mistreated написа:Adramelech написа:Е нали това те питам, защо хората от ЦСКА, които са в ръководството на БФС, не са казали нищо и защо чак сега Градев (и след това ЦСКА) говорят за това, след като от тогава са минали ШЕСТ години и при всички положения, за това се е знаело много преди пресконференцията на Градев?
Защо някои от БФС, които според теб са хора на ЦСКА (аз не знам кого точно визираш) не са казали това навремето (ако изобщо е стигнала до тях такава информация), аз не мога да ти отговоря. Тези въпроси ще ги задаваш към тях.
Титаните от кога са в ЦСКА, спомняш ли си?
Да, ако БФС не бяха започнали открита война с нас със сигурност и това за Гонзо нямаше да се раздуха. Но щом ония от сградата на Иван Асен така яростно защитават тезата за своята безпристрастност и принципност мисля, че напълно нормално е Градев и компания да покажат на хората, че това далеч не е така.
Всички в ЦСКА са наясно, че нито титла ще ни бъде присъдена, нито ще има наказани виновници по този въпрос. Целта е да се покаже начинът на работа на безпристрастното БФС.
Не хаби нерви излишно. Мисля, че на всеки разумен фен е ясно, че БФС не струва. И проблемът не е само в тези конкретни казуси, а в това, че наредбите са като врата в полето и всичко се решава според моментната посока на вятъра. Неразумните няма да ги убедиш.
Ако темата се казваше: "Безобразията на БФС срещу футбола", вероятно нямаше да има такива спорове.
Интересно ми е обаче нещо друго и го казвам без капка заяждане. Защо от ТИТАН (защото атаките на Градев уж са персонални, но според мен е ясно, че зад тях стои ТИТАН, умишлено не казвам ЦСКА) започнаха тази война сега? Дали има нещо общо с лиценза? Просто събитията се събират много интересно и не вярвам наказанието на Присо да е искрата, която да взриви бурето. Бурето е пълно отдавна, а искри имаше колкото щеш.
Освен това Градев се държи като жълт журналист - атаки на нарочни пресконференции, Facebook... Нали е ясно, че хора, които търсят истинска справедливост не действат така. Справка - Наско Сираков.