Градев: Титлата на Левски през 2005/06 е нередовна!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Градев: Титлата на Левски през 2005/06 е нередовна!

Мнениеот Adramelech » 10 апр 2012 12:36

mistreated написа:
blue avalanche написа:Г.Иванов е бил картотекиран в ПФК Левски и като такъв ПРАВОМЕРНО е участвал в мачовете на отбора!
Въпроси КЪМ БФС от рода на "Защо и как е бил картотекиран?"-в един друг форум.Онзи с червеното отгоре...Както казах.

Пак не ти се отдава на МИСЛИШ! Един футболист може да бъде картотекиран в 3 клуба в рамките на 1 сезон, но може да играе в официални срещи само в 2! В третия ще си почива. Картотеката не дава автоматично право да участваш в официални срещи. Ето тук е проблемът, г-н "Нищо не схващам".

Въпрос, след като Гонзо е бил нередовен, защо от БФС (визирам червените в него) и от ЦСКА не са сигнализирали тогава, а го правят след 6 години?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 апр 2012 12:42

Adramelech написа:Въпрос, след като Гонзо е бил нередовен, защо от БФС (визирам червените в него) и от ЦСКА не са сигнализирали тогава, а го правят след 6 години?

А защо си мислиш, че един клуб трябва да знае дали някой лъже, че не е играл някъде или не? Това не е ли работа на този "защитаващ честната игра и равнопоставеност на клубовете" орган???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 10 апр 2012 12:47

mistreated написа:
Adramelech написа:Въпрос, след като Гонзо е бил нередовен, защо от БФС (визирам червените в него) и от ЦСКА не са сигнализирали тогава, а го правят след 6 години?

А защо си мислиш, че един клуб трябва да знае дали някой лъже, че не е играл някъде или не? Това не е ли работа на този "защитаващ честната игра и равнопоставеност на клубовете" орган???

Добре ето ти казус...Райс Мболи играе 1 мач за Славия през 2010 първия кръг срещу Калиакра, след това идва при вас, на полусезона отива в Криля советов...можеш ли да броиш?
А да върнете купата на България...виж колко смешно звучи всичко!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 апр 2012 12:52

Theos написа:Добре ето ти казус...Райс Мболи играе 1 мач за Славия през 2010 първия кръг срещу Калиакра, след това идва при вас, на полусезона отива в Криля советов...можеш ли да броиш?

Айде сега си отвори правилника и прочети, че това правило не важи ако единия клуб е с "обърнато" първенство - демек не есен-пролет, а пролет-есен. Такова "обърнато" първенство е руското, но не и турското!

Пак ли ще "спорим", защото ми писна да те оборвам?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 10 апр 2012 12:57

mistreated написа:
Theos написа:Добре ето ти казус...Райс Мболи играе 1 мач за Славия през 2010 първия кръг срещу Калиакра, след това идва при вас, на полусезона отива в Криля советов...можеш ли да броиш?

На теб колко пъти да ти казвам, че само с плюскане не става. Айде сега си отвори правилника и прочети, че това правило не важи ако единия клуб е с "обърнато" първенство - демек не есен-пролет, а пролет-есен. Такова "обърнато" първенство е руското, но не и турското!

Та в кой правилник го пише това за обърнатото първенство? Извади цитати иначе само празни приказки!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 апр 2012 13:03

mistreated написа:

Е нали това те питам, защо хората от ЦСКА, които са в ръководството на БФС, не са казали нищо и защо чак сега Градев (и след това ЦСКА) говорят за това, след като от тогава са минали ШЕСТ години и при всички положения, за това се е знаело много преди пресконференцията на Градев?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 апр 2012 13:04

Theos написа:
mistreated написа:

На теб колко пъти да ти казвам, че само с плюскане не става. Айде сега си отвори правилника и прочети, че това правило не важи ако единия клуб е с "обърнато" първенство - демек не есен-пролет, а пролет-есен. Такова "обърнато" първенство е руското, но не и турското!

Та в кой правилник го пише това за обърнатото първенство? Извади цитати иначе само празни приказки!

За пореден път се убеждавам, че вие не можете нито да мислите, нито да намирате истината сами. Винаги трябва някой друг да ви води и да ви посочва правия път.

Чл. 3. (1) По време на един сезон футболист може да бъде картотекиран най-много в три клуба. През този период футболистът има право да участва в официални мачове само за два клуба.
(2) Като изключение от правилото по ал. 1, футболист, който преминава от футболен клуб, член на асоциация с обърнат сезон (т.е. пролет/есен) във футболен клуб, член на БФС, може да получи право да участва в официални мачове за трети футболен клуб, член на БФС по време на съответния сезон, при условие че футболистът изцяло е изпълнил своите договорни задължения към предишните клубове. В този случай, клаузите, свързани с трансферните периоди и тези - за минималната продължителност на договора, се спазват стриктно.

Същото го има и в правилата на ФИФА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 апр 2012 13:10

Adramelech написа:Е нали това те питам, защо хората от ЦСКА, които са в ръководството на БФС, не са казали нищо и защо чак сега Градев (и след това ЦСКА) говорят за това, след като от тогава са минали ШЕСТ години и при всички положения, за това се е знаело много преди пресконференцията на Градев?

Защо някои от БФС, които според теб са хора на ЦСКА (аз не знам кого точно визираш) не са казали това навремето (ако изобщо е стигнала до тях такава информация), аз не мога да ти отговоря. Тези въпроси ще ги задаваш към тях.
Титаните от кога са в ЦСКА, спомняш ли си?
Да, ако БФС не бяха започнали открита война с нас със сигурност и това за Гонзо нямаше да се раздуха. Но щом ония от сградата на Иван Асен така яростно защитават тезата за своята безпристрастност и принципност мисля, че напълно нормално е Градев и компания да покажат на хората, че това далеч не е така.
Всички в ЦСКА са наясно, че нито титла ще ни бъде присъдена, нито ще има наказани виновници по този въпрос. Целта е да се покаже начинът на работа на безпристрастното БФС.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 10 апр 2012 13:24

mistreated написа:
Adramelech написа:Е нали това те питам, защо хората от ЦСКА, които са в ръководството на БФС, не са казали нищо и защо чак сега Градев (и след това ЦСКА) говорят за това, след като от тогава са минали ШЕСТ години и при всички положения, за това се е знаело много преди пресконференцията на Градев?

Защо някои от БФС, които според теб са хора на ЦСКА (аз не знам кого точно визираш) не са казали това навремето (ако изобщо е стигнала до тях такава информация), аз не мога да ти отговоря. Тези въпроси ще ги задаваш към тях.
Да, ако БФС не бяха започнали открита война с нас със сигурност и това за Гонзо нямаше да се раздуха. Но щом ония от сградата на Иван Асен така яростно защитават тезата за своята безпристрастност и принципност мисля, че напълно нормално е Градев и компания да покажат на хората, че това далеч не е така.
Всички в ЦСКА са наясно, че нито титла ще ни бъде присъдена, нито ще има наказани виновници по този въпрос. Целта е да се покаже начинът на работа на безпристрастното БФС.

Не хаби нерви излишно. Мисля, че на всеки разумен фен е ясно, че БФС не струва. И проблемът не е само в тези конкретни казуси, а в това, че наредбите са като врата в полето и всичко се решава според моментната посока на вятъра. Неразумните няма да ги убедиш.

Ако темата се казваше: "Безобразията на БФС срещу футбола", вероятно нямаше да има такива спорове.

Интересно ми е обаче нещо друго и го казвам без капка заяждане. Защо от ТИТАН (защото атаките на Градев уж са персонални, но според мен е ясно, че зад тях стои ТИТАН, умишлено не казвам ЦСКА) започнаха тази война сега? Дали има нещо общо с лиценза? Просто събитията се събират много интересно и не вярвам наказанието на Присо да е искрата, която да взриви бурето. Бурето е пълно отдавна, а искри имаше колкото щеш.

Освен това Градев се държи като жълт журналист - атаки на нарочни пресконференции, Facebook... Нали е ясно, че хора, които търсят истинска справедливост не действат така. Справка - Наско Сираков. ;)

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 апр 2012 13:25

mistreated написа:

Емил Костадинов и Стефан Орманджиев визирам (ако не ме лъже паметта, те бяха в БФС по онова време, че даже втория май се водеше вицепрезидент на БФС-то). Тези въпроси Градев трябва да ги зададе, нали той е по питанията, а и нали вие искате титлата на Левски.

Аз си мислех, че ЦСКА не започва от идването на Титаните, но явно съм бъркал.

Въпросът не е, че титаните са почнали война с БФС, а защо никой не говореше за този случай, след като за него се е знаело от доста време, а почнаха точно сега, когато се разиграва този цирк с БФС?

Върни се в “Левски”