Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!

Мнениеот ntodorov » 10 апр 2012 08:51

Bourgas написа:
k.dimitrov написа:Къде се събираме в 17.00 часа?

Еми предлагам някъде около стадиона ако искате, че по това време ще е най-празно?

Ако искате на "Водолея". Той е откъм южната страна на стадиона. В това заведение има някаква символика. Там ни беше първата среща.
Уютно и тихо заведение...с алкохол за отскок. Заведението се намира точно срещу първия вход. Кажете. За мен няма значение, но наистина ще е добре да се съберем около стадиона. По-удобно ще да е,а и няма да ядем от времето си за съзидателни разговори вместо допълнително придвижване. Кажете ?
Ако там няма места - до него има и друго заведение.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 апр 2012 09:57

ntodorov написа:
Bourgas написа:
k.dimitrov написа:Къде се събираме в 17.00 часа?

Еми предлагам някъде около стадиона ако искате, че по това време ще е най-празно?

Ако искате на "Водолея". Той е откъм южната страна на стадиона. В това заведение има някаква символика. Там ни беше първата среща.
Уютно и тихо заведение...с алкохол за отскок. Заведението се намира точно срещу първия вход. Кажете. За мен няма значение, но наистина ще е добре да се съберем около стадиона. По-удобно ще да е,а и няма да ядем от времето си за съзидателни разговори вместо допълнително придвижване. Кажете ?
Ако там няма места - до него има и друго заведение.

Добра идея. Не го знам къде точно е, но ще го намеря. А алкохола викам да го оставим за след срещата ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 апр 2012 10:04

Тогава срещата е на Водолея в 17:00. Намира се срещу магазинчето, до един гараж. Ако няма места през 20 метра има друго кафе Перлата, там ще седнем.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 10 апр 2012 10:15

ДА да да
при яките какички на Винолейчето :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 11 апр 2012 09:17

Събрахме се около 20ина души от 3 фракции (олд скуул бойс беше мнозинство) сбирката беше на кафе Водолей, обсъдихме накратко (час и 15 мин) дневния ред и потеглихме за срещата. От форума бяхме аз, ntodorov, petkan, Bourgas, cena62, Bartolomej, кдимитров и Искам си Акаунта. На входа на стадиона бяхме застигнати от клубния автобус. Тактически изчакахме автобуса да спре и се поздравихме с играчите и им попляскахме. Бяха леко учудени междувпрочем от тази ни активност. Дойдоха и нашите домакини. Бяхме посрещнати с голям ентусиазъм от Киряков, Чиликов, Петър Колев, Костадин Марков и някаква служителка (сигурно секретарка). Бяхме настанени в нещо средно помежду кафене и зала за пресконференции - виждали сте я по тв. Предложиха чай, кафе, вода, вино и т.н. срещата беше наистина много дълга - около 2 часа. За моя радост или ваше съжаление почти не оставих другите да говорят или да задават въпроси, за което още веднъж се извинявам на тези, които са пропуснали да се изкажат заради мен. Ама пустия ми нрав...Не моА се запрА. Почна ли няма спиране. Трябва да ми залепят устата с лейкопласт...Обсъдиха се всички идеи и инициативи от форумната тема, както и доста допълнителни.
Аз лично съм мега удовлетворен, тъй като всичките ни идеи бяха приети наистина с ентусиазъм. По мое скромно мнение те бяха чакали доста време такова мероприятие! И то на такова ниво! А най-вероятно бяха и приятно изненадани от високото ниво (за фенско мероприятие имам предвид). Идея след идея. От креативна - по-креативна.Просто нямаше слаба идея. А и Киряков сподели, че и те също имат доста идеи, които скоро ще резлизират. И техните идеи са супер. Като ги подсилим с нашите направо ще сме огъъъъъъън бийййй! :)
А, между впрочем скоро ще има форум към официалната страница И нашите артикули ще се продават във фенмагазина на същите цени от производителя - шал 7 лева, фланелка 25 лева и т.н.!!!вече намерихме как да ги разпространяваме без да трябва да правим фирма и т.н.! И ощедесетки, десетки неща...
Освен това вече ще се зачисли човек от клуба, с когото да комуникираме и правим обратна връзка. Вече имаме телефона и имейла на това момиче което присъства на срещата, който ще раздавам на всички форумци.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 11 апр 2012 09:22

Поискахме от клуба само 3 неща - да държат цените на билетите такива, да играят все така силно, и да ни помагат само и единствено морално и логистично. Всичко се прие, дори се спомена някаква евентуална финансова помощ (скромна, поради липсата на финанси). Ние скочихме като опарени - не, не и не! Казахме, че изрично не желаем такава, и че при нас всичко е с безкористна цел, дори не искаме артикулите ни да се продават с каквато и да е печалба - т.е. бизнеса си е само и единствено за производителя им.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 11 апр 2012 09:29

калпазанчо написа:Освен това вече ще се зачисли човек от клуба, с когото да комуникираме и правим обратна връзка. Вече имаме телефона и имейла на това момиче което присъства на срещата, който ще раздавам на всички форумци.

Ааааа, така няма да стане. Ще трябва да определим ЕДИН човек и от наша страна, който да осъществява контактите. Иначе ще стане каша ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 11 апр 2012 09:41

Съгласен съм с Петьо, иначе ще ги объркаме тотално кой кой е. Сега трябва да синтезираме и конкретизираме всичките си идеи и да ги пуснем да въпросния имейл, че вчера малко ги презатрупахме с идеи и сигурно половината ще бъдат забравени..
п.п. На мача с Черно море е имало реклама за мача на огромното табло на търговски център Трия, което се надяваме и за в бъдеще да продължи. Ако може да се процедира така и с моловете, които ще са в люта битка и жестока конкуренция. Та идеята е за бартер на рекламни услуги - ние на стадиона, те в мола. Там човекопотока е голям и вероятността някое хлапе да се плани от картинките и да помоли татко си да го закара е доста голяма!
Освен това ще направим някое малко като финанси благотворително мероприятие, например: ще напечатаме топки на Черноморец и ще ги дарим на някои детски школи в града, които разбрахме че изнемогват със екипировката. Такива са отборите на Звездичка, школата на Дани Моралес и т.н. Може да го направим съвместно с клуба, тъй като и те проявиха интерес към това. А и имат сигурно доста такива топки, които стоят напчетани,а не продадени.
Освен това помолихме изрично деня на отворените врати да се възобнови като мероприятие, като дори стане 2 пъти годишно! Проявихме и желание, ако те нямат необходимия персонал за това ние да се заемем както с организацията, така и с реализацията и то напълно безкористно! Беше ни отговорено, че дори и да не ни използват като персонал, то тази ни инициатива е похвална и оценяват този жест.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 апр 2012 09:47

Абе, момчета, стига ни дръжте в напрежение, кажете питахте ли какви са настроенията в клуба за атакуване на ЛЕ??? Ще се гонят ли докрай медалите? Очаквания за мача с "Левски", "Лудогорец", клишето играем мач за мач го знаем всички!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 апр 2012 10:27

Срещата беше ползотворна, ободряваща, надъхваща, спонтанна и непринудена. За разлика от зимната такава, тази беше разкрепостена откъм настроение.
През зимата имахме кахъри около Анисе и неясноти откъм селекцията на отбора и съществуването му, като цяло.
Тук е момента да отдадем заслуженото и на нашите домакини - Пламен Киряков, секретарката му ( хубаво и възпитано момиче с професионален маниер и школовка ), Г.Чиликов и П. Колев. Ние гостите бяхме около 20 човека плюс Коце Марков, като представител на Община Бургас. Имахме предварителен план и идеи, които да споделим пред ръководството. Срещата ни беше "нарисувана" откъм организация и съвпадения. Стан (1878) изпълни перфектно ангажимента си. Изчака ни на пропуска, въведе ни в "обятията" на стадиона ( аз лично за сефте влизам), а съвпадението се случи в момент, когато влизахме във "вестюбола" на Лазур, а играчите на Черноморец се прибираха от последната си тренировка за деня. С оглед на добрите резултати и емоциите ни от тях нашата група ( представители на всички фракции), като по команда направи шпалир и пак, като по команда осъществихме среща на дланите си за да изкараме "ръкоплЕсканИе", което смути част от играчите ни. Получи се добре и явно доста учудващо за футбалери играещи отдавна в Черноморец обграждани до този момент от фенско безразличие. Веднага усетих, че правим нещо значимо за тези момчета и сърцето ми заби в такта на "Влашката ръченица". Обичам нещата да са прости и изказани без думи. Така направихме и ние. По подобен начин ни отвърнаха и футболистите...Мила жена на средна възраст със стилен костюм, пригладена бяла коса, светли очи и "бяла", като Алпийски сняг усмивка ни поздрави и подобно на госпожа от детската градини ни насочи към дверите на залата, където ни беше устроена срещата. Там вече ни чакаше Пламен Киряков - усмихнат и отворен към нас. Тук е момента да кажа, че подобни "дребни" детайли при срещи се учат, а президентствата, като върховни институции в Белите страни плащат мило и драго на хората отговарящи за протокола. И понеже съм завършил мениджмънт и ги "чувам" ( :) тези неща бях очарован от "тактическия" похват на Киряков и близкия му персонал...Колкото и излишно да ви се струват последните писания аз ще ви уверя, че точно тези действия на домакините предразположиха всички ни да се почувстваме в свои води и, като хора, които имат по-скоро приятели насреща си, отколкото безсмъртници. Момчетата, които са ходили на подобна среща с Персикети - минети - ще ме разберат най-добре. Та. Разговорът започна гладко, като по мед и масло. Владо ни беше говорителя - Киряков - слушателя. Ние предложихме нашите идеи, а отсрещната страна прояви не само разбиране, но и умисъл за повече от нещата, които предложихме. Неусетно минаха два часа, като през това време си споделяхме идеи. Умишлено писах - споделяхме, защото Киряков също нахвърли своите виждания и перспективи относно популяризирането на клуба сред младите...Спирам до тук, защото имахме "пикантни" разговори, чиято конфиденциална цялост ще запазим до някоя лайф среща.
ВАЖНО: Всички изразихме подкрепата към отбора и в частност към ръководството му. Заради финансовите неудобства в клуба са съкратени доста хора от там. Физическата възможност някой от клуба да поема и реализира одобрените от всички ни мероприятия на практика е нулева. Ние поехме безкористния ангажимент да съдействаме...И тук трябва да цитирам нещо по памет, защото няма как неприсъствалите на тази среща да усетят момента: "Г-н Киряков, ние не искаме от вас финансова помощ. Искаме да ни позволите да ви съдействаме."
При, което Киряков, Чиликов и Колев видимо развълнувани отговориха едно и също нещо изречено по различен начин:
- Много ви благодарим. Имаме нужда от подкрепа. Ще съдействаме по всякакъв начин. Футболистите и те усещат подкрепата ви. Най- вече след последните домакинства.
Киряков с ръка на сърцето продължи обръщайки се към Коце Марков:
- Коце. Кажи, какво ти казах след хореографията...Нещата се случват вече.
Спирам с подробностите от срещата, защото отворения форум е рисков откъм интерпретации и лоши замисли, но ще коментираме на живо.
След тази среща всички се разделихме, а Стан, който поде тази инициатива ( за което най-искрено му благодарим )продължи с организацията си относно веселата част на деловата среща. Закара ни в заведение, в което се запознахме с още наши съратници. Приказката от тук насетне вече зависи само от нас.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”