дамиао, ама надали. Прекалено скъп ми се струва, иначе от описанието ми се струва добър
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 09 апр 2012 11:44

Мен ми се иска да гледам в Юнайтед някой нападател като : Бензема , Игуаин и Агуеро. Бърз,техничен и безмилостен пред вратата :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 09 апр 2012 20:13

Kristianc написа:Мен ми се иска да гледам в Юнайтед някой нападател като : Бензема , Игуаин и Агуеро. Бърз,техничен и безмилостен пред вратата :twisted: :twisted:

само лека кола може като я запалиш да караш с колкото искаш и да минаваш откъдето си искаш!т.е. всички това искаме...но къде го?! ;)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 10 апр 2012 12:39

Kristianc написа:Мен ми се иска да гледам в Юнайтед някой нападател като : Бензема , Игуаин и Агуеро. Бърз,техничен и безмилостен пред вратата :twisted: :twisted:

от тези тримата предпочитам Агуеро
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 11 апр 2012 14:19

Хунтелаар вчера вкара гол номер 42 за сезона в всички турнири.Още някой ако ми се изцепи че бил слаб нападател.Чудно ми е,щом в Шалке вкарва толкова много голове(където си имат и Раул и онзи черничкия) то в Юнайтед какво ще прави :)
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 апр 2012 16:45

SUPERSTAR написа:Хунтелаар вчера вкара гол номер 42 за сезона в всички турнири.Още някой ако ми се изцепи че бил слаб нападател.Чудно ми е,щом в Шалке вкарва толкова много голове(където си имат и Раул и онзи черничкия) то в Юнайтед какво ще прави :)

Имаме си Уелбек и Ернандес. Голаджии от световна класа :oops:

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 11 апр 2012 17:10

MuFc1878 написа:
SUPERSTAR написа:Хунтелаар вчера вкара гол номер 42 за сезона в всички турнири.Още някой ако ми се изцепи че бил слаб нападател.Чудно ми е,щом в Шалке вкарва толкова много голове(където си имат и Раул и онзи черничкия) то в Юнайтед какво ще прави :)

Имаме си Уелбек и Ернандес. Голаджии от световна класа :oops:

А не беше отдавна,когато имахме Рууни,Тевез,Роналдо и Бербатов,като опции в нападение.Това бяха времената...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 апр 2012 17:12

MQplaya написа:А не беше отдавна,когато имахме Рууни,Тевез,Роналдо и Бербатов,като опции в нападение.Това бяха времената...

Имахме Коул, Йорк, Теди, Солскяер :) Славни времена, но сега са тежки времена (и пак се борим за титлата).

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 12 апр 2012 05:46

Като стил на игра Уелбек е най-близко до Бербо. Но е по нахален и това определено може да се хареса на публиката. МЮ няма нужда от нов нападател, а от халф. Така че едвали ще се купува скъп нападател-след продажбата на Бербо. Ако обаче МЮ не му намери достоен отбор, Бербо пак може да ги прецака и да си остане на пейката още една година :) - Този балкански тарикатлък британския габровец не би го очаквал

Потребителски аватар
momchil
Контакти:

Мнениеот momchil » 12 апр 2012 11:54

cvetan написа:Като стил на игра Уелбек е най-близко до Бербо. Но е по нахален и това определено може да се хареса на публиката. МЮ няма нужда от нов нападател, а от халф. Така че едвали ще се купува скъп нападател-след продажбата на Бербо. Ако обаче МЮ не му намери достоен отбор, Бербо пак може да ги прецака и да си остане на пейката още една година :) - Този балкански тарикатлък британския габровец не би го очаквал

Иска да видя Уелбек на 25-26 години,имам чувството че ще стане страхотен нападател ако остане в Юнайтед под ръководството на САФ. :)
B.E.L.20.V.E

Върни се в “Манчестър Ю”