Кой ще наследи номер 9 в Манчестър Юнайтед?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой ще наследи номер 9 в Манчестър Юнайтед?
Леандро Дамиао, ама надали. Прекалено скъп ми се струва, иначе от описанието ми се струва добър
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Мен ми се иска да гледам в Юнайтед някой нападател като : Бензема , Игуаин и Агуеро. Бърз,техничен и безмилостен пред вратата

- manutd legeng
- Контакти:
Kristianc написа:Мен ми се иска да гледам в Юнайтед някой нападател като : Бензема , Игуаин и Агуеро. Бърз,техничен и безмилостен пред вратата![]()
само лека кола може като я запалиш да караш с колкото искаш и да минаваш откъдето си искаш!т.е. всички това искаме...но къде го?!

Kristianc написа:Мен ми се иска да гледам в Юнайтед някой нападател като : Бензема , Игуаин и Агуеро. Бърз,техничен и безмилостен пред вратата![]()
от тези тримата предпочитам Агуеро
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
Хунтелаар вчера вкара гол номер 42 за сезона в всички турнири.Още някой ако ми се изцепи че бил слаб нападател.Чудно ми е,щом в Шалке вкарва толкова много голове(където си имат и Раул и онзи черничкия) то в Юнайтед какво ще прави 

[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]
SUPERSTAR написа:Хунтелаар вчера вкара гол номер 42 за сезона в всички турнири.Още някой ако ми се изцепи че бил слаб нападател.Чудно ми е,щом в Шалке вкарва толкова много голове(където си имат и Раул и онзи черничкия) то в Юнайтед какво ще прави
Имаме си Уелбек и Ернандес. Голаджии от световна класа

MuFc1878 написа:SUPERSTAR написа:Хунтелаар вчера вкара гол номер 42 за сезона в всички турнири.Още някой ако ми се изцепи че бил слаб нападател.Чудно ми е,щом в Шалке вкарва толкова много голове(където си имат и Раул и онзи черничкия) то в Юнайтед какво ще прави
Имаме си Уелбек и Ернандес. Голаджии от световна класа
А не беше отдавна,когато имахме Рууни,Тевез,Роналдо и Бербатов,като опции в нападение.Това бяха времената...
MQplaya написа:А не беше отдавна,когато имахме Рууни,Тевез,Роналдо и Бербатов,като опции в нападение.Това бяха времената...
Имахме Коул, Йорк, Теди, Солскяер

Като стил на игра Уелбек е най-близко до Бербо. Но е по нахален и това определено може да се хареса на публиката. МЮ няма нужда от нов нападател, а от халф. Така че едвали ще се купува скъп нападател-след продажбата на Бербо. Ако обаче МЮ не му намери достоен отбор, Бербо пак може да ги прецака и да си остане на пейката още една година
- Този балкански тарикатлък британския габровец не би го очаквал

cvetan написа:Като стил на игра Уелбек е най-близко до Бербо. Но е по нахален и това определено може да се хареса на публиката. МЮ няма нужда от нов нападател, а от халф. Така че едвали ще се купува скъп нападател-след продажбата на Бербо. Ако обаче МЮ не му намери достоен отбор, Бербо пак може да ги прецака и да си остане на пейката още една година- Този балкански тарикатлък британския габровец не би го очаквал
Иска да видя Уелбек на 25-26 години,имам чувството че ще стане страхотен нападател ако остане в Юнайтед под ръководството на САФ.

B.E.L.20.V.E